A ona mi je fuj

Moderator: VIP
Zana wrote: 21 Feb 2021, 22:08Meni je Dino bljak. Đe problem?Sibila wrote: 21 Feb 2021, 21:52 E pa Zana je za Merlina napisala bljak ....posrala se na njega pljunula ga drugim riejcima ...isti je ovo klinac...
ja sam alergicna kad raja pljuju po Merlinu ....onda i ja krecem prvo na sta stignem..zivo mrtvo ne zanima me....![]()
dobra bubarama...javite mi javite ..dal je s drugom ili sam..istinu mi recite...bicu jaka sve izdryacuuuuuu ne lazite.....
Pa ok. Tvoje pravo da ga voliš, moje da ne
zato sto je drama dobar ...od starta samog bio...i dan danas slusaju se stare pjesme itd...Zana wrote: 21 Feb 2021, 22:15 Svi tzv pjevači dobro znaju da postoje ljudi koji ih ne vole. Dino sigurno zna. Ja nisam rekla da ne cijenim njegov uspjeh. Ne razumijem potpuno kako je došao do njega ali ne razumijem ni zašto narod godinama glasa za SDA. Meni je to u istom rangu ukusa. A o ukusima se ne raspravlja.
Hva la![]()
Zana wrote: 21 Feb 2021, 22:31 Stvarno mi se ne raspravlja o ukusima. Naročito mi se ne da trošiti puno riječi na Čarobnjaka. Jbms ko ga voli. Ne podnosim ga i kapak.
Ovo za Šaku isto neću komentarisati.
Ma najveca zvijezda na ovim prostorimaSibila wrote: 21 Feb 2021, 21:45
e kad mi za merlina kazu bljak....lik na sceni toliko godina..puni stadion koji hoces ja fakat ne znam sto ga ne vole...koji su razlozi...
poserem se i ja na olivera dragojevica direkt onda....
Može. Evo koga volim. Inače pjesma koju je Dino "obradio"Sibila wrote: 21 Feb 2021, 22:39Zana wrote: 21 Feb 2021, 22:31 Stvarno mi se ne raspravlja o ukusima. Naročito mi se ne da trošiti puno riječi na Čarobnjaka. Jbms ko ga voli. Ne podnosim ga i kapak.
Ovo za Šaku isto neću komentarisati.
ni meni ..taman sam stavila masku na lice evo .
ne diraj vise merlina i sve ok.
ili predjimo na nekog izvodjaca kojeg podnosis. volis pravo..
Fuddo wrote: 21 Feb 2021, 22:16 Hm, nema tema dadabubamara all about
Ona to zasluzuje
Havana, bil je ti podojio?
Nemoj lagat
Iz ovog ugla gledano bi, podojio i nadojio.Fuddo wrote: 21 Feb 2021, 22:16 Hm, nema tema dadabubamara all about
Ona to zasluzuje
Havana, bil je ti podojio?
Nemoj lagat