Nisu ni meni. Ali je bio simpatičan, sladak.
Sad je...
Kako ne znaš Sašu
Moderator: Krokodil Behko

Nisu ni meni. Ali je bio simpatičan, sladak.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ovakav ego nema ni George Clooney. Dečko ajde oladiDženan Jahić, doktor medicine, višestruki prvak u latinoameričkim i standardnim plesovima u BiH i regiji, pjevač, kompozitor i tekstopisac, svoju publiku i prvenstveno pripadnice ljepšeg spola za njihov sutrašnji praznik, Dan žena, večeras je obradovao novom pjesmom i spotom “Sexy”.

Da si bila tu vidjela bi da se i lože na čovjekaNora Ibsenova wrote: 03 Dec 2020, 11:02Pa ne penju se na stolove jer se lože na koketaMarlboroGold wrote: 03 Dec 2020, 10:22
eeee trebaš vidjeti ludila kad dođe Koke![]()
Ja sam bio jednom u hotelu na nekom slavlju... doveli Koketa. Nema žene koja se nije popela na stolicu ili stol![]()

Mene je dalija ocijukala kad sam ih onomad sreo na vilsonovom.Zanki wrote: 03 Dec 2020, 11:18 zguglala sam ovog Konakovica pravo zgodan, a poznajem Daliju pojma nis imala![]()

kad si sesi

„Deco, okanite se tih tema. Večeras je tu s nama Dino Rađa, velikan svetskog sporta. Takve stvari treba da vas vesele, a ne Jugoslavija. Jugoslavija nije valjala, da je valjala ne bi se onako krvavo raspala. Mene zovu jugonostalgičarem, ali ja sam jugoplastičar. Meni nedostaje Jugoplastika, meni samo nedostaju ta vremena, a ne ta država“

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests