Anna Marri wrote: 06 Mar 2021, 12:04
Vidim da su se neki baš potrudili dati savjete iako je teško da se može nešto promijeniti u mojoj situaciji. Najveći je problem to što sam dosta introvertna i time dosta drugačije od velike većine i zato mi je teško naći nekoga tko će me razumjeti i prihvatit ovakvu kakva jesam. Javi mi se njih jako puno preko dating apps, ali ne želim biti sa bilo kim. A ovdje u mojoj blizini nema ničega gdje bih mogla nekoga uživo upoznati a i nisam ionako taj tip. Mislim da mi je jedini način i dalje pokušavati online, samo što treba tu puno živaca i vremena potrošit da se nađe netko.
Ostavi se dating stranica. Tamo ces morati jako duboko uronit ruku u vrecu govana da nades biser
Radije se ukljuci u neke online grupe/zajednice okupljene oko neke teme, interesa
Ima ih puno, Facebook, forumi itd. Na taj nacin iz neceg spontanog se moze izroditi nesto lijepo.
Prestani biti fokusirana na sebe, i prilagodi malo svoju percepciju okoline. Nemoj dijeliti svijet na sebe i "druge ljude" i nemoj ljude unaprijed osudivati i stavljati u neke ladice, automatski zakljuciti da te netko nece moci razumijeti. Pa nisi toliko nerazumljiva. Puno je mladih introvertirano i socijalno anksiozno do neke mjere. Mogao bi te netko iznenaditi.