Sta ka'e
jeleni su tako divne, graciozne zivotinje. Pa koja samo budala moze ubiti tako divnu zivotinju?!
Par dana poslije
majku im yebem, treba ih pobiti sve do jedne!!
Moderator: VIP

Sta ka'e
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ONAJ osjecaj kad...greeneyes wrote: 14 Feb 2021, 11:39 Zagledas naki dvogled i nikad ga poruciti. I ujutro ustanes kad na livadi srna, a ti je ne mo's fino viit jer nemas tog dvogleda![]()

Nemoj me odavatibagra wrote: 15 Feb 2021, 11:50ONAJ osjecaj kad...greeneyes wrote: 14 Feb 2021, 11:39 Zagledas naki dvogled i nikad ga poruciti. I ujutro ustanes kad na livadi srna, a ti je ne mo's fino viit jer nemas tog dvogleda![]()
svima pricas da ti dvogled treba
za tamo neku sumsku srnu zalutalu
a ustvari je za konu jelenu prekoputa
![]()
Naran si ba, da bog rekne, nema sta...greeneyes wrote: 15 Feb 2021, 12:02 Nemoj me odavatijesam ti naran ili nisam. Dobro, nisam, ali opet nemoj..
![]()

Skupa je to rabota, nemam ja para za tobagra wrote: 15 Feb 2021, 12:12Naran si ba, da bog rekne, nema sta...greeneyes wrote: 15 Feb 2021, 12:02 Nemoj me odavatijesam ti naran ili nisam. Dobro, nisam, ali opet nemoj..
![]()
nego kaka je jelena, vrijedil dodatnog ulaganja
imam jednu sjajnu ponudu naime
nema nijedna Crna rupa da ti promakne vise brt.
bogami

Panta rei bolan stas, nije lako

dobraaspacebound wrote: 26 Feb 2021, 11:13 Skoro svaki pjevac ima neku pjesmu koja valja. Ja volim od jane i onu - Svako jutro 1000 evrica daj pa glumi slobodnog mladica, tugu cu da lijecim kupovinom jer klin se klinom izbija![]()
![]()