Plus korona zajebe stvar pa ne mogu u hr u soping
Tocno sam sad zavidna spejsici

Moderator: VIP
Plus korona zajebe stvar pa ne mogu u hr u soping
To ti je samo bacanje paraspacebound wrote: 07 Feb 2021, 12:23E vala mi nista mucnije nije od kupovine grudnjaka, i skoro konstatujem da sam skroz otanjila s njima, a nit mi se investira vrijeme nit novac, jer ovi grudnjaci od 10ak maraka vragu ne valjajuvila wrote: 07 Feb 2021, 12:14
Jos kad znam da je dobar izbor lutrija
Nista me ne bi obradovalo kao takav poklon![]()
Ili se izvitoperi ili zica ispadne poslije 2 pranjavila wrote: 07 Feb 2021, 12:25To ti je samo bacanje paraspacebound wrote: 07 Feb 2021, 12:23
E vala mi nista mucnije nije od kupovine grudnjaka, i skoro konstatujem da sam skroz otanjila s njima, a nit mi se investira vrijeme nit novac, jer ovi grudnjaci od 10ak maraka vragu ne valjaju![]()
Tocno nas proizvodaci diskriminiraju
Ja se razbolim kad vidim kako ima lipih i za malo para ali svi velicine malo manjeg limuna
Ma mrsh
spacebound wrote: 07 Feb 2021, 12:31Ili se izvitoperi ili zica ispadne poslije 2 pranjavila wrote: 07 Feb 2021, 12:25
To ti je samo bacanje para
Tocno nas proizvodaci diskriminiraju
Ja se razbolim kad vidim kako ima lipih i za malo para ali svi velicine malo manjeg limuna
Ma mrshJednom sam se isprsila za liscu i bilo je peri- deri, bacila ga kad mi je omrzo
Zaista zene s manjim grudima nisu svjesne kolikog su problema postedjene.
a cuj dvije jebo te hljeb ovo je postalo profesionalno dresiranje narodaJulia-Klara wrote: 21 Feb 2021, 12:13 dres "Divac"![]()
poslije toga 30 maski od firmeal su dobre...problem je sto u javnom prijevozu i prodavnicama od sutra moramo nositi FFP2 ili DVIJE hirurske
![]()
Jasta.Ma sta god.
Users browsing this forum: kikilika and 6 guests