Poznati Bosanci i stranci s bosanskohercegovačkim korjenima

Bosanci i Hercegovci širom svijeta

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2643 times
Been thanked: 22156 times
Status: Offline

Re: PONESI ZASTAVU SANELA: Sanela Jenkins prodala kuću za 87 miliona dolara

Post by HAVANA » 20 Feb 2021, 08:01

arzuhal wrote: 20 Feb 2021, 07:50
HAVANA wrote: 20 Feb 2021, 07:47 Ne mozes se ti njoj uvuc u anus i da hoces. A nit je bahata, nit kurcevita, nit prepotentna. Ovo radi zato sto voli ovu zemlju i jer je dobar covjek, a mogla bi da nikad ne dodje i nista ne uradi. Kao mnogi.
Imamu Sanelu koja daje svoje vlastite pare da bi ego tripovala i imamo samozatajne zaštitnike Bosne koji skromno i bez puno isticanja uzimaju jetimima zalogaj iz usta.
Ama ne znam ni po cemu ga tripuje. Ima brod i plovi na brodu. Od svega ona dosla u neum a brod pod bih zastavom. Ima para, zivi, dijeli, pravi pare... Ne znam sta bi trebala, doc u stojadinu i vozat se po sedreniku, poklonit milione i uzet kucu na mihrivodama. Sta treba uraditi da udovolji lokalnim kriticarima? :ha
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

arzuhal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
Has thanked: 563 times
Been thanked: 1131 times

Post by arzuhal » 20 Feb 2021, 08:02

Jedan od bezbrojnih primjera logike u Bošnjaka.

Dođe Susan Sontag u Sarajevo i dadne svoj doprinos da skrene pažnju slobodnom svijetu na ubijanje Grada od četničkih gamadi.

Bošnjo oslobođen okova komunizma:"OK, ne kažem, ali ona je lezbejka."
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.

arzuhal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
Has thanked: 563 times
Been thanked: 1131 times

Post by arzuhal » 20 Feb 2021, 08:03

HAVANA wrote: 20 Feb 2021, 08:01
arzuhal wrote: 20 Feb 2021, 07:50

Imamu Sanelu koja daje svoje vlastite pare da bi ego tripovala i imamo samozatajne zaštitnike Bosne koji skromno i bez puno isticanja uzimaju jetimima zalogaj iz usta.
Ama ne znam ni po cemu ga tripuje. Ima brod i plovi na brodu. Od svega ona dosla u neum a brod pod bih zastavom. Ima para, zivi, dijeli, pravi pare... Ne znam sta bi trebala, doc u stojadinu i vozat se po sedreniku, poklonit milione i uzet kucu na mihrivodama. Sta treba uraditi da udovolji lokalnim kriticarima? :ha
Pa ne znam ni ja, al' čisto zbog vica prihvatam priču :pusi
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9610 times
Been thanked: 16116 times
Status: Online

Post by spacebound » 20 Feb 2021, 08:18

A sto vas dvojica ista objasnjavate? Pustite cojka nek se grize, sta, i to je za ljude.
Briga Sanelu sto nekima tamo smeta.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 20 Feb 2021, 08:30

o Sanela, o Sanela, zasto me nisi htela(?), nocima ja te pratim i zelim da te vratim uu ziivoot svooj
Samo sabura

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4260 times
Been thanked: 3170 times

Post by Melek » 20 Feb 2021, 08:47

HAVANA wrote: 20 Feb 2021, 07:58
Melek wrote: 20 Feb 2021, 07:51

Opet velim, nisu to baš njezine pare već pare Rogera Jenkinsa ali lijepo je da malo zapahne sa njima po Vilajetu, nije da nije.
Ok. Procitaj sta on sam kaze o njoj. O bivsoj zeni, obicno je 100 jezika jel. A onda vidi koliko i sta ima sad u poredjenju sa tad. Za priprostog i glupog covjeka se zna sta uradi sa milionima kad ga potrefe.
Pa dobro sad. On je, ne samo najjaci britanski finansman, vec nosi i titulu Lorda.

No, da pocmemo od slike koja vazda dosta toga govori:

Image

Razlika u godinama je 16, a sad ko kome tu dijete moze da bude, presudite sami, ja neimam vremena.

Roger je legenda medj finansijama, on je samo u 2005. godini digo 75 miliona britanskig funti profita. Dakle, samo u jednoj godini.

E, sad, jedan lord nece izaci unovne ko zadnji white trash pa crniti sve i svasta. To ne dolici. njemu je to sica. Na stranu sto su
tabloidi pisali kako ga je fol varala s nekim mulatom i tako te stvari. A to, sto kad steknes pozamasan kapital pa ga onda oplodis
preko zaposlenih menadzera itd, to bi i Mute uhavizo lahko :kafa

Ali, opet velim, svaka joj cast sto pomaze. Brat joj je ubijen u Sarajevu za vrijeme cetnicke opsade, samo sto se tice toga treba savjest to da joj nalaze.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by prog321 » 20 Feb 2021, 08:54

Imas puno siromasnije budzovane u bosni koji vodaju i mladje.

Sanela nije dalabu cim je uspjela tako nekog natjerati da je ozeni.
Ima zena slifa.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 20 Feb 2021, 08:56

Bas tako. State of the art. Taj tip biznisa je klasika i vec daleko vidjen, ali je Sanci ubola pravo. Aferim :ok
Weak people revenge.
Strong people forgive.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 20 Feb 2021, 08:58

Docim, na stranu to sto je Roger sve ovo si dozvolio u principu da schukne onoj svojoj pravoj, staroj, bivsoj ljubavi.
Cist racun, duga ljubav :oo
Weak people revenge.
Strong people forgive.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 20 Feb 2021, 09:08

arzuhal wrote: 20 Feb 2021, 07:57
Melek wrote: 20 Feb 2021, 07:51

Opet velim, nisu to baš njezine pare već pare Rogera Jenkinsa ali lijepo je da malo zapahne sa njima po Vilajetu, nije da nije.
A, čekaj, tužilaštvo UK nije uspjelo da dokaže da to nisu njene pare pa je sud na prevaru, presudio da dobije neke pare, ne kontam? Kako je tačno uspjela.

Vidi, kada nas dva sjednemo u Čitaonu kod mene u zaseoku, pa se obalijestimo dudovačom, zajebavat ćemo se s tim kako to nisu njene pare već čojka joj u nje, ali kada govorimo u okviru pravne države i civilizacijskih dometa, moramo makar glumiti legaliste koji prihvataju sudske presude i ne budalešu...
Pa sta tu ima nejasno? Udjes u bracnu zajednicu i onda na papiru sve je zajednicko. Nisi u tu zajednicu unio samo sebe vec i svoje. Premda, u ovoj brakorazvodnoj parnici, njoj naravno nije islo pola vec jedna pozamasna simbolika, koju je ona znala da iskoristi. A znala je da to sve iskoristi jer je u
sve ciljano isla :cudi

Svaka cast :kafa
Weak people revenge.
Strong people forgive.

prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:

Post by prog321 » 20 Feb 2021, 09:13

Kako god. Vecina tih lijepih mladih djevojaka ne udaju se za takve bogatase. Ono izvoza je nekoliko godina i cim prva bora bljesne ona dobije nogu.
Ponudila je sanela vise od pii da bi dosla do braka.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 20 Feb 2021, 09:16

Evo, pojdimo od mene, sto sam ja u bracnoj zajednici?
Akrep bi me dobro opro da mi sune da uplivam u druge vode :oo
Weak people revenge.
Strong people forgive.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 20 Feb 2021, 09:18

Melece, jesi to i ti bogat? Pitam za drugaricu :zv
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 20 Feb 2021, 09:25

Srednja grabez :oo
Weak people revenge.
Strong people forgive.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 20 Feb 2021, 09:27

Pih :spavanje

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3809 times
Been thanked: 3532 times

Post by Naseef Mushroom » 20 Feb 2021, 10:26

spacebound wrote: 20 Feb 2021, 08:18 A sto vas dvojica ista objasnjavate? Pustite cojka nek se grize, sta, i to je za ljude.
Jah, ne smiješ nekoga od lažnih bogova (jer u pokvarenom društvu vrijediš koliko imaš para) kritikovati odmah je to fukara koja grize a Sanelu boli briga i briše suze od smijeha novčanicama od 100 dolara a tebi drago zbog hejtera a nemaš nikakve koristi od toga da ti bude drago :kafa

Sanela je super uzor jer je to poruka za mlade Bošnjakinje. Budi kao Sanela, nađi bogataša stranca koji ti po godinama može biti otac, nije nemoralno ako ćes od toga 1% dati u humanitarne i okačiti BH zastavu.
Zasto onda kritikujemo Bošnjakinje što se udavaju za bogate Arape? Ako će time slati pare roditeljima onda je opravdano i moralno.

I sta kažu, Saneline pare :oo Bošnjakinka izbjeglica danas bogatija od Trumpove kćerke. Nadmašila je Fahrudina Radončića koji je sa kesicom došao u Sarajevo i Aliju Budnju što je sa 20km izašao iz rata :D.

Ali to je sex sells kombinovano sa našim sadaka mentalitetom gdje ne smijemo nikoga kritikovati, odmah ide "Pa znaš ti da nam je on valjo".
Da Munira nije onako brkata ne bi ni kod nje niko pitao odakle joj džip.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13619 times
Been thanked: 22425 times

Post by Fuddo » 20 Feb 2021, 10:34

prog321 wrote: 20 Feb 2021, 09:13 Kako god. Vecina tih lijepih mladih djevojaka ne udaju se za takve bogatase. Ono izvoza je nekoliko godina i cim prva bora bljesne ona dobije nogu.
Razvila mu pitu.
Dozvolite da se obratimo

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 20 Feb 2021, 10:47

Naseef Mushroom wrote: 20 Feb 2021, 10:26
spacebound wrote: 20 Feb 2021, 08:18 A sto vas dvojica ista objasnjavate? Pustite cojka nek se grize, sta, i to je za ljude.
Jah, ne smiješ nekoga od lažnih bogova (jer u pokvarenom društvu vrijediš koliko imaš para) kritikovati odmah je to fukara koja grize a Sanelu boli briga i briše suze od smijeha novčanicama od 100 dolara a tebi drago zbog hejtera a nemaš nikakve koristi od toga da ti bude drago :kafa

Sanela je super uzor jer je to poruka za mlade Bošnjakinje. Budi kao Sanela, nađi bogataša stranca koji ti po godinama može biti otac, nije nemoralno ako ćes od toga 1% dati u humanitarne i okačiti BH zastavu.
Zasto onda kritikujemo Bošnjakinje što se udavaju za bogate Arape? Ako će time slati pare roditeljima onda je opravdano i moralno.

I sta kažu, Saneline pare :oo Bošnjakinka izbjeglica danas bogatija od Trumpove kćerke. Nadmašila je Fahrudina Radončića koji je sa kesicom došao u Sarajevo i Aliju Budnju što je sa 20km izašao iz rata :D.

Ali to je sex sells kombinovano sa našim sadaka mentalitetom gdje ne smijemo nikoga kritikovati, odmah ide "Pa znaš ti da nam je on valjo".
Da Munira nije onako brkata ne bi ni kod nje niko pitao odakle joj džip.
O jao, kako sam sebi skaces u usta. Ne tako davno si branio musko pravo da ganja zene koje po godinama mogu da mu budu kceri, jer pobogu nece valjda on od 50 gledat vrsnjakinje i malo mladje. Logicno. Sad odjednom to nesto diskreditirajuce i diskvalifikaciono. Otkud takav prevrat u kratkom vremenskom roku :ovaj

Ja ti pojma nemam o ovoj Saneli. Cula sam za nju, vjerovatno je i ranije bilo vijesti na forumu, vjerovatno sam i komentarisala, ali zaboravila. Ovo sto je havana pisao kao da prvi put cujem, jer ne mislim o njoj, nemam od nje nista kao sto nemam razloga ni da je kritikujem.

Isto me zaboli i za te sto se udaju za Arape i za brkatu i njen dzip. Vidis, ja nisam ni znala da je brkata.

Nego nisam primijetila da vam smetaju elitne prostitutke i njihova samopromocija. Znas ono, Soraja naruci novinara da se potrefi ispod njenog balkona kad joj ispadne silikonska sisa od 4 i po kile. Tad svi brisete usta maramicom i pridrzavate donju vilicu da ne padne u prasinu.

Al' nek smeta Sanela koja se udala za covjeka koji je svojom voljom ozenio, isto tako se razveli i dosla do para. Ma znas ti bolje kako je to islo. Vjerovatno su ti pricali :cudi

I jah, da ne zaboravim, kad vidis naslov koji ti se ne svidja mozes komotno da ne kliknes i ne citas, probaj, vidjet ces da ide. Jos se neces nervirat sto placa promociju od svojih para. :pusa

prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:

Post by prog321 » 20 Feb 2021, 10:56

Fuddo wrote: 20 Feb 2021, 10:34
prog321 wrote: 20 Feb 2021, 09:13 Kako god. Vecina tih lijepih mladih djevojaka ne udaju se za takve bogatase. Ono izvoza je nekoliko godina i cim prva bora bljesne ona dobije nogu.
Razvila mu pitu.
Spasila ga od bankrota.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13619 times
Been thanked: 22425 times

Post by Fuddo » 20 Feb 2021, 11:20

prog321 wrote: 20 Feb 2021, 10:56
Fuddo wrote: 20 Feb 2021, 10:34

Razvila mu pitu.
Spasila ga od bankrota.