Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2311 times
- Been thanked: 5641 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
ja ne znam kako kod vas a evo bas sam u nedelju bio u Centru safet zajko, jebo ijedan dernek na otvorenom sta je ono dole bilo a 80% raje ne nosi masku, zastitar na ulazu bez maske, svakodnevni zivot normalno funkcionise samo et sto ljudi kao fol nose maske na ulazu u trzni centar ti malo mjerkaju temperatutu ako nema guzve, kafana, sad bio sjeo u bastu mahno pivu sa troje kolega za stolom........Sebija panici fata se za glavu
Fuck you a friendly note to start the day
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
Vjerovatno racunaju da se navecer narod manje pazi. Ono kao moze dnevna kafica kad svi sjede malo udaljeni a navecer pijanke i guzve po birtijama ne mogu. Jbg, po meni, ima smisla..MarlboroGold wrote: 03 Mar 2021, 14:08
Eh to vec nema nikakve logike za Tuzlu. Isto kao da se virus pojavljuje samo navecer, pa de da ogranicimo rad ugostiteljskih objekata. Nista nece dobiti, a gnjev ugostitelja ce samo rasti koji su vec uveliko na udaru zadnjih skoro godinu dana.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Pa dobro, ti se drzis filozofije tipa - ja nisam sreo nikog ko ima probleme, dakle problema nema.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22562 times
- Been thanked: 20707 times
Ma i u toku dana je ista situacija. Jedno na drugom u poznatim kaficima.Duminjo wrote: 03 Mar 2021, 14:23Vjerovatno racunaju da se navecer narod manje pazi. Ono kao moze dnevna kafica kad svi sjede malo udaljeni a navecer pijanke i guzve po birtijama ne mogu. Jbg, po meni, ima smisla..MarlboroGold wrote: 03 Mar 2021, 14:08
Eh to vec nema nikakve logike za Tuzlu. Isto kao da se virus pojavljuje samo navecer, pa de da ogranicimo rad ugostiteljskih objekata. Nista nece dobiti, a gnjev ugostitelja ce samo rasti koji su vec uveliko na udaru zadnjih skoro godinu dana.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23835 times
- Status: Online
Ne znaminsomnia wrote: 03 Mar 2021, 14:16Ili su imali skroz pogresne metode ljecenja ili su pisali sve sto su stigli pod koronu.
Teta koja je bivsi dorektor istrazivanja francuskog medicinskog istazivackog instituta kaze da nas je debilna odluka da se ne rade obdukcije sprjecila da pravovremeno saznamo puno vise o djelovanju virusa i metodama borbe
Znam samo da ih je puno pomrlo
Vojska kamionima razvlacila sanduke.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
Vjerujem. Pogotovo na pauzama oko podne ili kad se zavrsava sa poslom oko 4-5..MarlboroGold wrote: 03 Mar 2021, 14:26Ma i u toku dana je ista situacija. Jedno na drugom u poznatim kaficima.Duminjo wrote: 03 Mar 2021, 14:23
Vjerovatno racunaju da se navecer narod manje pazi. Ono kao moze dnevna kafica kad svi sjede malo udaljeni a navecer pijanke i guzve po birtijama ne mogu. Jbg, po meni, ima smisla..
A odluka ko odluka, ima smisla. Sto ce naskoditi ugostiteljima, pogotovo onima koji vise zaradjuju nocu, drugi problem. Kako god okreneš, zajebano je. Imas izbor egzistencija ili zdravlje. Za poludit
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 843 times
Pa recimo trpali su zarazene u staracke domove
Imam rodbinu u Bergamu, pricali su mi iz prve ruke. Imaju babu u domu, znaci ljude koji nisu imali uvjete za samoizolaciju kod kuce su stavljali u staracke domove. Pomrlo ih je hrpa u domovima zbog toga.
Lijecili su ih preagresivno, nisu znali sta da rade, eksperimentirali na ljudima.
Bergamo je kombinacija vise faktora, rana faza kad se puno toga nije znalo, lose reakcije zdravstvenog sustava, neadekvatne zastite ugrozenih, preagresivnog i cesto pogresnog lijecenja bolesnih, velike koncentracije starog stanovnistva, i genetske sklonosti Talijana respiratornim bolestima.
Vjerojatno se nece nikada ponoviti i plasiti s time je promaseno.
somehow I manage
- XoKli
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 234 times
Ja ih znam petero što su preselili.
Vlasnik Marmexa(60g), vlasnik Doper Techa(50ak) iz Kiseljaka, komšinica(64),od prijatelja otac(50) i onaj fudbaler što je igrao u Celiku Japaur(42 god mislim).
Prijatelj(31 god) u krevetu leži, bolovi u mišićima, malaksalosti, temperatura...
Vlasnik Marmexa(60g), vlasnik Doper Techa(50ak) iz Kiseljaka, komšinica(64),od prijatelja otac(50) i onaj fudbaler što je igrao u Celiku Japaur(42 god mislim).
Prijatelj(31 god) u krevetu leži, bolovi u mišićima, malaksalosti, temperatura...
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Meni se ponekad cini da cirkulira milijun sojeva.
Ne znam nikoga tko je umro, a znam ih puno sto su obolili. Cak ne znam da je itko od njih zavrsio u bolnici.
Ja i pola moje rodbine se zarazilo, nitko cak nije ni upalu pluca dobio.
Ne znam nikoga tko je umro, a znam ih puno sto su obolili. Cak ne znam da je itko od njih zavrsio u bolnici.
Ja i pola moje rodbine se zarazilo, nitko cak nije ni upalu pluca dobio.
somehow I manage
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Francuzi vakcinisali 80% populacije strarackih domova ali i dalje umiru
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Od te babe u Bergamu u domu dvije cimerice umrle, njoj nista. Pusi kutiju na dan, i glavna preokupacija za vrijeme lockdowna joj je bila kako do cigara 
somehow I manage
- Beni
- Fuck you

- Mood:
pa nece vjecno zivjetiinsomnia wrote: 03 Mar 2021, 14:57 Francuzi vakcinisali 80% populacije strarackih domova ali i dalje umiru
Fuck you a friendly note to start the day
- insomnia
- Rđav kurac

Pa nece al odrazava se na sve
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27948 times

Dragi insani dajte molim vas marka marka za porodicu Ibrahimagić. Upravo je borbu s kovidom izgubila i Almirova sestra
Doze lijeka za Almira su zaista preskupe za njihovo stanje i nemojmo dozvoliti da i njega izgubimo
2 člana odeše u par dana borimo se za trećeg
Almir ima samo 45 godina i uz to je insan sa invaliditetom
‼‼‼‼
17016
Pozivajte ako nista
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4298 times
- Been thanked: 2112 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Nema haman samo broj
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Od sada možete zvati i humanitarni broj 17016 na koji možete donirati novac za lijek.
Dijelite

Detaljno o apelu:
Naime, radi se o čovjeku koji ima samo 45 godina i koji se trenutno nalazi na intenzivnoj Covid. Izgubio je mamu i sestru.
Do sad su dali ogromne pare na lijekove od kojih jedna doza kosta 1319KM. On je do sad primio tri doze. Za dalje cekamo vijesti.
Idemo biti uz ovu porodicu onoliko koliko možemo, jer im je baš teško. U tri dana su imali dva smrtna slučaja članova uže porodice.
Uplate možete izvršiti na žiro račun Udruženja Hrabro srce: 1344 8110 0239 2986
Svrha: za lijek
Novac možete odnijeti I u parfimeriju David Walker koja se nalazi ispod Zenicanke, prije ulaza u pijacu
Za više informacija javite se na profil Džemila Telalović.
Dijelite
Detaljno o apelu:
Naime, radi se o čovjeku koji ima samo 45 godina i koji se trenutno nalazi na intenzivnoj Covid. Izgubio je mamu i sestru.
Do sad su dali ogromne pare na lijekove od kojih jedna doza kosta 1319KM. On je do sad primio tri doze. Za dalje cekamo vijesti.
Idemo biti uz ovu porodicu onoliko koliko možemo, jer im je baš teško. U tri dana su imali dva smrtna slučaja članova uže porodice.
Uplate možete izvršiti na žiro račun Udruženja Hrabro srce: 1344 8110 0239 2986
Svrha: za lijek
Novac možete odnijeti I u parfimeriju David Walker koja se nalazi ispod Zenicanke, prije ulaza u pijacu
Za više informacija javite se na profil Džemila Telalović.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
U 25. godiniDanas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- insomnia
- Rđav kurac

Jebo majku isto ko da postoje neke genetske predispozicije