Ja sad nesto vrtim film, znam jednu skorpiju patolosku lazljivicu, sve drugo o sebi, pri sebi.
Meni je jedna cura, zgadila škorpije za sv život.spacebound wrote: 22 Feb 2021, 11:51 Oktobarska i novembarska skorpija nisu iste
Ja sad nesto vrtim film, znam jednu skorpiju patolosku lazljivicu, sve drugo o sebi, pri sebi.
spacebound wrote: 22 Feb 2021, 12:05 A ne znam sta bih rekla, kad tako svasta iscitas, a o skorpijama se uvijek ruzno pise zapitas se jesam li i ja takva, ali se ne vidim objektivno
Nego ja se tjesim, sto negdje procitah o razlikama oktobarske i novembarske skorpije, pa jos i slikovit primjer, Zeljko Sasic - oktobar, Aca Lukas - novembar![]()
Znači oktobarske su bolje
Dabome, Aca je laf, a onaj je obicni pickonjaZana wrote: 22 Feb 2021, 12:06spacebound wrote: 22 Feb 2021, 12:05 A ne znam sta bih rekla, kad tako svasta iscitas, a o skorpijama se uvijek ruzno pise zapitas se jesam li i ja takva, ali se ne vidim objektivno
Nego ja se tjesim, sto negdje procitah o razlikama oktobarske i novembarske skorpije, pa jos i slikovit primjer, Zeljko Sasic - oktobar, Aca Lukas - novembar![]()
Aca bolji stoput![]()
Ma ko kaze
Drzi se Ovna.Shadow wrote: 22 Feb 2021, 13:05Ma ko kaze
Skorpija podznak Bik![]()
![]()
Imas li ti kakvu analizu ovog slucaja![]()
Bizi bolangreeneyes wrote: 22 Feb 2021, 13:10 Drz' se Ovna, drz' se govna, a kad ce zivjeti?
Pa kad bude s Blizancem![]()
Horoskop ovako kaze
A jojspacebound wrote: 22 Feb 2021, 13:23Horoskop ovako kaze
Škorpion
Viši tip OKTOBARSKA: Jako su oštroumni i pronicljivi pa vrlo lako mogu ‘pročitati’ nečije namjere. Posjeduju jaku unutarnju disciplinu i samokontrolu, pa ih je teško izazvati ili isprovocirati. Požrtvovni su i osjećajni i nikakva ih nevolje ne može baciti na koljena. Odlični su kao prijatelji, iskreni su i vjerni. U ljubavi znaju odnos podići na višu razinu, dajući partneru mogućnost da bude ono što i je. Kada zavole osobu s kojom dijele svoju postelju, često je to ljubav do kraja njihova života.
Niži tip NOVEMBARSKA: Skloni su poći putem nagona i niskih strasti. Vole uživati u životu i u tome pretjeruju, bilo da je posrijedi alkohol, hrana, droga ili seks. Bolesno su ljubomorni i ugnjetavaju partnera. Teški su životni suputnici i s njima treba imati strpljenja. Neugodni su kad im nešto nije po volji, agresivni su. Na život gledaju pesimistično i malo čemu se istinski raduju.
spacebound wrote: 22 Feb 2021, 13:23Niži tip NOVEMBARSKA: Skloni su poći putem nagona i niskih strasti. Vole uživati u životu i u tome pretjeruju, bilo da je posrijedi alkohol, hrana, droga ili seks. Bolesno su ljubomorni i ugnjetavaju partnera. Teški su životni suputnici i s njima treba imati strpljenja. Neugodni su kad im nešto nije po volji, agresivni su. Na život gledaju pesimistično i malo čemu se istinski raduju.