Taare wrote: 21 Feb 2021, 09:25 Ma nisi, gdje bi ti
Inače sam alergičan na četničku spiku i bilo kakvo branjenje iste.
A svaka jebena politička izjava iz rs, svodi se na priču o otcjepljenju.
Ko koga brani i podupire secesiju?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Taare wrote: 21 Feb 2021, 09:25 Ma nisi, gdje bi ti
Inače sam alergičan na četničku spiku i bilo kakvo branjenje iste.
A svaka jebena politička izjava iz rs, svodi se na priču o otcjepljenju.
Pa ovo što si napisao ne zvuči loše, sasvim uobičajeno ponašanje i korektan stav od takve stranke. Rekli su za koga neće glasati i što bi se ta stranka zamarala hoće li njihovom suzdržanosti profitirati SDA ili HDZ, to nije njihov problem. Cak bi o ja u ovo povjerovao i ne bi imao sta kritikovati.Totem wrote: 20 Feb 2021, 18:35 Cak i da su je glasali Bosnjaci, a fokazano je da nidu, jer nisu ni mogli, brojcano....ona je od starta rekla da ne glasa ni za SDA, ni za HDZ. Tako da, obecsnje koje je njima dala, ispunila je. Jos na to i Hrvatica...Hrvati je glasali, iako levicsri, a ona ds da glas Bosnjaku, desnicaru. Epa previse bi bilo...
na kojeg konja ulazes ...msm...kako stoji tvoj konj
Stvar je da Njihovu Stranku ne interesuje šta misli 95% Bošnjaka o nekim stvarima jer su oni kao građanska stranka i ne bave se torovskim problemima kao što vole reći i onda postave Bošku u Mostar što priča da li je Komšićnprihvatljiv za Hrvate ili ne.Totem wrote: 21 Feb 2021, 12:54 Rekla je da Zeljko je neprihvatljiv za Hrvate...istina. To misli 95% Hrvata. Te kao clan predsednistva nije posetio ni jedno mesto u Hercegovini, koja je region sa preko 60% naroda Hrvatske nacionalnosti. Jel ovo neistina?
O Komšiću ne trebaju misliti Hrvati iz Njihove Stranke pošto je slična politika te stranke u bošnjačkim sredinama, ignorisati bošnjačke probleme jer se ta stranka ne bavi "plemenima, torovima".
hoce li ih mozda moliti,da ga primeTotem wrote: 21 Feb 2021, 19:39 Treba je zanimati, jer Zeljko u tim krajevima za sva tri mandata nije nogom krocio. Ili nema veze to?