Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Koteljubi_kadnisamtu
 - Inventar foruma

- Has thanked: 4293 times
 - Been thanked: 2112 times
 - Status: Offline

Re: Korona virus
@HAVANA
ne mora znaciti da ima, al eto moja je prebolovala 20 godina i svi njeni prijatelji su dobili i svi se brzo opravili - hefta i to je to
sto manje brige bice to u redu

ne mora znaciti da ima, al eto moja je prebolovala 20 godina i svi njeni prijatelji su dobili i svi se brzo opravili - hefta i to je to
sto manje brige bice to u redu
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?

- insomnia
 - Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
 - Been thanked: 10011 times

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

- Lavlje_srce
 - Alienka

- Has thanked: 4119 times
 - Been thanked: 3086 times

Pa normalno, dok je bila frka, medicinari su bili 'heroji', pljeskalo se sirom ove jadne planete, tad su bili dobri.insomnia wrote: 06 Mar 2021, 16:06 Opasna frka se digla oko medicinara. Nece ljudi vakcinu i bog. Kaze testiramo se svaki dan i ako smo negativni koji ce nam k..... Evo razmisljaju da ih neceraju. Sindikat opet prijeti da ce u tom slucaju ovi poceti napustati. Drama.
Sad vise nemaju pravo na misljenje. Neka narod lijece politicari. Moze i Gejc(asti).
Koje ludilo sunce ti poljubim. Svi koji me znaju, znaju i da ne psujem, ali mi opasno puca film.insomnia wrote: 06 Mar 2021, 15:49 Sanitarna diktatura se nastavlja
Sjesti na obalu Sene po divnom suncanom danu je zabranjeno
Putovati metroom u skolu i na posao je dozvoljeno
Hvalim te Boze, ipak postoje ljudi s integritetom!
  Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- HAVANA
 - Forumaš godine

- Has thanked: 2824 times
 - Been thanked: 23322 times

Ja gluposti i ovog ludila. Ja naravno usto prvi, zena sinoc do 2h pratila, ok mala. 37.4 stalno, nit skace nit ista, malo noge bole, glava... Moram uci u sobu, vidjeti kako je dijete, dat vode, nesta... Sta sad bi trebo s maskom po kuci hodat, isla u wc, trebo bi prskat il sta ako je korona... Ma daj odjebaus.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.

- spacebound
 - Urednik foruma

- Has thanked: 9903 times
 - Been thanked: 16699 times

koteljubi_kadnisamtu wrote: 06 Mar 2021, 22:50 Ima jako veze debljina, ne pretjerana, nego ako si malo jaci. I takodjer smrtnost je veca kod muskaraca, na zalost.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

- Julia-Klara
 - Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
 - Has thanked: 14492 times
 - Been thanked: 10020 times

Jeste, ti si rizicna skupina, vidi te kol’ka sispacebound wrote: 07 Mar 2021, 06:33koteljubi_kadnisamtu wrote: 06 Mar 2021, 22:50 Ima jako veze debljina, ne pretjerana, nego ako si malo jaci. I takodjer smrtnost je veca kod muskaraca, na zalost.![]()
Idi lezi, da te ja ne bih tu “polijegala”
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Principessa
 - Sitna buranija

- Been thanked: 1 time

Koja budala tebe ljubi kad vake gluposti pišeškoteljubi_kadnisamtu wrote: 06 Mar 2021, 22:50 Ima jako veze debljina, ne pretjerana, nego ako si malo jaci. I takodjer smrtnost je veca kod muskaraca, na zalost.
Čovjek samo srcem dobro vidi. Ono bitno, očima je nevidljivo.

- Hurija
 - Pandora

- Has thanked: 874 times
 - Been thanked: 1051 times

Pratite ostale simptome Havana ,kada sam fasovala Coronu bila sam zatvorena ko "Krme u Teheranu" a da nisam bila dobila temperaturi od 38,5 nebih otišla sigurno u bolnicu .HAVANA wrote: 07 Mar 2021, 06:25 Ja gluposti i ovog ludila. Ja naravno usto prvi, zena sinoc do 2h pratila, ok mala. 37.4 stalno, nit skace nit ista, malo noge bole, glava... Moram uci u sobu, vidjeti kako je dijete, dat vode, nesta... Sta sad bi trebo s maskom po kuci hodat, isla u wc, trebo bi prskat il sta ako je korona... Ma daj odjebaus.
Ostalo je cutanje.

- spacebound
 - Urednik foruma

- Has thanked: 9903 times
 - Been thanked: 16699 times

Pa malo jaca, tacno moj opisJulia-Klara wrote: 07 Mar 2021, 07:13Jeste, ti si rizicna skupina, vidi te kol’ka si
Idi lezi, da te ja ne bih tu “polijegala”
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

@boshnjakinjo, ne grijesi dusu, ako hoces nanijeti i prouci, nikad se ne zna,mozda im pomogne!bosnjakinja wrote: 06 Mar 2021, 15:32tragicno ali kakve veze corona ima s ovim? sestra pukla na brata svasta rekla,ovaj ko neka diva otisao .i ne javlja senuber7 wrote: 06 Mar 2021, 14:20 Bogami, nije sa ovim zajebavat, ako te ne dohvati direktno, onda indirektno sjebe zivote .
Moj dobar kolega u bolnici vec mjesec i po, srcani, samo cekamo da jave ono najgore.
Kcerka i zet dobili koronu i jebeno ih safatalo, bolnica...
Poslije joj udarilo na psihu,pukla skroz, posvadja se sa bratom svasta mu nagovorila nesto ofirala ga pred njima, on pokupi djecu i ode od kuce.Stari nije mogo da podnese hercika.
Sad on u bolnici, zena mu na ivici nervnog samo sjedi,suti i place ,kcerka optuzuje brata da je on kriv za starog da ga je u grob otjero.On se ne javlja.
Ostade sama zena, supruga i ja obilazimo je svaki dan, nedo bog nikom.
mislim da je ovdje taj brat corona![]()
Je li njegov grijeh sto je ona dobila koronu, izgubila posao, psihicki obolila?
Sta je trebao ,da se solidarise", pokupi koronu zarazi sebe, djecu, roditelje, moju djecu, zenu, mene, inog?
Ja koji znam nesto o tome ne krivim ni nju, nije ni ona huda kriva sto se to sve izdesavalo, da je bila pri "cistoj" nikad tako nesto ne bi uradila (izmedju ostalog dosta izmislila ispricala),samo ON zna koliko je taj covjek i njenoj porodici pomagao!
Uzrocno(korona)-posljedicna (cijela ta situacija u porodici) veza, valjda je jasno, ili trebam poceti od dolaska Osmanlija na ove prostore..pa do danasnjih dana!?
Neka te Allah sacuva od ovakvog iskustva, sabur.
- Zanki
 - saudade

- Has thanked: 27436 times
 - Been thanked: 31441 times

totalno
Prioritet za cijepljenje protiv koronavirusa trebao bi se određivati prema broju kontakata neke osobe jer bi to "imalo puno veći učinak" na pandemiju, rekao je njemački imunolog Michael Meyer-Hermann za lokalne medije u nedjelju.
Meyer-Hermann, iz Helmholtzovog centra za istraživanje infekcija u Braunschweigu, istaknuo je da je cijepljenje prvo starijih ljudi, što su dosad učinile Njemačka i mnoge druge zemlje, značajno smanjilo stopu smrtnosti, ali kako ta grupa ima najmanje kontakata to nije imalo veći učinak na pandemiju.
Njegove izjave za berlinski list Tagesspiegel uslijedile su u vrijeme frustracije u Njemačkoj zbog sporog cijepljenja.
Meyer-Hermann također je kritizirao planove za postupno popuštanje ograničenja i istaknuo širenje britanske varijante koronavirusa.
Očekuje da će broj slučajeva "eksplodirati" i referirao se na situaciju u Irskoj, Velikoj Britaniji, Portugalu i Češkoj.
Gernot Marx, koji je na čelu njemačkog Udruženja za intenzivnu njegu (DIVI), rekao je da bi pandemija uskoro mogla završiti ako bi se značajno ubrzao program cijepljenja i ako ljudi budu poštovali pravila.
"Pobijedit ćemo pandemiju do kraja rujna", rekao je Marx za Funk Media Group. Marx je dodao da bi se to moglo dogoditi već sredinom ljeta temeljem podataka iz Izraela koji pokazuju da oni koji su se cijepili više ne prenose zarazu na druge.
No, naglasio je da bi ljudi trebali nastaviti nositi maske u gužvama i da bi ostala ograničenja trebala ostati na snazi kako se ne bi poništio dosadašnji napredak.

Prioritet za cijepljenje protiv koronavirusa trebao bi se određivati prema broju kontakata neke osobe jer bi to "imalo puno veći učinak" na pandemiju, rekao je njemački imunolog Michael Meyer-Hermann za lokalne medije u nedjelju.
Meyer-Hermann, iz Helmholtzovog centra za istraživanje infekcija u Braunschweigu, istaknuo je da je cijepljenje prvo starijih ljudi, što su dosad učinile Njemačka i mnoge druge zemlje, značajno smanjilo stopu smrtnosti, ali kako ta grupa ima najmanje kontakata to nije imalo veći učinak na pandemiju.
Njegove izjave za berlinski list Tagesspiegel uslijedile su u vrijeme frustracije u Njemačkoj zbog sporog cijepljenja.
Meyer-Hermann također je kritizirao planove za postupno popuštanje ograničenja i istaknuo širenje britanske varijante koronavirusa.
Očekuje da će broj slučajeva "eksplodirati" i referirao se na situaciju u Irskoj, Velikoj Britaniji, Portugalu i Češkoj.
Gernot Marx, koji je na čelu njemačkog Udruženja za intenzivnu njegu (DIVI), rekao je da bi pandemija uskoro mogla završiti ako bi se značajno ubrzao program cijepljenja i ako ljudi budu poštovali pravila.
"Pobijedit ćemo pandemiju do kraja rujna", rekao je Marx za Funk Media Group. Marx je dodao da bi se to moglo dogoditi već sredinom ljeta temeljem podataka iz Izraela koji pokazuju da oni koji su se cijepili više ne prenose zarazu na druge.
No, naglasio je da bi ljudi trebali nastaviti nositi maske u gužvama i da bi ostala ograničenja trebala ostati na snazi kako se ne bi poništio dosadašnji napredak.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.

- insomnia
 - Rđav kurac

- Rum
 - Sebijin pulen

- Mood:
 - Has thanked: 40940 times
 - Been thanked: 27488 times
 - Status: Online

ZENICA OBAVIJENA TUGOM: Zauvijek nas je napustio Semir Makarević
Nezvanično, Makarević je preminuo od posljedica uzrokovanim koronavirusom.
Povodom smrti Makarevića, oglasili su se i iz UG Robijaši Zenica 1988.

Nezvanično, Makarević je preminuo od posljedica uzrokovanim koronavirusom.
Povodom smrti Makarevića, oglasili su se i iz UG Robijaši Zenica 1988.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

“Ljudi imaju puno toga lijepog o tebi da kažu, samo prije toga treba da umreš.”

- HAVANA
 - Forumaš godine

- Has thanked: 2824 times
 - Been thanked: 23322 times

Za sada nista osim temperature. Bilo 37.4 sad je 37...Hurija wrote: 07 Mar 2021, 07:18Pratite ostale simptome Havana ,kada sam fasovala Coronu bila sam zatvorena ko "Krme u Teheranu" a da nisam bila dobila temperaturi od 38,5 nebih otišla sigurno u bolnicu .HAVANA wrote: 07 Mar 2021, 06:25 Ja gluposti i ovog ludila. Ja naravno usto prvi, zena sinoc do 2h pratila, ok mala. 37.4 stalno, nit skace nit ista, malo noge bole, glava... Moram uci u sobu, vidjeti kako je dijete, dat vode, nesta... Sta sad bi trebo s maskom po kuci hodat, isla u wc, trebo bi prskat il sta ako je korona... Ma daj odjebaus.![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

- Hurija
 - Pandora

- Has thanked: 874 times
 - Been thanked: 1051 times

Ostalo je cutanje.

- ElTriconi
 - Đulaga

- Mood:
 - Has thanked: 51433 times
 - Been thanked: 9135 times

I kae prestani pusit, tacno cojek ne more ni kad bi htio 

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Julia-Klara
 - Forum [Bot]

Znaci:
dijabetis - check
onkoloski pacijent - check
nepusac - check
pretila - check

dijabetis - check
nepusac - check
pretila - check

- insomnia
 - Rđav kurac

Ceska prestigla Belgiju po broju mrtvih na 100 000 stanovnika i zasjela na prvo mjesto u Evropi 

- ElTriconi
 - Đulaga

- Mood:
 - Has thanked: 51433 times
 - Been thanked: 9135 times

Jel to nece na pusace tobejarabi?Julia-Klara wrote: 07 Mar 2021, 13:22 Znaci:
dijabetis - check
nepusac - check
pretila - check
![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Julia-Klara
 - Forum [Bot]

lose, loseinsomnia wrote: 07 Mar 2021, 13:24 Ceska prestigla Belgiju po broju mrtvih na 100 000 stanovnika i zasjela na prvo mjesto u Evropi![]()
https://www.worldometers.info/coronavir ... -republic/
Pacijente vec prebacuju u druge EU drzave.