Pa ulazim, ali nije vise to to
Nista, prelazim na kosarku

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

gospodjice, mi ovdje o lopti pricamo, emotivni citati su sprat nizeShadow wrote: 07 Mar 2021, 15:04 I mada svaki put uredno nešto poželim, želje mi se baš i ne ispunjavaju. Negdje je zapelo. Možda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu.
![]()

Ma od kad topizarro wrote: 07 Mar 2021, 15:09gospodjice, mi ovdje o lopti pricamo, emotivni citati su sprat nizeShadow wrote: 07 Mar 2021, 15:04 I mada svaki put uredno nešto poželim, želje mi se baš i ne ispunjavaju. Negdje je zapelo. Možda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu.
![]()
![]()

pizarro wrote: 07 Mar 2021, 15:09gospodjice, mi ovdje o lopti pricamo, emotivni citati su sprat nizeShadow wrote: 07 Mar 2021, 15:04 I mada svaki put uredno nešto poželim, želje mi se baš i ne ispunjavaju. Negdje je zapelo. Možda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu.
![]()
![]()
je li marlboro prestaje poslije ove sezone?Duminjo wrote: 07 Mar 2021, 14:51 Postoji velika mogućnost (nekih 99%) da nas veceras ne stignem sabrati. Pa ako bi neko sabro i postavio tabelu, proglasio pobjednika i ostale titule, bilo bi super..
Pizarro zna to fino složit.. Nako kazem, ne upirem prstom
I do subote ce mi biti nesto slicno. Pa samo vi mecite ponudu za kup i igrajte![]()

sto se tice prognoze zamalo i 2 na zrinjski al neda ruka jbg
pa sutra se igra olimpik - sloboda, tako da ionako nema nista od rezultata i tabele veceras.Duminjo wrote: 07 Mar 2021, 14:51 Postoji velika mogućnost (nekih 99%) da nas veceras ne stignem sabrati. Pa ako bi neko sabro i postavio tabelu, proglasio pobjednika i ostale titule, bilo bi super..
Pizarro zna to fino složit.. Nako kazem, ne upirem prstom
I do subote ce mi biti nesto slicno. Pa samo vi mecite ponudu za kup i igrajte![]()