IzviNte sto ste dugo cekali
Ali, ko ceka taj i doceka

Moderator: Krokodil Behko

Bio je moj drug tamo dvije godine u unproforu.greeneyes wrote: 07 Mar 2021, 09:13 Hajmo u Kongo. Posto ne mozemo doci s pricom o oslobadjanju, reci cemo da smo dosli siriti islam

Sta im je Belgija i kralj Leopold uradio nikakvo cudoFuddo wrote: 07 Mar 2021, 09:17Bio je moj drug tamo dvije godine u unproforu.greeneyes wrote: 07 Mar 2021, 09:13 Hajmo u Kongo. Posto ne mozemo doci s pricom o oslobadjanju, reci cemo da smo dosli siriti islam
Kaze, alasalamet![]()
Imaju poglavice, plemena, ne zna se ciji je u cijoj
I naki komarci zajebani, capi te, halali huso materi, cefini rocko

Zato cemo se mi ogrnuti ko nas reis i nema straha od komaracaFuddo wrote: 07 Mar 2021, 09:17Bio je moj drug tamo dvije godine u unproforu.greeneyes wrote: 07 Mar 2021, 09:13 Hajmo u Kongo. Posto ne mozemo doci s pricom o oslobadjanju, reci cemo da smo dosli siriti islam
Kaze, alasalamet![]()
Imaju poglavice, plemena, ne zna se ciji je u cijoj
I naki komarci zajebani, capi te, halali huso materi, cefini rocko

Ma nema nistaMelek wrote: 07 Mar 2021, 09:28 Treba prvo sacekati da Ameri pospricaju komarce iz ajroplana pa onda poceti kultivisati kuronje.
Premda mislim da ce zlato dobro pojeftiniti ako se pokaze da su ogromne kolicine tamo..

Tacno.

nuber7 wrote: 07 Mar 2021, 10:57Tacno.
+ lazno zlato, sta je glava izgubljeno zbog tog
Moja supruga radi sa plemenitim metalima (hemicarka), a i ja sam bio umijesan u taj 'biznis".
Krokodil Behko wrote: 07 Mar 2021, 11:08nuber7 wrote: 07 Mar 2021, 10:57
Tacno.
+ lazno zlato, sta je glava izgubljeno zbog tog
Moja supruga radi sa plemenitim metalima (hemicarka), a i ja sam bio umijesan u taj 'biznis".
Mensečini da ima i lažno srebro, kao neki pirit, nešta.