evo ga... captain tsubasa... najjači crtani

šutne loptu i leti 15 minuta do gola i onda se završi epizoda

Moderator: Krokodil Behko
Isto tako i ja, a sjećam se jako malo. Kaže stari ti priđeš TVu i pokušavaš Jerry-a skloniti od Toma i vičeš bježi Jerry bježi bez obzira što sam gledao 100 putaMaja wrote: 17 Feb 2021, 23:56 Znaci mladja generacija. Poslije su bili ti japanski.
Kad smo kod kaseta, imali smo 3 kasete a na svakoj po 5-6-7 crtanih i to na jednoj Dusko D., na drugoj Popaj i na trecoj Put u srediste zemlje.
Znala sam svaku recenicu napamet.
Ganbare! KikkazuMarlboroGold wrote: 17 Feb 2021, 23:56
evo ga... captain tsubasa... najjači crtani
šutne loptu i leti 15 minuta do gola i onda se završi epizoda![]()
A Sailor Moon sto nistaspacebound wrote: 18 Feb 2021, 09:50 Ja sam najvise voljela Nindza kornjace
Kasnije Pokemone, Power Girls, Dexterova laboratorija, Johnny Bravo, Scooby Doo....
Nema potrebe ni pominjat legendarne Krezumicu, Pticu trkacicu, Popaja, Tom i Jerry, Strumfove, Eustahija Brzica ...![]()
a bila je i ona odbojkasica mila superstarBeni wrote: 18 Feb 2021, 09:57A Sailor Moon sto nistaspacebound wrote: 18 Feb 2021, 09:50 Ja sam najvise voljela Nindza kornjace
Kasnije Pokemone, Power Girls, Dexterova laboratorija, Johnny Bravo, Scooby Doo....
Nema potrebe ni pominjat legendarne Krezumicu, Pticu trkacicu, Popaja, Tom i Jerry, Strumfove, Eustahija Brzica ...![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest