XoKli wrote: 17 Feb 2021, 11:09 Jeste zimogrizi, Februar je... Temperatura i vrijeme savršeno.
Zima odavno nije bila ljepša. Svega par dana magle i smoga. Kad se sjetim prije par godina mjesec nisi vidio sunca,a na planini upeklo.

Moderator: VIP
XoKli wrote: 17 Feb 2021, 11:09 Jeste zimogrizi, Februar je... Temperatura i vrijeme savršeno.
Zima odavno nije bila ljepša. Svega par dana magle i smoga. Kad se sjetim prije par godina mjesec nisi vidio sunca,a na planini upeklo.
spacebound wrote: 17 Feb 2021, 11:10XoKli wrote: 17 Feb 2021, 11:09 Jeste zimogrizi, Februar je... Temperatura i vrijeme savršeno.
Zima odavno nije bila ljepša. Svega par dana magle i smoga. Kad se sjetim prije par godina mjesec nisi vidio sunca,a na planini upeklo.![]()
Kaze doktorica vazovagalna sinkopa
daj recept tam na topiku i sliku ako nije bedlilith1 wrote: 17 Feb 2021, 14:25 Napravila subariceeizgledaju odlicno i ukusne su
A recept dijete malo moze napravitiprelijepe su boga mi
Ko hoce recept nije zahmetlii uopce
Eto recept kasnije napisem pravim večeruu domaći hljeb i krompire iz rerne sa piletinom
Custo
Bio sam danas u jednog automehanicara u prostoru, bog ti dao ono je nehumano kako je zima
Ubacite u turbespacebound wrote: 17 Feb 2021, 17:08 Ja stvarno ne znam sta je ovo vise. Zamalo da nas covjek u najboljem slucaju osakati. Krenuli muz i ja u prodavnicu da kupim sastojke za krempitu, i nista vozimo se normalno, pricamo, u susret nam ide auto, izasao iz krivine normalno, i onda hop na nasu stranu. Vozi k'o zvijezda. Muz se popeo na ivicnjak, skripa guma, skroz se uz ogradu pribio i debilcina prodje. Noge su mi se odsjekle, umrla sam. Sjedila u autu, otplakala, evo jos me bole grudi, ramena, laktovi. Ma debil nije usporio, a kamo li stao.
A jos mi muz govorio hocu li sama ici. Kazem mu da necu jer ne volim vise vozit. Da sam ja bila za volanom pitanje je sta bi bilo, ja se sigurno ne bih uspjela snaci kao on. I sreca je sto smo ostavili djecu kuci.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests