Ko si bolan ti, ja, peti, deseti da ista kritikuje u vezi nje? Odakle nam pravo i sto da je kritikujem? Ostala bez brata u ratu, trauma, borbe, odlazak. Udala se i razvela. Uspjesna zena koja i dalje pravi novac, radi, ima firme, pomaze, donira, zanima je domovina i rado pomaze... Nit je okrenula glavu nit podigla nos. Mi smo jako bolesno drustvo. Kaka ba debela zena s brkovima, o cemu ti? Daj neki primjer ovakvih stvari kao sto sanela radi, da pljescemo. Ne pada mi na pamet da je pljujem da su joj brkovi do pupka. Bjeza ba nazife jebo te vise tvoja prica. U tebe sva voda na tvoj mlin mora. I tvoje nake zamisljene standarde. Nisi ni ti a ni ja mjerilo nizasta. Samo obicni ljudi koji zive kako znaju, zele i mogu.Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 18:00Moral priče. Ako si barbika i udala si se za bogataša svi ti se dive i seru se u ista kritičarima.
Ako si mala debela žena sa brkovima pljuvat ćemo te što voziš džipa makar tvoj čovjek bio žrtva genocida.
Poznati Bosanci i stranci s bosanskohercegovačkim korjenima
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2658 times
- Been thanked: 22322 times
- Status: Offline
Re: PONESI ZASTAVU SANELA: Sanela Jenkins prodala kuću za 87 miliona dolara
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3860 times
- Been thanked: 3566 times
Nije podigla nos? Pa svaki plaćeni članak naglašava da je BH humanitarka. Kakav ego trip.HAVANA wrote: 19 Feb 2021, 18:21Ko si bolan ti, ja, peti, deseti da ista kritikuje u vezi nje? Odakle nam pravo i sto da je kritikujem? Ostala bez brata u ratu, trauma, borbe, odlazak. Udala se i razvela. Uspjesna zena koja i dalje pravi novac, radi, ima firme, pomaze, donira, zanima je domovina i rado pomaze... Nit je okrenula glavu nit podigla nos. Mi smo jako bolesno drustvo. Kaka ba debela zena s brkovima, o cemu ti? Daj neki primjer ovakvih stvari kao sto sanela radi, da pljescemo. Ne pada mi na pamet da je pljujem da su joj brkovi do pupka. Bjeza ba nazife jebo te vise tvoja prica. U tebe sva voda na tvoj mlin mora. I tvoje nake zamisljene standarde. Nisi ni ti a ni ja mjerilo nizasta. Samo obicni ljudi koji zive kako znaju, zele i mogu.Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 18:00
Moral priče. Ako si barbika i udala si se za bogataša svi ti se dive i seru se u ista kritičarima.
Ako si mala debela žena sa brkovima pljuvat ćemo te što voziš džipa makar tvoj čovjek bio žrtva genocida.
Ako ćeš dati pa narediti da te zovu Majkom Terezom nemoj onda radije ni dati jer to radiš samo radi promocije
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Sanela, morel milion za Celik
Samo sabura
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2658 times
- Been thanked: 22322 times
Znas kako se ljudi najbolje aktiviraju za pomoc nekome, akciju, ucestvovanje... Skretanjem pozornosti na pricu, temu, cilj akcije, ljude koji su pomogli, primjere pomoci, kako, kome, zasto... Onda se javlja veci broj ljudi, jos neko pomogne od krupnijih i mocnijih, obicnih ljudi se ukljuci... Ucestvovao sam dosta puta i nikada nisam zelio da budem taj koji ce stati, snimiti, izaci pred kameru... jer sam nakav smotan za te stvari, nisam za toga. Javili se drugi i pokrenuli lavinu. Super su te stvari i lijepe, plemenite a animiraju ljude za pomoc drugome. Ali ti ljudi uvijek najvise najebu, ti sto se isticu i stanu na celo kolone. Pogan i zli jezici im nadju mane. Kolo price.Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 18:25Nije podigla nos? Pa svaki plaćeni članak naglašava da je BH humanitarka. Kakav ego trip.HAVANA wrote: 19 Feb 2021, 18:21
Ko si bolan ti, ja, peti, deseti da ista kritikuje u vezi nje? Odakle nam pravo i sto da je kritikujem? Ostala bez brata u ratu, trauma, borbe, odlazak. Udala se i razvela. Uspjesna zena koja i dalje pravi novac, radi, ima firme, pomaze, donira, zanima je domovina i rado pomaze... Nit je okrenula glavu nit podigla nos. Mi smo jako bolesno drustvo. Kaka ba debela zena s brkovima, o cemu ti? Daj neki primjer ovakvih stvari kao sto sanela radi, da pljescemo. Ne pada mi na pamet da je pljujem da su joj brkovi do pupka. Bjeza ba nazife jebo te vise tvoja prica. U tebe sva voda na tvoj mlin mora. I tvoje nake zamisljene standarde. Nisi ni ti a ni ja mjerilo nizasta. Samo obicni ljudi koji zive kako znaju, zele i mogu.
Ako ćeš dati pa narediti da te zovu Majkom Terezom nemoj onda radije ni dati jer to radiš samo radi promocije
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Sve to stoji šta si napisao i podržavam međutim to nema nikakve veze naglašavati u ostalim člancima sa komentarima "BH humanitarka dovela Chris Browna na proslavu koji je skinuo majicu a cure su počele vrištati", time samo postaje antipatična.HAVANA wrote: 19 Feb 2021, 18:35Znas kako se ljudi najbolje aktiviraju za pomoc nekome, akciju, ucestvovanje... Skretanjem pozornosti na pricu, temu, cilj akcije, ljude koji su pomogli, primjere pomoci, kako, kome, zasto... Onda se javlja veci broj ljudi, jos neko pomogne od krupnijih i mocnijih, obicnih ljudi se ukljuci... Ucestvovao sam dosta puta i nikada nisam zelio da budem taj koji ce stati, snimiti, izaci pred kameru... jer sam nakav smotan za te stvari, nisam za toga. Javili se drugi i pokrenuli lavinu. Super su te stvari i lijepe, plemenite a animiraju ljude za pomoc drugome. Ali ti ljudi uvijek najvise najebu, ti sto se isticu i stanu na celo kolone. Pogan i zli jezici im nadju mane. Kolo price.Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 18:25
Nije podigla nos? Pa svaki plaćeni članak naglašava da je BH humanitarka. Kakav ego trip.
Ti ako si humanitarac i pomažeš tu je čak i povoljno naglasiti javno šta radiš iz razloga koje si naveo i to podržavam 100% ali nećes sigurno zahtjevati kada ulaziš u restoran da te konobar predstavlja kao humanitarca. Tu možes pomagati koliko želiš, postat ćeš svijetu antipatičan.
A Sanelini članci na Klixu su plaćeni što znači da ima 100% kontrolu nad tim šta će se pisati i ima toliki ego da ne smatra da se ta titula treba izbrisati iz članka jer izgleda prepotentno.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1132 times
Nema ona pojma kako je živit 4 mjeseca u BiH samo s 8.000KM...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
I onda reaguju na moje komentare kao da sam je napao što pomaže siromašnoj djeci
https://www.klix.ba/magazin/sanela-jenk ... /160804022
Kako ovo ima ikakve veze sa njenim dobrotvornim radom i donacijama?
Pomogneš nekoliko puta, hvala lijepo, svaka čast i sad ja moram čitati članke gdje me bombarduješ sa svojim ego-triperskim člancima (stariji se sjećaju tog vremena kada je na Klixu iskakala iz paštete u nevažnim člancima).
Kako će ovo motivisati druge da pomognu? Da pokrene lavinu donacija?
Ali ne, zle duše su zavidne što ima dvije jahte...ehm hoći reći zavidni što ne pomažu kao ona.
Sad moramo biti oprezni i ne hvaliti ove kretenske članke inače će se naljutiti i neće nam dati sadake.

Pomogneš nekoliko puta, hvala lijepo, svaka čast i sad ja moram čitati članke gdje me bombarduješ sa svojim ego-triperskim člancima (stariji se sjećaju tog vremena kada je na Klixu iskakala iz paštete u nevažnim člancima).
Ali ne, zle duše su zavidne što ima dvije jahte...ehm hoći reći zavidni što ne pomažu kao ona.
Sad moramo biti oprezni i ne hvaliti ove kretenske članke inače će se naljutiti i neće nam dati sadake.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2631 times
- Been thanked: 8078 times
Ne kontam kako mozes napisati nesto lose o nekome ko ni tebi ni tvojoj zemlji ni tvome narodu nije nista lose uradio. Cak je pomogo.Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 17:55Tako je kada smo zadržali 20-30 godina iza rata mentalitet help baznia pa ne smijemo nekoga kritikovati inače će se naljutiti pa nam neće više slati. Kao dijete što mora biti fin prema čiki da dobije 10km za bajram. Ako će neko davati radi ego tripa da ga nosimo na rukama ne mora ni dati. Nije nijedna država propala radi jedne osobeDuminjo wrote: 19 Feb 2021, 15:30
Svašta se dalo za pravo Internet ratnicima. Pa i to da ovako pisu o nekome ko je vise puta slao donacije za bosnu.
Svi su oni budale sto ista šalju i daju. Treba vas pustiti da vam med opremu Fikret i Fadil kupuju vasim parama.
U normalnom svijetu se kaze "hvala gospodjo i svako dobro"
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9668 times
- Been thanked: 16257 times
A koliko je dala portalima za samopromocijuRudolph wrote: 19 Feb 2021, 17:47 Sanela Jenkins donirala 10.000 eura za liječenje Ališana Omerbašića
Želi vratiti djeci osmijeh
Sanela Jenkins donirala 10.000 eura za liječenje Ališana Omerbašića
Sanela Jenkins, humanistica i filantrop, donirala je preko svoje Fondacije 10.000 eura za pomoć pri liječenju 3,5-mjesečnog Ališana Omerbašića. Novac će biti uplaćen direktno na minhensku bolnicu gdje će dječak ići na liječenje.
![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Duminjo
- Urednik foruma
Obicna vijest vezana za jednu poznatu licnost.. Bar je milion takvih danas. Shakira se sama ofarbala. Zavirite u novu Ronaldovu garazu. Pogledajte skrivenu Putinovu vilu. Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda i gdje zivi..Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 19:21 I onda reaguju na moje komentare kao da sam je napao što pomaže siromašnoj djeci
![]()
![]()
![]()
Eto tebi oko para vijest o Saneli. A divna vijest. Ne dolaze svaki dan ovakvi brodovi u Neum. Svaka joj cast OPET

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40269 times
- Been thanked: 26355 times
Nama ce tek doniratispacebound wrote: 19 Feb 2021, 19:31A koliko je dala portalima za samopromocijuRudolph wrote: 19 Feb 2021, 17:47 Sanela Jenkins donirala 10.000 eura za liječenje Ališana Omerbašića
Želi vratiti djeci osmijeh
Sanela Jenkins donirala 10.000 eura za liječenje Ališana Omerbašića
Sanela Jenkins, humanistica i filantrop, donirala je preko svoje Fondacije 10.000 eura za pomoć pri liječenju 3,5-mjesečnog Ališana Omerbašića. Novac će biti uplaćen direktno na minhensku bolnicu gdje će dječak ići na liječenje.
![]()
![]()

"Kad bismo znali šta se o nama priča iza leđa, ne bismo se osmjehivali mnogim ljudima."
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Zahvalio sam se ali to nije znak da se moram diviti njenim člancima o crncima i jahtama i ne smijem uputiti kritiku da je arogantno jer će se naljutiti i neće nam više nikada pomoći i zbog toga ja moram na svaki članak o njoj postavljatiDuminjo wrote: 19 Feb 2021, 19:30Ne kontam kako mozes napisati nesto lose o nekome ko ni tebi ni tvojoj zemlji ni tvome narodu nije nista lose uradio. Cak je pomogo.Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 17:55
Tako je kada smo zadržali 20-30 godina iza rata mentalitet help baznia pa ne smijemo nekoga kritikovati inače će se naljutiti pa nam neće više slati. Kao dijete što mora biti fin prema čiki da dobije 10km za bajram. Ako će neko davati radi ego tripa da ga nosimo na rukama ne mora ni dati. Nije nijedna država propala radi jedne osobe

Ja sam čovjeka koji mi je valjao odjebao. Zvuči ružno ali treba čuti cijelu priču.
Posudio mi je pare, ja mu ubrzo vratio, zahvalio se 100 puta, napravio gotivnu večeru. Počeo 2 godine iza toga da zatraži pomoć, ja mu pomogao, eto ga opet i opet i opet.
Kaže znaš da sam ti valjao, rekoh "znam i pokazao sam ti to milion puta ali nisam zbog toga sad tvoj rob. Allahimanet".
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Sanela Jenkins: Od Neuma moramo napraviti Monte Carlo - Sanela Jenkins uplovila je jučer popodne sa svojom luksuznom jahtom u Neumski zaljev. U njenoj pratnji se našla i manje plovilo. ''Uživam dok plovim našim morem. Od Neuma moramo napraviti Monte Carlo'', napisala je Sanela na svom Facebook profiluDuminjo wrote: 19 Feb 2021, 19:35Obicna vijest vezana za jednu poznatu licnost.. Bar je milion takvih danas. Shakira se sama ofarbala. Zavirite u novu Ronaldovu garazu. Pogledajte skrivenu Putinovu vilu. Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda i gdje zivi..Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 19:21 I onda reaguju na moje komentare kao da sam je napao što pomaže siromašnoj djeci
![]()
![]()
![]()
Eto tebi oko para vijest o Saneli. A divna vijest. Ne dolaze svaki dan ovakvi brodovi u Neum. Svaka joj cast OPET![]()
"Kad bismo znali šta se o nama priča iza leđa, ne bismo se osmjehivali mnogim ljudima."
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Dok ovi sto se docepaju milje maraka pljuju po Neumu kao Neum rupa 

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9668 times
- Been thanked: 16257 times
Kad Soraji ispadne sisa s velikim zanimanjem pogleda vijestDuminjo wrote: 19 Feb 2021, 19:35Obicna vijest vezana za jednu poznatu licnost.. Bar je milion takvih danas. Shakira se sama ofarbala. Zavirite u novu Ronaldovu garazu. Pogledajte skrivenu Putinovu vilu. Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda i gdje zivi..Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 19:21 I onda reaguju na moje komentare kao da sam je napao što pomaže siromašnoj djeci
![]()
![]()
![]()
Eto tebi oko para vijest o Saneli. A divna vijest. Ne dolaze svaki dan ovakvi brodovi u Neum. Svaka joj cast OPET![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Gdje ce u Neum da ga neko vidi a do jucer jeo vrilicu
- Duminjo
- Urednik foruma
A sta je kod Sanele arogantno? Taj tvoj je tebi nesto ucinio pa si ga moro odjebat. Sta je Sanela ucinila da joj se kaze jedna jedina ruzna rijec?Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 19:38Zahvalio sam se ali to nije znak da se moram diviti njenim člancima o crncima i jahtama i ne smijem uputiti kritiku da je arogantno jer će se naljutiti i neće nam više nikada pomoći i zbog toga ja moram na svaki članak o njoj postavljatiDuminjo wrote: 19 Feb 2021, 19:30
Ne kontam kako mozes napisati nesto lose o nekome ko ni tebi ni tvojoj zemlji ni tvome narodu nije nista lose uradio. Cak je pomogo.
Ja sam čovjeka koji mi je valjao odjebao. Zvuči ružno ali treba čuti cijelu priču.
Posudio mi je pare, ja mu ubrzo vratio, zahvalio se 100 puta, napravio gotivnu večeru. Počeo 2 godine iza toga da zatraži pomoć, ja mu pomogao, eto ga opet i opet i opet.
Kaže znaš da sam ti valjao, rekoh "znam i pokazao sam ti to milion puta ali nisam zbog toga sad tvoj rob. Allahimanet".
To sto ima love dva brda pa se moze kurcit ili sto vise voli silajdzica od izetbegovica?

- Duminjo
- Urednik foruma
Steta sto ovakve zene stare.. Ne znas kuda je boljaRudolph wrote: 19 Feb 2021, 19:40Sanela Jenkins: Od Neuma moramo napraviti Monte Carlo - Sanela Jenkins uplovila je jučer popodne sa svojom luksuznom jahtom u Neumski zaljev. U njenoj pratnji se našla i manje plovilo. ''Uživam dok plovim našim morem. Od Neuma moramo napraviti Monte Carlo'', napisala je Sanela na svom Facebook profiluDuminjo wrote: 19 Feb 2021, 19:35
Obicna vijest vezana za jednu poznatu licnost.. Bar je milion takvih danas. Shakira se sama ofarbala. Zavirite u novu Ronaldovu garazu. Pogledajte skrivenu Putinovu vilu. Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda i gdje zivi..

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Isti ti pljuju piramide dok dama misli dobro ovoj drzavi

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21460 times
- Been thanked: 19458 times
Ovo ono kad se nekom zahvališ za nešto, a onda sa ono "ali" i dodatnih 20 rečenica pljuvanja i prozivanja se posereš i na samu zahvalu. Kod nas su ljudi specijalci za tako nešto. Da ne govorim o onima koji se nisu u stanju ni zahvaliti.Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 19:38Zahvalio sam se ali to nije znak da se moram diviti njenim člancima o crncima i jahtama i ne smijem uputiti kritiku da je arogantno jer će se naljutiti i neće nam više nikada pomoći i zbog toga ja moram na svaki članak o njoj postavljatiDuminjo wrote: 19 Feb 2021, 19:30
Ne kontam kako mozes napisati nesto lose o nekome ko ni tebi ni tvojoj zemlji ni tvome narodu nije nista lose uradio. Cak je pomogo.
U normalnom svijetu se kaze "hvala gospodjo i svako dobro"![]()
Eto recimo i Semir i piramide. Nek i nisu piramide, ali kad se Međugorje može održavati koje nije priznato ni od strane Vatikana što ne bi i piramide? Naravno nađu se dežurni pljuvači da se poseru i po tome, dok u Hercegovini ne daju da se to sveto mjesto pipne.