Znaci moram prijateljicama, mami i sefici.. Dalje starijim kolegicama red je barem neku sitnicu .. Njih 4 .. Mamine prijateljice cu odvesti na veceru 9-og skupa s njom.
Ma bolje da sam uzela bolovanje
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
nuber7 wrote: 06 Mar 2021, 09:23 Hvla na lijepim rijecima (sto i vama zelim), odavno nisam sreo neku tako srodnu dusu da podijelim iskustva i ljubav!
A began je ko lutka lijep, dusa draga, pripazi ga bogati, samo da znas, nista te prodavac nije slago (vjeruj meni)!![]()
A onaj mi je tek onaj mali dyson, dobar (kasnije t postavim sliku) uvijek pri ruci pored mene, nikad baterija nije iznevjerila i progodan za pocesat ledja (uzme ono za coskove,tamam za pocesat gdje treba).
Buraz, vidim da si dobar covjek cim si temu o nasem Daci otvorio, duznik sam ti samo reci, spreman sam ko 9 i druge (uza specijalnost zolja, osa, a bogami i hladno oruzje)..j... ga nismo imali' stingera".
Jedna "iz usisivaca',vrijeme Dacino, njegovo raja, ja ocevidac (mala raja).
U to vrijeme smrtovnice lijepili ili onim ciodama 'zabijali" po banderama ,da raja vidi ko nije kafu popio.
Ljeto, sparina Sora i Deba sjede ispred ulaza, u rukama nesto prevrcu, samo cujes: imam, imam, imam dalje..stani!.. tu nemam ,evo ti ova za tu. Gleda Sora (rasim u prevodu), nesto cita, mjerka.. kaze: Necu, na mojoj ima vise ozaloscenih!
Skupljali smrtovnice (ko one slicice zivotinja/fudbalera),mijenjali se, tito dragi koje su to dileje!
I onda mi kazu kako nisam bio normalan ko dijete..kako cu bit pored takvih

Prva stvar, prvo.bagra wrote: 06 Mar 2021, 17:33nuber7 wrote: 06 Mar 2021, 09:23 Hvla na lijepim rijecima (sto i vama zelim), odavno nisam sreo neku tako srodnu dusu da podijelim iskustva i ljubav!
A began je ko lutka lijep, dusa draga, pripazi ga bogati, samo da znas, nista te prodavac nije slago (vjeruj meni)!![]()
A onaj mi je tek onaj mali dyson, dobar (kasnije t postavim sliku) uvijek pri ruci pored mene, nikad baterija nije iznevjerila i progodan za pocesat ledja (uzme ono za coskove,tamam za pocesat gdje treba).
Buraz, vidim da si dobar covjek cim si temu o nasem Daci otvorio, duznik sam ti samo reci, spreman sam ko 9 i druge (uza specijalnost zolja, osa, a bogami i hladno oruzje)..j... ga nismo imali' stingera".
Jedna "iz usisivaca',vrijeme Dacino, njegovo raja, ja ocevidac (mala raja).
U to vrijeme smrtovnice lijepili ili onim ciodama 'zabijali" po banderama ,da raja vidi ko nije kafu popio.
Ljeto, sparina Sora i Deba sjede ispred ulaza, u rukama nesto prevrcu, samo cujes: imam, imam, imam dalje..stani!.. tu nemam ,evo ti ova za tu. Gleda Sora (rasim u prevodu), nesto cita, mjerka.. kaze: Necu, na mojoj ima vise ozaloscenih!
Skupljali smrtovnice (ko one slicice zivotinja/fudbalera),mijenjali se, tito dragi koje su to dileje!
I onda mi kazu kako nisam bio normalan ko dijete..kako cu bit pored takvih![]()
i sta velis razmjenjivali smrtovniceEvo ti dvije od rahmetli
komsije Ekrema za jednu od pokojne doktorke Milovanovic![]()
eto vidis ti sudbine da na srodnu dusu naletis na usisavac temi,
sto ti je sudbina a?bogami i ti si iz SrpskoHrvatskog dobivo
Odlican samo mescini. znas pisat nema staproricem ti sjajnu
karijeru na bosanskom, polako samo, vidices vec da ces naslijedit
neokrunjene velikane foruma ovog, kosto su fudo fufe i FetićSanel
titula forumas stoljeca ti ne gine. i slobodno zapisi ove moje rijeci
prorocanske.
a Dacu i ti volis velis jelpa je lik je ikona. bio i osto. steta sto
moras umrijet da te pocnu cijenit haman. trebalo je to na vrijeme
skontat, pojedini zasluzuju biste za zivota jos. bogami. nije zivio
zdravo ko Sidran pa nam pozivio jos 50 barsalim se za Sidrana
naravno i on voli dobru kapljicui losu kazu, ne odbija taj nista
valjda moras biti alkos/boem kad pises, nakupi se u covjeku sta li![]()
a Dyson kad si opet spomeno... pa kad sam bio u procesu zamjene
usisavaca malo sam istrazivo surfo i tak to... i svaka cast Hooveru
Bissellu Mieleu i slicnim al Dyson je Dyson brajko kvalitet i tradicija,
you can't beat that. vuče, čupa tepih sto bi reko ovaj moj lokal diler.

Jesil haljinku oprala i obisila?Hurija wrote: 07 Mar 2021, 12:23Radim vani i oko kuce uska sam nesto na brzini da spremim svojima pa cu nazad .
Proljeće je crvkut prica ,sunce ma milina .

Sto pijes u drustvu dijeteta..

Pij i ti sok...

A dobro. Ti beli nisi pjanoanimals wrote: 07 Mar 2021, 14:43 Ja kad pijem pivo samo u stanu, uvecer..
nekad i na poslu..
u parku nikada..

Zena kaze, da previse pijem..
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests