Hajd svastiku i nekako al šta mu je ker kriv?!Krokodil Behko wrote: 03 Mar 2021, 11:00 U'nije to ništa, forumaš "komšija", htio je i svastiku i pekinezera i sve što se kreće.

Moderator: spacebound
Hajd svastiku i nekako al šta mu je ker kriv?!Krokodil Behko wrote: 03 Mar 2021, 11:00 U'nije to ništa, forumaš "komšija", htio je i svastiku i pekinezera i sve što se kreće.
Mozda se i zeni svidja prijateljica, ako ne pitas neces saznati. Ja bih joj predlozio threesome, mozda jadna zeli a ne smije pitati, stidna ...laganini wrote: 06 Jan 2014, 14:30 ..ima moja žena dosta frendica..nisam zadovoljan njenim izborom..ništa posebno..ali ima jedna koju bi nategnuo..čak sam to i ženi da naslutit..ok kroz zajebanciju...što mislite jeli to ok i jeste li se vi zagledali u nekog od frendova vaših partnera pa taman i potajno..![]()
Jos cuko musko ... nisu tu cista posla.edo_79 wrote: 03 Mar 2021, 11:08Hajd svastiku i nekako al šta mu je ker kriv?!Krokodil Behko wrote: 03 Mar 2021, 11:00 U'nije to ništa, forumaš "komšija", htio je i svastiku i pekinezera i sve što se kreće.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 - Ovo i ako treba da se radi, radi se nasamo a ne pred rajom, fol on nakav frajer šta li .....Hurija wrote: 04 Mar 2021, 06:52 1 - Ne volim usporedbe i podcjenjivanje žene pred drugima ,skoro sam u normalnoj priči rekla mužu od kolegice da bi mu svasta sasula u facu ,podcjenjivao je kao ženu a uzimao je mene u usta ,eto kao bolje kuham ,zasto se ne ugleda na mene u radu,govorio je vidis li ovo ,vidis li ono,vidi kako ona .,nikad stati .
2 - Rekla sam mu da ima predivnu ženu i djecu i da pogleda malo sebe .
Ljudi moji ako se i ima šta reći to se radi nasamo i medu 4 zida .
Suprug mi je pravi po tom pitanjui zaista je umjeren i pravi zaštitnik a i ja sam . Ako i nije sve ok potrudimo se oboje i nastojimo ispraviti a ni kolegicama ne otkrivam problem ako bude ,mozda od jedne ili dvije tražim savjet .
![]()
On i Animals ako nisu rodje evo glaveKrokodil Behko wrote: 03 Mar 2021, 11:00 U'nije to ništa, forumaš "komšija", htio je i svastiku i pekinezera i sve što se kreće.
A ja na uvodni post
Mescini da on zabacuje kod tebeHurija wrote: 04 Mar 2021, 06:52 Ne volim usporedbe i podcjenjivanje žene pred drugima ,skoro sam u normalnoj priči rekla mužu od kolegice da bi mu svasta sasula u facu ,podcjenjivao je kao ženu a uzimao je mene u usta ,eto kao bolje kuham ,zasto se ne ugleda na mene u radu,govorio je vidis li ovo ,vidis li ono,vidi kako ona .,nikad stati .
Rekla sam mu da ima predivnu ženu i djecu i da pogleda malo sebe .
Ljudi moji ako se i ima šta reći to se radi nasamo i medu 4 zida .
Suprug mi je pravi po tom pitanjui zaista je umjeren i pravi zaštitnik a i ja sam . Ako i nije sve ok potrudimo se oboje i nastojimo ispraviti a ni kolegicama ne otkrivam problem ako bude ,mozda od jedne ili dvije tražim savjet .
![]()
Gluho bilo i zakloni da se u frendove zagledam.laganini wrote: 06 Jan 2014, 14:30 ..ima moja žena dosta frendica..nisam zadovoljan njenim izborom..ništa posebno..ali ima jedna koju bi nategnuo..čak sam to i ženi da naslutit..ok kroz zajebanciju...što mislite jeli to ok i jeste li se vi zagledali u nekog od frendova vaših partnera pa taman i potajno..![]()
Njen cojek hoce da opali tebi
Ovo ti je 100%, a to sam zakljucio na osnovu onog sto si napisala.