Sta mi je ciniti nakon prvog sastanka?
Moderator: spacebound
-
- Na probnom
- Status: Offline
Sta mi je ciniti nakon prvog sastanka?
Zdravo... Prikljucila sam se ovom forumu jer mi treba neki savet, ne znam bas mi je ciniti. Moj problemcic je ovakav: upoznala sam se sa jednim deckom na fejsu i dopisivali smo se, a onda se i culi preko moba, skajpa... i resili da se i uzivo upoznamo. On mi je stalno prvi slao poruke, i u pola noci me nekad nazove itd. Videli smo se i sve je lepo bilo. Sutradan mi je poslao poruku, ali je brzo samo prekinuo dopisivanje, i kao da je bio nekako hladan. Dan posle toga mi je ponovo poslao poruku, ali mi posle nije nista odg. Ne znam da li bi trebalo mozda ja da mu se javim, ili se mozda oladio. Pa, ako ima neko neki savet, dobrodosao je.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9639 times
- Been thanked: 11382 times
Re: Sta mi je ciniti nakon prvog sastanka?
To znači da je njegova percepcija tebe a prije susreta, bila drugačija od stvarnosti.
Nisam rekao da si se predstavljala boljom nego da je to stvar pogrešne percepcije.
Ljudi žele vjerovati da su pronašli ono što traže pa sami sebe, očas prevare.
Veće su ti šanse da nadješ dobrog dečka na nekom forumu. Na takvim sajtovima
ljudi se prethodno, upoznaju malo bolje.
Nisam rekao da si se predstavljala boljom nego da je to stvar pogrešne percepcije.
Ljudi žele vjerovati da su pronašli ono što traže pa sami sebe, očas prevare.
Veće su ti šanse da nadješ dobrog dečka na nekom forumu. Na takvim sajtovima
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Krokodil Behko wrote: Veće su ti šanse da nadješ dobrog dečka na nekom forumu. Na takvim sajtovima
na primjer na bosanskom

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9639 times
- Been thanked: 11382 times
da. Toga se nisam ni sjetio.Heidi wrote:Krokodil Behko wrote: Veće su ti šanse da nadješ dobrog dečka na nekom forumu. Na takvim sajtovima
na primjer na bosanskom![]()

Samo neka kaže godine!

cuj hladan bio...lavor vrele vode i zalij ga pa ako i tada ostane hladan
ti batali

AnaStasija wrote: ....i kao da je bio nekako hladan.

A jesi li pomislila da možda nikad nije ni bio vruć?

Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
-
Vidi ga sto iz iskustva zbori.andjelko wrote:cuj hladan bio...lavor vrele vode i zalij ga pa ako i tada ostane hladanti batali
![]()

- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 839 times
Anastešja.................................prekrizi ga, just like that .....nema od tog nista. to je moje misljenje...........citaj cinjenica
a ovo sto ti govore za forum je shuplja.....................moras biti rodjena pod sretnom zvijezdom da ti se u ovoj nasoj ustanovi neko svidi i da to upali
.................ono.................bas sretna
god luck

a ovo sto ti govore za forum je shuplja.....................moras biti rodjena pod sretnom zvijezdom da ti se u ovoj nasoj ustanovi neko svidi i da to upali

god luck

- Heidi
- Forum [Bot]
bez komentara.dacina_curica wrote:Vidi ga sto iz iskustva zbori.andjelko wrote:cuj hladan bio...lavor vrele vode i zalij ga pa ako i tada ostane hladanti batali
![]()
![]()
![]()

Šta to radite? Idite riješavajte problem!...

Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
nista slagao nisamHeidi wrote:bez komentara.dacina_curica wrote:Vidi ga sto iz iskustva zbori.andjelko wrote:cuj hladan bio...lavor vrele vode i zalij ga pa ako i tada ostane hladanti batali
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Heidi
- Forum [Bot]
AnaStasija wrote:Zdravo... Prikljucila sam se ovom forumu jer mi treba neki savet, ne znam bas mi je ciniti. Moj problemcic je ovakav: upoznala sam se sa jednim deckom na fejsu i dopisivali smo se, a onda se i culi preko moba, skajpa... i resili da se i uzivo upoznamo. On mi je stalno prvi slao poruke, i u pola noci me nekad nazove itd. Videli smo se i sve je lepo bilo. Sutradan mi je poslao poruku, ali je brzo samo prekinuo dopisivanje, i kao da je bio nekako hladan. Dan posle toga mi je ponovo poslao poruku, ali mi posle nije nista odg. Ne znam da li bi trebalo mozda ja da mu se javim, ili se mozda oladio. Pa, ako ima neko neki savet, dobrodosao je.
sad ozbiljno

mani se toga, nije to nikakvo musko. pravi muskarci imaju stav i misljenje. pa bilo i negativno. ovaj te samo voza i hrani svoj ego.
sa srecom.

Kad mu već nisi dala na prvom sastanku (ako nisi), daj mu na drugom i ješće ti iz ruke, nestaće sva hadnoća.AnaStasija wrote:Zdravo... Prikljucila sam se ovom forumu jer mi treba neki savet, ne znam bas mi je ciniti. Moj problemcic je ovakav: upoznala sam se sa jednim deckom na fejsu i dopisivali smo se, a onda se i culi preko moba, skajpa... i resili da se i uzivo upoznamo. On mi je stalno prvi slao poruke, i u pola noci me nekad nazove itd. Videli smo se i sve je lepo bilo. Sutradan mi je poslao poruku, ali je brzo samo prekinuo dopisivanje, i kao da je bio nekako hladan. Dan posle toga mi je ponovo poslao poruku, ali mi posle nije nista odg. Ne znam da li bi trebalo mozda ja da mu se javim, ili se mozda oladio. Pa, ako ima neko neki savet, dobrodosao je.

Ujedno nisi (ako nisi) dala na prvom sastanku , neće o tebi misliti da si laka ženska.
Za muškarce važi ovo :
daj mu
daj mu kad želi
daj mu i kad ne želi
i biće uvijek vruć, sretan i zadovoljan.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14421 times
- Been thanked: 9984 times
Tempy wrote:Kad mu već nisi dala na prvom sastanku (ako nisi), daj mu na drugom i ješće ti iz ruke, nestaće sva hadnoća.AnaStasija wrote:Zdravo... Prikljucila sam se ovom forumu jer mi treba neki savet, ne znam bas mi je ciniti. Moj problemcic je ovakav: upoznala sam se sa jednim deckom na fejsu i dopisivali smo se, a onda se i culi preko moba, skajpa... i resili da se i uzivo upoznamo. On mi je stalno prvi slao poruke, i u pola noci me nekad nazove itd. Videli smo se i sve je lepo bilo. Sutradan mi je poslao poruku, ali je brzo samo prekinuo dopisivanje, i kao da je bio nekako hladan. Dan posle toga mi je ponovo poslao poruku, ali mi posle nije nista odg. Ne znam da li bi trebalo mozda ja da mu se javim, ili se mozda oladio. Pa, ako ima neko neki savet, dobrodosao je.![]()
Ujedno nisi (ako nisi) dala na prvom sastanku , neće o tebi misliti da si laka ženska.
Za muškarce važi ovo :
daj mu
daj mu kad želi
daj mu i kad ne želi
i biće uvijek vruć, sretan i zadovoljan.

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23675 times
- Been thanked: 6218 times
Krokodil Behko wrote:da. Toga se nisam ni sjetio.Heidi wrote:Krokodil Behko wrote: Veće su ti šanse da nadješ dobrog dečka na nekom forumu. Na takvim sajtovima
na primjer na bosanskom![]()
Samo neka kaže godine!

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Jesi vidjela, kažeš istinu i dobiješ po glavi.dacina_curica wrote:Ne udaraj ga Klaro, nista nije slag'o![]()

Oplakah od smijeha 
Helem, AnaStasija ukratko mani se corava posla, a sad mi poade na pamet ona debata oko internet ljubavi

Helem, AnaStasija ukratko mani se corava posla, a sad mi poade na pamet ona debata oko internet ljubavi

Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7830 times
- Been thanked: 18485 times
Nemojte se ba zezati 
AnaS. otvoreno ga upitaj je li sve ok, jel mu nisi više zanimljiva i onda nakon njegovog odgovora odluči šta dalje.
Barem bih ja tako uradila jer volim da stvari izvedem na čistac.
Kakav god njegov odgovor bio, nemoj ga smarati porukama jer se tad najbrže ohladimo.

AnaS. otvoreno ga upitaj je li sve ok, jel mu nisi više zanimljiva i onda nakon njegovog odgovora odluči šta dalje.
Barem bih ja tako uradila jer volim da stvari izvedem na čistac.
Kakav god njegov odgovor bio, nemoj ga smarati porukama jer se tad najbrže ohladimo.
-
- Na probnom
Zvala sam ga i pricali smo (pitala sam ga) i kaze da bi voleo ponovo da se vidimo. Ne znam, mozda umisljam ali sve mi je to nekako nategnuto.