Pedofilija
Moderator: Krokodil Behko
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14543 times
- Been thanked: 10049 times
- Status: Offline
Re: FUP uhapsio četiri policajca MUP-a USK zbog spolnog odnosa sa djevojčicom od 15 godina
Ovako se baca ljaga na cijeli muski rod. Strasno!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22375 times
- Been thanked: 20444 times
Re: FUP uhapsio četiri policajca MUP-a USK zbog spolnog odnosa sa djevojčicom od 15 godina
Ne treba Julia tako razmišljati. Nikad zbog par debila koje treba hitno procesuirati. Nažalost neki jedva dočekaju (pogotovo u današnjem vremenu) takve voleje na štetu muškaraca i muškosti generalno.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14543 times
- Been thanked: 10049 times
Slazem se, zato i rekoh.MarlboroGold wrote: 23 Dec 2020, 15:41 Ne treba Julia tako razmišljati. Nikad zbog par debila koje treba hitno procesuirati. Nažalost neki jedva dočekaju (pogotovo u današnjem vremenu) takve voleje na štetu muškaraca i muškosti generalno.
Svakoga ko ovako nesto uradi imenovati, osuditi i kazniti, jer nisu svi ljudi isti, bili muskarci ili ne, bili policajci ili ne.
Moj prvi upis je bio vise reakcija na “bacanje lage na policajce” jer se istim principom moze reci da je bacena na sve muskarce. To je sve.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 52253 times
- Been thanked: 9279 times
- Status: Online
Cuj na bandere, nes ih ti skidatspacebound wrote: 23 Dec 2020, 15:17 Dragi moj Boze
Ja bih ove monstrume na bandere vjesala, bez bismile.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
Kako misle "osnova sumnje da su počinili krivično djelo spolni odnošaj sa nemoćnom osobom"...
Jel to naziv za maloljetnike u ovakvim slucajevima?
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
mislim da je ta osoba bila sa nekim invaliditetom ....vrhbosnica wrote: 23 Dec 2020, 16:22 Kako misle "osnova sumnje da su počinili krivično djelo spolni odnošaj sa nemoćnom osobom"...
..mozda grjesim ...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Vjerovatno s eradi o osobi sa blažom retardacijom ili kategorisanom djetetu , u svakon slučaju treba zaštititi njegov identitet i tko bude ispitivao djevočicu ,obavezno je audio i video snimanje .vrhbosnica wrote: 23 Dec 2020, 16:22 Kako misle "osnova sumnje da su počinili krivično djelo spolni odnošaj sa nemoćnom osobom"...
Ostalo je cutanje.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24152 times
- Been thanked: 6288 times
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24739 times
- Been thanked: 27444 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41084 times
- Been thanked: 27683 times
Re: Pedofilija
Doživotna robija za Malčanskog berberina zbog zlostavljanja djevojčiceSlučajno ili ne, izricanje presude zakazano je na isti datum, kada je prije godinu seksualni predator uhapšen
Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, danas je osuđen zbog zlostavljanja djevojčice iz okoline Niša, ali odbio je da prisustvuje izricanju presude, prenose srbijanski mediji.
Viši sud u Nišu danas je donio prvu presudu doživotne robije u Srbiji nakon ukidanja smrtne kazne i to od maja 2019. godine kada je su na snagu stupile izmjene Krivičnog zakona kojima je za najteže zločine predviđena kazna doživotnog zatvora. Nešto poslije 11 sati u sudija Tamara Savić osudila je Ninoslava Jovanovića (48), Malčanskog berberina, na kaznu doživotnog zatvora zbog zvjerskog zlostavljanja dvanaestogodišnje djevojčice iz okoline Niša.
Slučajno ili ne, izricanje presude zakazano je na isti datum, kada je prije godinu seksualni predator uhapšen poslije petnaestodnevne potjere.
Jovanović je dva puta osuđivan za istovrsna krivična djela i iza rešetaka proveo je ukupno 22 godine.

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, danas je osuđen zbog zlostavljanja djevojčice iz okoline Niša, ali odbio je da prisustvuje izricanju presude, prenose srbijanski mediji.
Viši sud u Nišu danas je donio prvu presudu doživotne robije u Srbiji nakon ukidanja smrtne kazne i to od maja 2019. godine kada je su na snagu stupile izmjene Krivičnog zakona kojima je za najteže zločine predviđena kazna doživotnog zatvora. Nešto poslije 11 sati u sudija Tamara Savić osudila je Ninoslava Jovanovića (48), Malčanskog berberina, na kaznu doživotnog zatvora zbog zvjerskog zlostavljanja dvanaestogodišnje djevojčice iz okoline Niša.
Slučajno ili ne, izricanje presude zakazano je na isti datum, kada je prije godinu seksualni predator uhapšen poslije petnaestodnevne potjere.
Jovanović je dva puta osuđivan za istovrsna krivična djela i iza rešetaka proveo je ukupno 22 godine.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24739 times
- Been thanked: 27444 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9967 times
- Been thanked: 16798 times
Ej da mi je bit diktator jednu godinu 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22375 times
- Been thanked: 20444 times
Vec si diktator... samo nisi svjesna
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
PEDOFIL U BEKSTVU.
IVICA MISKOVIC IZ KAKNJA.
20 JANUARA NAPASTVOVAO DECAKA OD 12 GODINA U KAKNJU A UBRZO ZATIM I DEVOJCICU OD 9 GODINA.
12 FEBRUARA PRIJAVLJEN I OD TADA JE U BEKSTVU.
MOLIMO SVE DA UKOLIKO PRIMETE DOTICNOG PRIJAVE NAJBLIZOJ POLICIJSKOJ STANICI

IVICA MISKOVIC IZ KAKNJA.
20 JANUARA NAPASTVOVAO DECAKA OD 12 GODINA U KAKNJU A UBRZO ZATIM I DEVOJCICU OD 9 GODINA.
12 FEBRUARA PRIJAVLJEN I OD TADA JE U BEKSTVU.
MOLIMO SVE DA UKOLIKO PRIMETE DOTICNOG PRIJAVE NAJBLIZOJ POLICIJSKOJ STANICI

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Odmah sikirce i u vugla
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
E ako je ovo taksi zuta
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9967 times
- Been thanked: 16798 times
Najbolje, takvim nema lijeka
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
U njemačkoj jeste.
Ps.
Ako bi mi se posrećilo da ga vidim, ne bih ga prijavljivao policiji.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa ne vidim da je potjernica na njemackom
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans