Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Vrag wrote: 22 Feb 2021, 20:19
vala lakse zensko promijeniti nego navike
Ali znaš šta je tu caka
Sve žene otprilike u 5 deka ne vole iste navike vas muških. Ali treba naći odraslu i zrelu ženu koja je svjesna da isto kad bi našla nekog drugog imao bi druge navike isto koje bi joj smetale mozda i gore.
Nego to polako..i svaka normalna osoba musko zensko trudit ce se u tom zajednickom zivotu izbaciti neke ruzne navike ili ih smanjit barem.
nema tu nikakva caka, hobi i naviku ne mijenjas osim je ako neka losa, ali losa po zdravlju osobe, a ne u vasim glavama
obje strane mogu uzeti ili ostaviti to je to
lilith1 wrote: 22 Feb 2021, 20:25
Ali znaš šta je tu caka
Sve žene otprilike u 5 deka ne vole iste navike vas muških. Ali treba naći odraslu i zrelu ženu koja je svjesna da isto kad bi našla nekog drugog imao bi druge navike isto koje bi joj smetale mozda i gore.
Nego to polako..i svaka normalna osoba musko zensko trudit ce se u tom zajednickom zivotu izbaciti neke ruzne navike ili ih smanjit barem.
nema tu nikakva caka, hobi i naviku ne mijenjas osim je ako neka losa, ali losa po zdravlju osobe, a ne u vasim glavama
Upravo tako. Recimo meni je trebalo dugo da svojoj izbijem iz glave rondanje kad s rajom opalim neku igru na netu
Upravo tako. Recimo meni je trebalo dugo da svojoj izbijem iz glave rondanje kad s rajom opalim neku igru na netu
pa zamisli da mi dodje i kaze ja ili utakmice, a to dio mene od '98
MarlboroGold wrote: 22 Feb 2021, 20:40
pa i nije vala nesto dugo ...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
MarlboroGold wrote: 22 Feb 2021, 20:40
pa to je super, redovno ici svake sedmice i dva puta
a sta ako ide na 3-4 dana u drugi grad, prati voljeni tim svaki put kad igra i to cesto
ako ja nisam zapalila stadion C Zvezde onda nece niko
pa to je super, redovno ici svake sedmice i dva puta
a sta ako ide na 3-4 dana u drugi grad, prati voljeni tim svaki put kad igra i to cesto
ako ja nisam zapalila stadion C Zvezde onda nece niko