Aleksandar Vučić - SNS
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21351 times
- Been thanked: 19300 times
- Status: Online
Re: Srbijanski predsjednik Vučić danas dolazi u BiH s donacijom vakcina
Eh et za mene je to prije svega nesposobnost naše vlasti... to što je Srbin ovo ono nije toliko bitno u ovom konkretnom primjeru i ne treba nacionalizmom skretati pažnju sa pravog problema.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2231 times
- Been thanked: 5247 times
- Status: Offline
Sultan Erdogan nam ne šalje vakcine. On radi nešto mnogo bolje, nešto što je mnogo vrijednije!! Upućuje dove za napaćene Bošnjake u BiH, a u petak organizuje sergiju. Dio od prikupljene sadake ide za kupovinu vakcina koje nemaju svinjskog želatina u sastavu.MarlboroGold wrote: 02 Mar 2021, 10:34 Eh et za mene je to prije svega nesposobnost naše vlasti... to što je Srbin ovo ono nije toliko bitno u ovom konkretnom primjeru i ne treba nacionalizmom skretati pažnju sa pravog problema.
SDA...najveći neprijatelj Bosne i Hercegovine !!
Fuck you a friendly note to start the day
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
I to znamoMarlboroGold wrote: 02 Mar 2021, 10:34 Eh et za mene je to prije svega nesposobnost naše vlasti... to što je Srbin ovo ono nije toliko bitno u ovom konkretnom primjeru i ne treba nacionalizmom skretati pažnju sa pravog problema.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
popisam se na vakcinu.
idite u srbiju ako je zelite.
idite u srbiju ako je zelite.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- insomnia
- Rđav kurac
Havani se more smijesi
Nego treba vidjeti dje je onaj sociolog. Maja se cuje sa njim po Viberima
da se cojka vakcinise osevapili bi se
Nego treba vidjeti dje je onaj sociolog. Maja se cuje sa njim po Viberima
- insomnia
- Rđav kurac
I to jos ona sto je preporucena da se ne daje starima
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9625 times
- Been thanked: 16184 times
Pricamo o covjeku koji je s puskom snimljen na brdu iznad Sarajeva dok je isto bilo u opsadi. O covjeku koji je u skupstini izjavio da ce za jednog njihovog ubiti 100 nasih, covjeku koji je iscenirao cirkus za 20 godisnjicu genocida u Srebrenici, Seseljevcu. Zaista treba nacionalizam ostaviti po straniMarlboroGold wrote: 02 Mar 2021, 10:34 Eh et za mene je to prije svega nesposobnost naše vlasti... to što je Srbin ovo ono nije toliko bitno u ovom konkretnom primjeru i ne treba nacionalizmom skretati pažnju sa pravog problema.

Kap vode od govneta ne uzet, zadnju, za zivot presudnu, kamo li 5000 krs vakcina.
Al sta mi znamo o ponosu?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- insomnia
- Rđav kurac
Pa jes. Sta ocekivati od potomaka prodavaca vere za veceru
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2231 times
- Been thanked: 5247 times
spacebound wrote: 02 Mar 2021, 10:43Pricamo o covjeku koji je s puskom snimljen na brdu iznad Sarajeva dok je isto bilo u opsadi. O covjeku koji je u skupstini izjavio da ce za jednog njihovog ubiti 100 nasih, covjeku koji je iscenirao cirkus za 20 godisnjicu genocida u Srebrenici, Seseljevcu. Zaista treba nacionalizam ostaviti po straniMarlboroGold wrote: 02 Mar 2021, 10:34 Eh et za mene je to prije svega nesposobnost naše vlasti... to što je Srbin ovo ono nije toliko bitno u ovom konkretnom primjeru i ne treba nacionalizmom skretati pažnju sa pravog problema.
Kap vode od govneta ne uzet, zadnju, za zivot presudnu, kamo li 5000 krs vakcina.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fuck you a friendly note to start the day
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Od ponosa ne dobijaš ništa zadnjih 25 i kusur godina. Od njega se ne jede niti imaš vakcine za koronu. Zdravstvo, penziono i socijalno propada.spacebound wrote: 02 Mar 2021, 10:43Pricamo o covjeku koji je s puskom snimljen na brdu iznad Sarajeva dok je isto bilo u opsadi. O covjeku koji je u skupstini izjavio da ce za jednog njihovog ubiti 100 nasih, covjeku koji je iscenirao cirkus za 20 godisnjicu genocida u Srebrenici, Seseljevcu. Zaista treba nacionalizam ostaviti po straniMarlboroGold wrote: 02 Mar 2021, 10:34 Eh et za mene je to prije svega nesposobnost naše vlasti... to što je Srbin ovo ono nije toliko bitno u ovom konkretnom primjeru i ne treba nacionalizmom skretati pažnju sa pravog problema.
I ptice na grani znaju ko je i šta je Vučić, tako da je to odavno završena priča. Zato bi on trebao biti nebitan u ovom konkretnom primjeru, a ne skretati pažnju sa pravog problema, a to je naša nesposobna vlast.
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
zdrastvo, penziono i socijalno je u svakoom sloucaju bolje nego u srbiji.
primat bezveze poklon od fukare koja hoce samo da se isprsi pred kamera granici sa retardiranosti.
mora da su crvendaci iza ovog.
ipak oni kontrolisu sarajevo.
primat bezveze poklon od fukare koja hoce samo da se isprsi pred kamera granici sa retardiranosti.
mora da su crvendaci iza ovog.
ipak oni kontrolisu sarajevo.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9288 times
- Been thanked: 11046 times
FGR. širom interneta, već razglaba o "nesposobnosti" Bakira, baš kao da Bakir nabavalja vakcine, općenito naših, a gluho je kod njih prošla vijest, da nas HDZ ucjenjuje i želi nekakav izborni zakon , prije nego dignu ruke za nabavku vakcina. Ucjena za premlatiti im sve poslanike, ali nema veze, ko ne želi da vidi, onda on nije dobronamjeran.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9288 times
- Been thanked: 11046 times
E super, sad nek ih vrate u BG, skupa s kurčićem s dna Avale.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 563 times
- Been thanked: 1131 times
Bošnjaci su premalo pragmatičan narod, zaglavljeni negdje između mitomanije i idealizma: još vjeruju u svjetsku istinu, pravdu i svetost dunjalučkih sistema vrijednosti. Pored toga što su bolno mutavi i često nesposobni.
Dakle vjeruješ u COVAX, u to da ćeš dobiti vakcinu kad i druge zemlje, pa se čudiš što dobiješ džudžu da dudlaš (da ponovim: pored toga što si mutav i nesposoban, uz ostala dva naroda i građane)? Nije religija, bajka o ljudskim pravima je opijum za mase, da parafraziram Marksa.
Neka je došao i neka je donio vakcine - hvala Vučiću, hvala Srbiji. Lijep komšijski gest.
A to neće ni za zapetu promijeniti nikakve presude međunarodnih sudova, niti dokumentovane historijske i političke činjenice.
Gledat ćemo i mi da pomažemo Srbiji, Vojvodini, Sandžaku i Preševskoj dolini, kad god mognemo, komšije smo.
Idemo dalje.
Dakle vjeruješ u COVAX, u to da ćeš dobiti vakcinu kad i druge zemlje, pa se čudiš što dobiješ džudžu da dudlaš (da ponovim: pored toga što si mutav i nesposoban, uz ostala dva naroda i građane)? Nije religija, bajka o ljudskim pravima je opijum za mase, da parafraziram Marksa.
Neka je došao i neka je donio vakcine - hvala Vučiću, hvala Srbiji. Lijep komšijski gest.
A to neće ni za zapetu promijeniti nikakve presude međunarodnih sudova, niti dokumentovane historijske i političke činjenice.
Gledat ćemo i mi da pomažemo Srbiji, Vojvodini, Sandžaku i Preševskoj dolini, kad god mognemo, komšije smo.
Idemo dalje.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 1415 times
Imaš koju vakcinu bato bog ti dragi dao, zdrav, živ i na Covid otporan bio ....
A jesmo pali qrcu za uši

A jesmo pali qrcu za uši

"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."