Poznati Bosanci i stranci s bosanskohercegovačkim korjenima
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: PONESI ZASTAVU SANELA: Sanela Jenkins prodala kuću za 87 miliona dolara
Tako joj je muz pricao dok su jos bili u braku.
Da ga je ona spasila od bankrota.
Po meni ima smisla. Jer ko bi samo zbog pii rizikovao i dijelio svoje bogastvo.
Morala je nesto posebno uraditi
Da ga je ona spasila od bankrota.
Po meni ima smisla. Jer ko bi samo zbog pii rizikovao i dijelio svoje bogastvo.
Morala je nesto posebno uraditi
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3696 times
- Been thanked: 3431 times
- Status: Online
Nikakav preokret nego se treba znati kakav treba imati stav prema kome i kako priliči.spacebound wrote: 20 Feb 2021, 10:47O jao, kako sam sebi skaces u usta. Ne tako davno si branio musko pravo da ganja zene koje po godinama mogu da mu budu kceri, jer pobogu nece valjda on od 50 gledat vrsnjakinje i malo mladje. Logicno. Sad odjednom to nesto diskreditirajuce i diskvalifikaciono. Otkud takav prevrat u kratkom vremenskom rokuNaseef Mushroom wrote: 20 Feb 2021, 10:26
Jah, ne smiješ nekoga od lažnih bogova (jer u pokvarenom društvu vrijediš koliko imaš para) kritikovati odmah je to fukara koja grize a Sanelu boli briga i briše suze od smijeha novčanicama od 100 dolara a tebi drago zbog hejtera a nemaš nikakve koristi od toga da ti bude drago![]()
Sanela je super uzor jer je to poruka za mlade Bošnjakinje. Budi kao Sanela, nađi bogataša stranca koji ti po godinama može biti otac, nije nemoralno ako ćes od toga 1% dati u humanitarne i okačiti BH zastavu.
Zasto onda kritikujemo Bošnjakinje što se udavaju za bogate Arape? Ako će time slati pare roditeljima onda je opravdano i moralno.
I sta kažu, Saneline pareBošnjakinka izbjeglica danas bogatija od Trumpove kćerke. Nadmašila je Fahrudina Radončića koji je sa kesicom došao u Sarajevo i Aliju Budnju što je sa 20km izašao iz rata
![]()
Ali to je sex sells kombinovano sa našim sadaka mentalitetom gdje ne smijemo nikoga kritikovati, odmah ide "Pa znaš ti da nam je on valjo".
Da Munira nije onako brkata ne bi ni kod nje niko pitao odakle joj džip.
Ja ti pojma nemam o ovoj Saneli. Cula sam za nju, vjerovatno je i ranije bilo vijesti na forumu, vjerovatno sam i komentarisala, ali zaboravila. Ovo sto je havana pisao kao da prvi put cujem, jer ne mislim o njoj, nemam od nje nista kao sto nemam razloga ni da je kritikujem.
Isto me zaboli i za te sto se udaju za Arape i za brkatu i njen dzip. Vidis, ja nisam ni znala da je brkata.
Nego nisam primijetila da vam smetaju elitne prostitutke i njihova samopromocija. Znas ono, Soraja naruci novinara da se potrefi ispod njenog balkona kad joj ispadne silikonska sisa od 4 i po kile. Tad svi brisete usta maramicom i pridrzavate donju vilicu da ne padne u prasinu.
Al' nek smeta Sanela koja se udala za covjeka koji je svojom voljom ozenio, isto tako se razveli i dosla do para. Ma znas ti bolje kako je to islo. Vjerovatno su ti pricali
I jah, da ne zaboravim, kad vidis naslov koji ti se ne svidja mozes komotno da ne kliknes i ne citas, probaj, vidjet ces da ide. Jos se neces nervirat sto placa promociju od svojih para.![]()
Ako ću ja odraslim muškarcima dati savjet koje vino ide iz koju večeru ili priliku neći davati isti savjet momcima srednjoškolcima kada izlaze naveče.
Tako isto ako govorimo kao odrasli o vezama stariji-mlađi neću takvu osobu prezentirati mladim djevojkama i djevojčicama kako je to uspješna žena i da trebaju tim putem ići.
Meni ne smeta Soraja jer mi ne smeta ni Sanela kao Sanela. Što se mene tiče može Sanela biti još bogatija, udavati se 50 puta, razvoditi se, imati jahte, avione, kamione, neka se provodi, pije, putuje ali neka ne vrijeđa inteligenciju tako što se prezentira kao da ona to čini za Bosnu i Hercegovinu, pije šampanjac na jahti sa milijarderima ali je okačila BH zastavu pa to ne čini za sebe nego za dobrobit ove države

A ovo zadnje, ne moram ni na šta kliknuti naslovi iskaču sami na portalima a što ne bih kliknuo?
Zašto postoji na forumima opcija palac dole? Dislike funkcija na YouTube? Razni negativni emojiji na Facebooku? Profesionalni kritičari filmova i muzike?
Jest tako lijepo hodati kroz život i raditi a ne dopuštati da kritike i negativni komentari dođu do tebe i tepati samoj sebi da te svi vole. Svako ima pravo iskoristiti slobodu govora i kritikovati.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4112 times
- Been thanked: 3013 times
Ljudi bolan, to je zivot. Zgrabi sta mozes i kako mozes, pa se poslije pravdaj 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa nek grabi, samo nek ne glumi kako ona time meni pomaže. Nit vidio Neuma taj dan, nit plovio na jahti, niti jeo kavijar, niti pio šampanjac ali eto visi BH zastava pa ja imam od nje koristi.
Što se mene tiče neka sada napravi party sa Trumpom i 50 Centom, niti joj zavidim niti joj želim uskratiti pravo ali neka nazove stvari pravim imenom, radi to radi sebe da je njoj lijepo a ne što predstavlja BiH.
Što se mene tiče neka sada napravi party sa Trumpom i 50 Centom, niti joj zavidim niti joj želim uskratiti pravo ali neka nazove stvari pravim imenom, radi to radi sebe da je njoj lijepo a ne što predstavlja BiH.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Sanela nije nekoga natjerala u brak, pametna, lijepa, sretna, dvoje djece iz prvog braka, ulaze novac nakon razvoda, ima niz fondacija, zena je diplomirana ekonomistkinja , a ti poredis krkane sa malo vise novaca i curicama kojim to jedini cilj u zivotuprog321 wrote: 20 Feb 2021, 08:54 Imas puno siromasnije budzovane u bosni koji vodaju i mladje.
Sanela nije dalabu cim je uspjela tako nekog natjerati da je ozeni.
Ima zena slifa.

https://dianajenkins.com/
http://sdjfoundation.org/about

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13113 times
- Been thanked: 21360 times
Pa pomaze zena i tebi, da se glas o tebi cuje i medju onima koji vozaju i jahte.Naseef Mushroom wrote: 20 Feb 2021, 12:30 Pa nek grabi, samo nek ne glumi kako ona time meni pomaže. Nit vidio Neuma taj dan, nit plovio na jahti, niti jeo kavijar, niti pio šampanjac ali eto visi BH zastava pa ja imam od nje koristi.
A oni koji vozaju jahte kroje nam svima sudbine, pomjeraju granice, djah je tamo, djah je vamo.
Neka je bolan, kamo srece da ih imamo vise.
Dozvolite da se obratimo
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 402 times
- Been thanked: 828 times
Da je Sanela od pete-šeste ginekologinje s GAK-a na bivšem Očnom došla - preko muža koji je bez ikakve posebne pameti, zasluga i mudrosti već preko imena rahmetli oca - do prve žene UKCS-a (a izgura jednu Senku Mesihović-Dinarević i slično) i meni bi smetalo i bio bi mi je pun Sebastijan... Vrijeđalo bi mi inteligenciju, obrazovanje, obraz, vjeru, sve...
Al' pošto nije nego samo pođahkad okači zastavu BiH, onda mi je draga
Svako dobro, Sanela Jenkins

Al' pošto nije nego samo pođahkad okači zastavu BiH, onda mi je draga

Svako dobro, Sanela Jenkins

Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Tako je, bravo!Venera wrote: 20 Feb 2021, 12:48Sanela nije nekoga natjerala u brak, pametna, lijepa, sretna, dvoje djece iz prvog braka, ulaze novac nakon razvoda, ima niz fondacija, zena je diplomirana ekonomistkinja , a ti poredis krkane sa malo vise novaca i curicama kojim to jedini cilj u zivotuprog321 wrote: 20 Feb 2021, 08:54 Imas puno siromasnije budzovane u bosni koji vodaju i mladje.
Sanela nije dalabu cim je uspjela tako nekog natjerati da je ozeni.
Ima zena slifa.
https://dianajenkins.com/
http://sdjfoundation.org/about
![]()
![]()

A ne samo: jedna ruka na tastaturi, a u drugoj dildo - i zuji povazdan. Ne bi tako nigdje prispjela, nedobog nikom...
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10010 times

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10010 times
Ovdje se tuga siri ko kuga
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Je li to sada poređenje ponosim se više sa osobom koja je se udala za bogatog od osobe koja je se udala za moćno prezime? A moćnog argumentaarzuhal wrote: 20 Feb 2021, 12:58 Da je Sanela od pete-šeste ginekologinje s GAK-a na bivšem Očnom došla - preko muža koji je bez ikakve posebne pameti, zasluga i mudrosti već preko imena rahmetli oca - do prve žene UKCS-a (a izgura jednu Senku Mesihović-Dinarević i slično) i meni bi smetalo i bio bi mi je pun Sebastijan... Vrijeđalo bi mi inteligenciju, obrazovanje, obraz, vjeru, sve...
Al' pošto nije nego samo pođahkad okači zastavu BiH, onda mi je draga![]()
Svako dobro, Sanela Jenkins![]()
![]()

Last edited by Naseef Mushroom on 20 Feb 2021, 13:05, edited 1 time in total.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Je l' bolja od Sanele Prasovic
Samo sabura
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1338 times
- Been thanked: 1307 times
Vidim,i ona se bila udala iz ljubavi. 

Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3823 times
- Been thanked: 2876 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2591 times
- Been thanked: 21616 times
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Pituljica
Bosna je čarolija i ona uvijek Bosancima predstavlja i više od domovine. To je moja svjetska adresa broj 1, a sve ostalo je u gostima. Znate kad igrate nogomet pa gostujete ili ste domaćin, e u tom smislu Sarajevo je moj dom i tu sam na svom terenu. Kada me pitate što me je ponukalo da pomažem Bosni, to je isto kao da pitate zašto majka voli svoju djecu. Tu nema mjerenja, nema računanja, nema rezoniranja. Bosna, to smo mi Bosanci i Hercegovci koji vole svoju zemlju i dišu za nju. U svijetu u kojem trenutno živimo i raznim podjelama i rađanju ekstremnih desnica, Bosna je odgovor i paradigma. Iskonska, multietnička država sa starim korijenima života u njoj koliko se pamti ljudski rod na ovim prostorima.
Do sada sam pomagala lobistički i bila podrška mnogim ugroženim u BiH. Radim na promociji Bosne i Hercegovine u visokim krugovima američkog društva, a kompletan moj posao je vezan za američko tržište. Kada budem namjeravala pokrenuti poslovanje u Europi, Bosna će svakako biti prioritet.
Do sada sam pomagala lobistički i bila podrška mnogim ugroženim u BiH. Radim na promociji Bosne i Hercegovine u visokim krugovima američkog društva, a kompletan moj posao je vezan za američko tržište. Kada budem namjeravala pokrenuti poslovanje u Europi, Bosna će svakako biti prioritet.

- HAVANA
- Pituljica
- HAVANA
- Pituljica
I vako mozes do sutra nabrajati sta je uradila, osnovala, pomogla, iskolovala se... Otvara mnoga vrata i sa najacim ljudima zivi i radi... E bosnji ne valja. Ta ce ona...
Mi smo cudo.

- arzuhal
- Forum [Bot]
Jel se ti z...vaš sa mnom? Ako Sanela egotripuje, kako ti kažeš,ona to radi za svoje pare i ne utječe na mene u ovoj državi. A mediokritetski, bračni bar Izetbegovića direktno svojim potezima, a narodnim parama, utječe na ovaj narod u ovoj državi.Naseef Mushroom wrote: 20 Feb 2021, 13:04Je li to sada poređenje ponosim se više sa osobom koja je se udala za bogatog od osobe koja je se udala za moćno prezime? A moćnog argumentaarzuhal wrote: 20 Feb 2021, 12:58 Da je Sanela od pete-šeste ginekologinje s GAK-a na bivšem Očnom došla - preko muža koji je bez ikakve posebne pameti, zasluga i mudrosti već preko imena rahmetli oca - do prve žene UKCS-a (a izgura jednu Senku Mesihović-Dinarević i slično) i meni bi smetalo i bio bi mi je pun Sebastijan... Vrijeđalo bi mi inteligenciju, obrazovanje, obraz, vjeru, sve...
Al' pošto nije nego samo pođahkad okači zastavu BiH, onda mi je draga![]()
Svako dobro, Sanela Jenkins![]()
![]()
![]()
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Vidim pominješ često Sebiju i ostale političare kao protivargumenat Sanelinom ego tripu.arzuhal wrote: 20 Feb 2021, 14:29Jel se ti z...vaš sa mnom? Ako Sanela egotripuje, kako ti kažeš,ona to radi za svoje pare i ne utječe na mene u ovoj državi. A mediokritetski, bračni bar Izetbegovića direktno svojim potezima, a narodnim parama, utječe na ovaj narod u ovoj državi.Naseef Mushroom wrote: 20 Feb 2021, 13:04
Je li to sada poređenje ponosim se više sa osobom koja je se udala za bogatog od osobe koja je se udala za moćno prezime? A moćnog argumenta![]()
To je inače slab protivargumenat jer jedno nema veze sa drugim. Ako ti kažeš da Fuad Backović Deen za tebe ego-tripuje a ja kažem "a šta je sa Mirsadom Kukićem i Enverom Bijedićem? Oni rade gore stvari" to ne mijenja šta je rečeno za Deena.
Ako kažeš da je Amerika velika a ja odgovorim da je Rusija veća i dalje je Amerika velika.
A čim ti Sanelu moraš porediti sa osobama koji su u malo ozbiljnijim vodama i koje ne voli više od pola foruma onda ti slabo ide branjenje dotične.