Poznati Bosanci i stranci s bosanskohercegovačkim korjenima

Bosanci i Hercegovci širom svijeta

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40213 times
Been thanked: 26290 times
Status: Online

Re: PONESI ZASTAVU SANELA: Sanela Jenkins prodala kuću za 87 miliona dolara

Post by Rum » 19 Feb 2021, 19:46

Isti ti pljuju piramide dok dama misli dobro ovoj drzavi

Image
"Kad bismo znali šta se o nama priča iza leđa, ne bismo se osmjehivali mnogim ljudima."

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21335 times
Been thanked: 19290 times
Status: Offline

Post by Masamune » 19 Feb 2021, 20:02

Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 19:38
Duminjo wrote: 19 Feb 2021, 19:30

Ne kontam kako mozes napisati nesto lose o nekome ko ni tebi ni tvojoj zemlji ni tvome narodu nije nista lose uradio. Cak je pomogo.
U normalnom svijetu se kaze "hvala gospodjo i svako dobro"
Zahvalio sam se ali to nije znak da se moram diviti njenim člancima o crncima i jahtama i ne smijem uputiti kritiku da je arogantno jer će se naljutiti i neće nam više nikada pomoći i zbog toga ja moram na svaki članak o njoj postavljati :cool
Ovo ono kad se nekom zahvališ za nešto, a onda sa ono "ali" i dodatnih 20 rečenica pljuvanja i prozivanja se posereš i na samu zahvalu. Kod nas su ljudi specijalci za tako nešto. Da ne govorim o onima koji se nisu u stanju ni zahvaliti.

Eto recimo i Semir i piramide. Nek i nisu piramide, ali kad se Međugorje može održavati koje nije priznato ni od strane Vatikana što ne bi i piramide? Naravno nađu se dežurni pljuvači da se poseru i po tome, dok u Hercegovini ne daju da se to sveto mjesto pipne.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2619 times
Been thanked: 8037 times

Post by Duminjo » 19 Feb 2021, 20:07

Imal neko dokaz da ono nisu piramide?

:D

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21335 times
Been thanked: 19290 times

Post by Masamune » 19 Feb 2021, 20:10

Duminjo wrote: 19 Feb 2021, 20:07 Imal neko dokaz da ono nisu piramide?

Većina svjetskih naučnika su složni da nisu piramide. Rađeni su i testovi u Tuzli na Rudarskom fakultetu (ili institutu, nisam siguran) za kamenje, stijene i ostalo i mišljenje svih stručnjaka je bilo da je to prirodno. S druge strane i Semira podržavaju neki svjetski stručnjaci da jesu piramide, a jedan od njih je iz Egipta. Na kraju su ga šutnuli iz komiteta za piramide što je stao na Semirovu stranu.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 19 Feb 2021, 20:31

MarlboroGold wrote: 19 Feb 2021, 20:10
Duminjo wrote: 19 Feb 2021, 20:07 Imal neko dokaz da ono nisu piramide?

Većina svjetskih naučnika su složni da nisu piramide. Rađeni su i testovi u Tuzli na Rudarskom fakultetu (ili institutu, nisam siguran) za kamenje, stijene i ostalo i mišljenje svih stručnjaka je bilo da je to prirodno. S druge strane i Semira podržavaju neki svjetski stručnjaci da jesu piramide, a jedan od njih je iz Egipta. Na kraju su ga šutnuli iz komiteta za piramide što je stao na Semirovu stranu.
Pa et, pola pola. Kad svi kazu da nisu onda nisu. Nek onda izmisle da su neke opasne pecine. Do tad, bujrum i kinezima :valja

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2643 times
Been thanked: 22202 times

Post by HAVANA » 19 Feb 2021, 20:49

Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 19:21 I onda reaguju na moje komentare kao da sam je napao što pomaže siromašnoj djeci

https://www.klix.ba/magazin/sanela-jenk ... /160804022

:roll :roll :roll

Kako ovo ima ikakve veze sa njenim dobrotvornim radom i donacijama?
Pomogneš nekoliko puta, hvala lijepo, svaka čast i sad ja moram čitati članke gdje me bombarduješ sa svojim ego-triperskim člancima (stariji se sjećaju tog vremena kada je na Klixu iskakala iz paštete u nevažnim člancima).
Kako će ovo motivisati druge da pomognu? Da pokrene lavinu donacija?

Ali ne, zle duše su zavidne što ima dvije jahte...ehm hoći reći zavidni što ne pomažu kao ona.

Sad moramo biti oprezni i ne hvaliti ove kretenske članke inače će se naljutiti i neće nam dati sadake.
Pa ovo je divno. Super. Bas lijepa vijest. Pod BiH zastavom uplovila lijepa i uspjesna zena da obidje staze svog djetinjstva. Dabogda vazda vake vijesti ja gledo umjesto faca koje stalno gledam i slusam ko je sta povratio... Na luksuznom brodu Liberty od 50 metara i tri sprata sa bh. zastavom koja se vijori na vrhu, Sanela krstari Jadranom sa porodicom i prijateljima. Na drugom, malo manjem brodu, nalazi se osiguranje i prateće osoblje.

"Nakon dvadesetak godina ponovo sam na Jadranu. Htjela sam ploviti stazama svog djetinjstva i posjetiti mjesta na kojima sam ljetovala kao dijete", kaže Sanela. "Na tom putu Neum je neizostavna destinacija jer je to naše more koje trebamo promovisati diljem planete".
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 19 Feb 2021, 20:52

Pa vako i ja isto kad dodjem u Bosnu. Dobro, bez jahte osiguranja i prateceg osoblja. Malo u kafanu, malo na piramidu, malo u Neum...
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 19 Feb 2021, 20:56

insomnia wrote: 19 Feb 2021, 20:52 Pa vako i ja isto kad dodjem u Bosnu. Dobro, bez jahte osiguranja i prateceg osoblja. Malo u kafanu, malo na piramidu, malo u Neum...Malo kod ruma u Zenicu da sataremo sejtana i koju gajbu bujrum
"Kad bismo znali šta se o nama priča iza leđa, ne bismo se osmjehivali mnogim ljudima."

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 19 Feb 2021, 21:05

insomnia wrote: 19 Feb 2021, 20:52 Pa vako i ja isto kad dodjem u Bosnu. Dobro, bez jahte osiguranja i prateceg osoblja. Malo u kafanu, malo na piramidu, malo u Neum...
A zastava?

Vaku Fudo ima
Image

HAVANA
Pituljica
Pituljica

Post by HAVANA » 19 Feb 2021, 21:10

insomnia wrote: 19 Feb 2021, 20:52 Pa vako i ja isto kad dodjem u Bosnu. Dobro, bez jahte osiguranja i prateceg osoblja. Malo u kafanu, malo na piramidu, malo u Neum...
Tebe dabogda i sreo ja. :haha

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 19 Feb 2021, 21:11

Ma malo je prenapuhana prica o tim nekakim ambasadorima. Dje je ta navala svjetskih zvijezda u Neum nakon sto je Sanela sljegla

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3832 times
Been thanked: 3538 times

Post by Naseef Mushroom » 19 Feb 2021, 21:47

HAVANA wrote: 19 Feb 2021, 20:49
Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 19:21 I onda reaguju na moje komentare kao da sam je napao što pomaže siromašnoj djeci

https://www.klix.ba/magazin/sanela-jenk ... /160804022

:roll :roll :roll

Kako ovo ima ikakve veze sa njenim dobrotvornim radom i donacijama?
Pomogneš nekoliko puta, hvala lijepo, svaka čast i sad ja moram čitati članke gdje me bombarduješ sa svojim ego-triperskim člancima (stariji se sjećaju tog vremena kada je na Klixu iskakala iz paštete u nevažnim člancima).
Kako će ovo motivisati druge da pomognu? Da pokrene lavinu donacija?

Ali ne, zle duše su zavidne što ima dvije jahte...ehm hoći reći zavidni što ne pomažu kao ona.

Sad moramo biti oprezni i ne hvaliti ove kretenske članke inače će se naljutiti i neće nam dati sadake.
Pa ovo je divno. Super. Bas lijepa vijest. Pod BiH zastavom uplovila lijepa i uspjesna zena da obidje staze svog djetinjstva. Dabogda vazda vake vijesti ja gledo umjesto faca koje stalno gledam i slusam ko je sta povratio... Na luksuznom brodu Liberty od 50 metara i tri sprata sa bh. zastavom koja se vijori na vrhu, Sanela krstari Jadranom sa porodicom i prijateljima. Na drugom, malo manjem brodu, nalazi se osiguranje i prateće osoblje.

"Nakon dvadesetak godina ponovo sam na Jadranu. Htjela sam ploviti stazama svog djetinjstva i posjetiti mjesta na kojima sam ljetovala kao dijete", kaže Sanela. "Na tom putu Neum je neizostavna destinacija jer je to naše more koje trebamo promovisati diljem planete".
I kako ovo ide uz ono tvoje da će njeni članci motivisati i druge da pomažu?
Ja sam kritikovao ovakve gluposti. Sta će ovo motivisati? I druge Bosance da stave BH zastave na svoje jahte?
Jah, kad neki dijasporac običan smrtnik stavi BH zastavu na auto kada krene za godišnji u Bosnu i Hercegovinu onda ide pljuvanje kako je seljačina okačio zastavu, patriota na baterije, neka dođu u Bosnu živjeti ako toliko vole BiH a znamo svi koliko oni kao dijaspora isto ostavljaju para u Bosnu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

HAVANA
Pituljica
Pituljica

Post by HAVANA » 19 Feb 2021, 21:52

Pa ko ovde i prica o humanitarnom radu? Clanak o javnoj i poznatoj licnosti koja je dosla sa bih zastavom u bih vode... Ne znam sta je cudno? Clanak ko milion drugih po citavom svijetu.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3832 times
Been thanked: 3538 times

Post by Naseef Mushroom » 19 Feb 2021, 21:59

MarlboroGold wrote: 19 Feb 2021, 20:02
Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 19:38
Zahvalio sam se ali to nije znak da se moram diviti njenim člancima o crncima i jahtama i ne smijem uputiti kritiku da je arogantno jer će se naljutiti i neće nam više nikada pomoći i zbog toga ja moram na svaki članak o njoj postavljati :cool
Ovo ono kad se nekom zahvališ za nešto, a onda sa ono "ali" i dodatnih 20 rečenica pljuvanja i prozivanja se posereš i na samu zahvalu. Kod nas su ljudi specijalci za tako nešto. Da ne govorim o onima koji se nisu u stanju ni zahvaliti.

Eto recimo i Semir i piramide. Nek i nisu piramide, ali kad se Međugorje može održavati koje nije priznato ni od strane Vatikana što ne bi i piramide? Naravno nađu se dežurni pljuvači da se poseru i po tome, dok u Hercegovini ne daju da se to sveto mjesto pipne.
Ne, "ali" je se pojavilo tek godinama poslije kada je nakon pomoći i zahvaljivanja mislila da će joj se svi klanjati i diviti kada svaki dan izbaci članke kako jede kavijar i pije šampanjac na jahtama.
I tad su poslije par članaka rekli "svaka čast zaslužila je luksuz pošto je pomogla nekoliko puta BiH" ali poslije 10 VIP članaka je već postalo "djevojko ohladi malo".

Sad smo došli do te tačke da se ne smije kritikovati njen party gdje crnci skidaju majice jer će se naljutiti i neće nam više slati para :roll
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 19 Feb 2021, 22:01

Naseef Mushroom wrote: 19 Feb 2021, 21:59
MarlboroGold wrote: 19 Feb 2021, 20:02

Ne, "ali" je se pojavilo tek godinama poslije kada je nakon pomoći i zahvaljivanja mislila da će joj se svi klanjati i diviti kada svaki dan izbaci članke kako jede kavijar i pije šampanjac na jahtama.
I tad su poslije par članaka rekli "svaka čast zaslužila je luksuz pošto je pomogla nekoliko puta BiH" ali poslije 10 VIP članaka je već postalo "djevojko ohladi malo".

Sad smo došli do te tačke da se ne smije kritikovati njen party gdje crnci skidaju majice jer će se naljutiti i neće nam više slati para :roll
Odlicno.. Ti znas sta je ona mislila :valja

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 19 Feb 2021, 22:02

Jel frljaknula kesu smeca s jahte u Neum ko prava dijasporka?

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 19 Feb 2021, 22:02

Popravila zube, udarila trajnu?

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13653 times
Been thanked: 22494 times

Post by Fuddo » 19 Feb 2021, 22:17

Rudolph wrote: 19 Feb 2021, 19:40
Duminjo wrote: 19 Feb 2021, 19:35

Obicna vijest vezana za jednu poznatu licnost.. Bar je milion takvih danas. Shakira se sama ofarbala. Zavirite u novu Ronaldovu garazu. Pogledajte skrivenu Putinovu vilu. Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda i gdje zivi..

Eto tebi oko para vijest o Saneli. A divna vijest. Ne dolaze svaki dan ovakvi brodovi u Neum. Svaka joj cast OPET :valja
Sanela Jenkins: Od Neuma moramo napraviti Monte Carlo - Sanela Jenkins uplovila je jučer popodne sa svojom luksuznom jahtom u Neumski zaljev. U njenoj pratnji se našla i manje plovilo. ''Uživam dok plovim našim morem. Od Neuma moramo napraviti Monte Carlo'', napisala je Sanela na svom Facebook profilu

Na peskiru joj pise
mac mac
Znaci, trazi macana
Poslo sam joj zahtijev za frendove na fejsbuk
Dozvolite da se obratimo

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 19 Feb 2021, 22:23

Fuddo wrote: 19 Feb 2021, 22:17
Rudolph wrote: 19 Feb 2021, 19:40

Sanela Jenkins: Od Neuma moramo napraviti Monte Carlo - Sanela Jenkins uplovila je jučer popodne sa svojom luksuznom jahtom u Neumski zaljev. U njenoj pratnji se našla i manje plovilo. ''Uživam dok plovim našim morem. Od Neuma moramo napraviti Monte Carlo'', napisala je Sanela na svom Facebook profilu

Na peskiru joj pise
mac mac
Znaci, trazi macana
Poslo sam joj zahtijev za frendove na fejsbuk

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 19 Feb 2021, 22:25

Image

Post Reply

Return to “Dijaspora”