Znam.Ti imas neki stav da se bosnjaci za svoje dobro trebaju "promjeniti" deislamizirati i sl..a ja ti kazem od toga nema nista...i evo navodim primjer o najcesce davanim imenima za djecu ..pa ti sad vidi koliko prosjecnog bosnju boli ona stvar sto cete vi misliti da smo teroristi jer uzvikujemo tekbir-koji se ovdje cuje 5 puta na dan btwanimals wrote: 06 Mar 2021, 16:58A i ja raspravljam sa tobom, nemas pojma o cemu pricas..bosnjakinja wrote: 06 Mar 2021, 16:57
Ako mislis da ce se bosnjaci odreci islama da djeluju manje teroristicki zapadu varas se...evo gledam najcesce ime u Bosni -Ahmed,toliko o tome koliko prosjecnog bosnju boli ona stvar o tome sta vi mislite...gonite,ako vam se Bosna i islam u njoj ne svidja
lupas ko maksim po diviziji..
ajd nemoj me vise tusiti..
HDZ i hrvatsko nacionalno pitanje u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
- Status: Offline
Re: HDZ i hrvatsko nacionalno pitanje u BiH
- bosnjakinja
- Inventar foruma

Ipak,nisi ni ti u pravu jer vjerski uzvik stavljas u isti kos s nacionalistickimVeca wrote: 06 Mar 2021, 17:01animals wrote: 06 Mar 2021, 16:51
Ja, ali taj koji uzvikuje to Alahu Ekber, ne zna da izjednacava Bosnjake sa tim Srbima, koji uzvikuju
ovo je Srbija..malo pameti nije na odmet..
znaci, ako ti uzvikujes ovo je Srbija , a ja Alahu Ekber, automatski smo isti , za neutralnog promatraca..
...ti ako vices za dom spremni, ja cu momentalno uzviknuti Tekbiiiiiiiiiir, mada tu rijec nikad nisam koristila....gade mi se svi koji su protiv vlastite zemlje!
![]()
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3794 times
- Been thanked: 6970 times
- Status: Online
Ja nemam ni Hrvatski dres, a kamoli da vicem za dom spremni..Veca wrote: 06 Mar 2021, 17:01animals wrote: 06 Mar 2021, 16:51
Ja, ali taj koji uzvikuje to Alahu Ekber, ne zna da izjednacava Bosnjake sa tim Srbima, koji uzvikuju
ovo je Srbija..malo pameti nije na odmet..
znaci, ako ti uzvikujes ovo je Srbija , a ja Alahu Ekber, automatski smo isti , za neutralnog promatraca..
...ti ako vices za dom spremni, ja cu momentalno uzviknuti Tekbiiiiiiiiiir, mada tu rijec nikad nisam koristila....gade mi se svi koji su protiv vlastite zemlje!
![]()
nikad ne bi izasao na ulicu i drao se..
nije mi u karakteru..
i nikada nisam ni protiv ni jednog covjeka dobre volje..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Matan
- Sila nečista

Ma zaboli mene hos se ti deislamizirati..bosnjakinja wrote: 06 Mar 2021, 17:02Znam.Ti imas neki stav da se bosnjaci za svoje dobro trebaju "promjeniti" deislamizirati i sl..a ja ti kazem od toga nema nista...i evo navodim primjer o najcesce davanim imenima za djecu ..pa ti sad vidi koliko prosjecnog bosnju boli ona stvar sto cete vi misliti da smo teroristi jer uzvikujemo tekbir-koji se ovdje cuje 5 puta na dan btwanimals wrote: 06 Mar 2021, 16:58
A i ja raspravljam sa tobom, nemas pojma o cemu pricas..
lupas ko maksim po diviziji..
ajd nemoj me vise tusiti..![]()
ne kontas ti sta ja pisem..
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4388 times
- Been thanked: 3318 times
Ja npr ne mogu da shvatim da se primjerice jednom Bošnjaku može uvesti ultimatum preko nekog zakona koji mu naredjuje:”Hej, smiješ glasati samo za Bošnjaka”. Vi to naprotiv vidite kao normalnu stvar i o tome pišete ovdje kao dobar dan. Po meni je to čist idiotizam. To se Čovke satra ganjajući. Da li zato što je i sam idiot ili ima neku treću agendu tu? 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Koji si ti nemač pojma jbo te državaanimals wrote: 06 Mar 2021, 16:25Cekaj, zasto se ne donese zakon, za svakoga ko povice, ili kaze, ovo je Srbija, Alahu ekber iliMelek wrote: 06 Mar 2021, 16:08 Ma nije nikakav ćorsokak. Šovinisti hoće apartheid, ovi drugi ne daju i to je to. Aparthejd ne može pobijediti kao civilizacijska norma, to je samo anomalija. Dakle, zna se..
ovo je Hrvatska , da se izbaci sa svi funkcija ako je politicar, a ako je obicni gradjanin da se kazni
ili u zatvor i jos plus novcano..
za sto su tu politicari koji ste izabrali..
Ostarilo a nema blage o životu
Svi mi se morete obratit
- Matan
- Sila nečista

Imas ti pojma..ajd nemoj molim te, nisam ti ja neka maca sa foruma..Taare wrote: 06 Mar 2021, 17:05Koji si ti nemač pojma jbo te državaanimals wrote: 06 Mar 2021, 16:25
Cekaj, zasto se ne donese zakon, za svakoga ko povice, ili kaze, ovo je Srbija, Alahu ekber ili
ovo je Hrvatska , da se izbaci sa svi funkcija ako je politicar, a ako je obicni gradjanin da se kazni
ili u zatvor i jos plus novcano..
za sto su tu politicari koji ste izabrali..
Ostarilo a nema blage o životu![]()
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14132 times
- Been thanked: 23472 times
Nije poenta ima li ista od toga, u hoce li se desiti, vec zelja i djelovanje vecine.animals wrote: 06 Mar 2021, 17:01Ma nema nista od toga..Fuddo wrote: 06 Mar 2021, 16:59
Druze, ja uopste ne sumnjam da ima svijeta koji nema problema sa tim da mu je Bosna drzava, da je voli i postuje, ja govorim o kriticnoj vecini, onoj koje se pita i koja donosi odluke.
Cilj je jasan, od njega se nikad nije odustalo, odcijepiti dio BiH i pripojiti Hrvatskoj.
I svako ko se nadje na putu tome, bilo da je to Komsic, Kukic, Kljujic, fratri Bosne Srebrne, bivaju satanizovani i proglaseni dajdzama.
kakvo pripojenje Hrvatskoj..
jedino u slucaju da MZ i Amerika to urade..
ali to se nece nikada desiti..
Ideja koliko god bila suluda, od nje se ne odustaje, pa zato i imas neprestan konflikt.
Zamisli dokle ide to ludilo, ministrica zdravstva blokira nabavku vakcina za BiH dok se ne odobre izmjene izbornog zakona?
Pa jel to majke ti tebi ima veze s mozgom?
A to je jedan mali primjer u moru destrukcije.
Dozvolite da se obratimo
- bosnjakinja
- Inventar foruma

animals wrote: 06 Mar 2021, 17:04Ma zaboli mene hos se ti deislamizirati..bosnjakinja wrote: 06 Mar 2021, 17:02
Znam.Ti imas neki stav da se bosnjaci za svoje dobro trebaju "promjeniti" deislamizirati i sl..a ja ti kazem od toga nema nista...i evo navodim primjer o najcesce davanim imenima za djecu ..pa ti sad vidi koliko prosjecnog bosnju boli ona stvar sto cete vi misliti da smo teroristi jer uzvikujemo tekbir-koji se ovdje cuje 5 puta na dan btw![]()
ne kontas ti sta ja pisem..
- Matan
- Sila nečista

Srbi biraju sebi, Bosnjaci sebi i Hrvatima..Melek wrote: 06 Mar 2021, 17:04 Ja npr ne mogu da shvatim da se primjerice jednom Bošnjaku može uvesti ultimatum preko nekog zakona koji mu naredjuje:”Hej, smiješ glasati samo za Bošnjaka”. Vi to naprotiv vidite kao normalnu stvar i o tome pišete ovdje kao dobar dan. Po meni je to čist idiotizam. To se Čovke satra ganjajući. Da li zato što je i sam idiot ili ima neku treću agendu tu?![]()
i onda ti pricas o nekoj BIH..
gradjanskoj..
pa onda bi automatski Bosnjaci sve birali Hrvatima..
i
- Matan
- Sila nečista

Pa o tome ti i pricam,,Fuddo wrote: 06 Mar 2021, 17:08Nije poenta ima li ista od toga, u hoce li se desiti, vec zelja i djelovanje vecine.animals wrote: 06 Mar 2021, 17:01
Ma nema nista od toga..
kakvo pripojenje Hrvatskoj..
jedino u slucaju da MZ i Amerika to urade..
ali to se nece nikada desiti..
Ideja koliko god bila suluda, od nje se ne odustaje, pa zato i imas neprestan konflikt.
Zamisli dokle ide to ludilo, ministrica zdravstva blokira nabavku vakcina za BiH dok se ne odobre izmjene izbornog zakona?
vi zapeli za Komsica, a Covicu je to izgovor za sve..
sta mislis ko je tu lud..Covic, sigurno nije..
lukav je on, ne bi djaba bio i komunista i najveci Hrvat..
- bosnjakinja
- Inventar foruma

pa zapravo nije fer da se bosnjaci kojih ima 52% i srbi kojih ima 38% stavljaju u isti kos s hrvatima...vi zasluzujete da budete nacionalna manjina realnoanimals wrote: 06 Mar 2021, 17:09Srbi biraju sebi, Bosnjaci sebi i Hrvatima..Melek wrote: 06 Mar 2021, 17:04 Ja npr ne mogu da shvatim da se primjerice jednom Bošnjaku može uvesti ultimatum preko nekog zakona koji mu naredjuje:”Hej, smiješ glasati samo za Bošnjaka”. Vi to naprotiv vidite kao normalnu stvar i o tome pišete ovdje kao dobar dan. Po meni je to čist idiotizam. To se Čovke satra ganjajući. Da li zato što je i sam idiot ili ima neku treću agendu tu?![]()
gradjanskoj..
i
- Matan
- Sila nečista

Ma nemas ti pojma o realnosti..bosnjakinja wrote: 06 Mar 2021, 17:11pa zapravo nije fer da se bosnjaci kojih ima 42% i srbi kojih ima 38% stavljaju u isti kos s hrvatima...vi zasluzujete da budete nacionalna manjina realnoanimals wrote: 06 Mar 2021, 17:09
Srbi biraju sebi, Bosnjaci sebi i Hrvatima..
gradjanskoj..
i
procitaj ustav BIH, pa ces vidjeti..
to sto ti mislis je nebitno..
- bosnjakinja
- Inventar foruma

nije ni to u kamenu zacrtanoanimals wrote: 06 Mar 2021, 17:12Ma nemas ti pojma o realnosti..bosnjakinja wrote: 06 Mar 2021, 17:11
pa zapravo nije fer da se bosnjaci kojih ima 42% i srbi kojih ima 38% stavljaju u isti kos s hrvatima...vi zasluzujete da budete nacionalna manjina realno
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Šta vama nije jasno i šta ne shvatate? U bih postoji ta KONSTITUTIVNOST. Hrvati su konstitutivni, ustavotvorni narod i žele da ih u vlasti predstavlja onaj koga izaberu.Melek wrote: 06 Mar 2021, 17:04 Ja npr ne mogu da shvatim da se primjerice jednom Bošnjaku može uvesti ultimatum preko nekog zakona koji mu naredjuje:”Hej, smiješ glasati samo za Bošnjaka”. Vi to naprotiv vidite kao normalnu stvar i o tome pišete ovdje kao dobar dan. Po meni je to čist idiotizam. To se Čovke satra ganjajući. Da li zato što je i sam idiot ili ima neku treću agendu tu?![]()
legitiman zahtjev. Po ustavu imaju to pravo.
Što se mene tiče, podržao bih njihov zahtjev, ali da nisu trojanski konj republike hrvatske.
Ovako idemo fino i pošteno, pa ko kome ućera.
po sadašnjem, aktuelnom zakonu, bošnjci ne rade ništa nelegalno.
Što bi kazao branković, sve po zakonu
Svi mi se morete obratit
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14132 times
- Been thanked: 23472 times
A kao da nije Komsica, nesto bi bilo drugacije?animals wrote: 06 Mar 2021, 17:10Pa o tome ti i pricam,,Fuddo wrote: 06 Mar 2021, 17:08
Nije poenta ima li ista od toga, u hoce li se desiti, vec zelja i djelovanje vecine.
vi zapeli za Komsica, a Covicu je to izgovor za sve..
sta mislis ko je tu lud..Covic, sigurno nije..
lukav je on, ne bi djaba bio i komunista i najveci Hrvat..
Dozvolite da se obratimo
- Matan
- Sila nečista

Jeste, dok je BIH..bosnjakinja wrote: 06 Mar 2021, 17:13nije ni to u kamenu zacrtanoanimals wrote: 06 Mar 2021, 17:12
Ma nemas ti pojma o realnosti..
- bosnjakinja
- Inventar foruma

ako ti to kazes
- Matan
- Sila nečista

Pa das mu to i trazis nesto zauzvrat..
npr..da se udruzis i da ukinete RS..
e, politika nije ljudska dobrota, vec igra, ko ce koga zajebati..
to nije Covic izmislio..
pa pogledaj kako se Srbi glodzu izmedju sebe u Srbiji..
Vucic i opozicija..
u politici nema humanosti, vec samo interesi..
- Matan
- Sila nečista

Pa vi ovdje razglabate o nekom postenju u politici, ko Hrvati su protiv nas..
ma Hrvati kao i ostali, gledaju svoje interese..
pa kad se braca razdruzuju i djele zemlju, posvadjaju se, a kamoli da narodi nece..
ma Hrvati kao i ostali, gledaju svoje interese..
pa kad se braca razdruzuju i djele zemlju, posvadjaju se, a kamoli da narodi nece..