Najezda Arapa u BiH
Moderator: Krokodil Behko
- Totem
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Najezda Arapa u BiH
Dakle, Fatmir ne podrzava vehabije, selefije...cakstovise prezire i IVZ i SDA....frapantno.
A pre neku godinu se doslovce tukao za prava emigranata
A pre neku godinu se doslovce tukao za prava emigranata
Jedna lasta....men'scini prolijece
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Ne vec ideolosko neslaganje
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3884 times
- Been thanked: 2925 times
krv nije voda ....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Totem
- Aktivni forumaš
Jel bi bila sretnija da odem sa foruma?
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Odgovori na pitanje odgovorom a ne pitanjem
- Totem
- Aktivni forumaš
Mogu ti dati sto odgovota, a da ti izvuces pogresan zakljucak, ili da kazes da je licemerno. Tako da, recimo drustven tip sam.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Covjek ne voli lopovluk islamske zajednice,proglasise Djozu i busuladzica fasistima i nikom nista ..a evo ovo je danas izaslo:Totem wrote: 07 Mar 2021, 19:35 Mogu ti dati sto odgovota, a da ti izvuces pogresan zakljucak, ili da kazes da je licemerno. Tako da, recimo drustven tip sam.
U jubilarnom 350. izdanju Deftera hefte, donosimo
Moralni škart za Osmi mart
BLAĆENJE HIDŽABA I VRIJEĐANJE MUSLIMANSKIH ŽENA
Uoči Osmog marta (07.03.) sarajevski list "Oslobođenje" objavilo ogavan islamofobijski strip kojim vrijeđa vjerska osjećanja muslimanki, time što hidžab predstavlja kao "čudovište tame", kao ular za konja, kao izraz nasilja...
Prije desetak godina "Oslobođenje" je Časni Kur'an nazvalo "Kujanom", aludirajući da je to "pseća knjiga".
Baš ćemo vidjeti da li će strukture i mediji Islamske zajednice imati hrabrosti da osude ovaj islamofobijski barbarizam.
O ovom događaju i reakcijama opširnije će biti riječi u jubilarnom 350. izdanju Deftera hefte, 14.03.2021. godine.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Znaci sta radi ta IZ da nas zastiti? Glasni SU samo kad treba sergija zekat i vitre
- Totem
- Aktivni forumaš
O ovome sto si napisala o oslobodjenju...cudim se.
...i bio bi ti zahvalan da mi das koji link o istom.
Posto dolazi od reda Bisnjackih mdiija, stvarno bi hteo da procitam isto, pa ako bi htela link...zvuci mi sumanuto...ne od tebe, nego od njih...pa daj da procitam.
...i bio bi ti zahvalan da mi das koji link o istom.
Posto dolazi od reda Bisnjackih mdiija, stvarno bi hteo da procitam isto, pa ako bi htela link...zvuci mi sumanuto...ne od tebe, nego od njih...pa daj da procitam.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Investitor iz Kuvajta u Sarajevu odlučio graditi najveći lunapark u BiH i regiji

Investitor iz Kuvajta "Bosna u očima Gulfa" doo Sarajevo u Sarajevu planiraj izgradnju zabavnog parka koji će biti najveći u Bosni i Hercegovini, ali i regiji.
Zabavni park koji bi između ostalog sadržavao roller coaster, voz smrti, padajući toranj, panoramski točak, klizalište, karting za djecu i odrasle, sobu digitalnih iluzija, kuglanu, arkadne mašine i više od 50 sprava za djecu i odrasle, igralište, caffe restoran i rođendanske dvorane, prije nekoliko dana dobio je i svoje obrise u projektu koji će biti realizovan na području Kantona Sarajevo na površini od 30.000 kvadratnih metara.
Radi se o sadržaju koji prati svjetske trendove te da su u toku pregovori s različitim nivoima vlasti s ciljem realizacije projekta, a vrijednost investicije je oko 15 miliona eura.

U zabavnom parku je planirano i zapošljavanje blizu 200 radnika te će uveliko doprinijeti razvoju lokalnih zajednice i obogaćivanju turističke ponude s obzirom da će sadržaji biti dostupni kako domaćem stanovništvu tako i onima koji dolaze u našu državu.
O ozbiljnosti ovog projekta govori i činjenica da "Bosna u očima Gulfa" u BiH posluje već pet godina te da je na raspolaganju turistima u pogledu turizma, ugostiteljstva i nekretnina i akcentom na saradnju s lokalnim preduzećima i stanovništvom.
Direktor ovog preduzeća Hamad Alajmi je kazao da redovno učestvuju u projektima podrške lokalnim zajednicama u BiH te da je uvidio turistički potencijal države u koju ulaže ogromne napore, od promocije do gradnje infrastrukture.
U razgovoru za Klix.ba je kazao da dnevno blizu 20 miliona pratilaca na društvenim mrežama, koje on vodi, vidi ljepote Bosne i Hercegovine koje promoviše te da mnogo njih svakodnevno dolazi u našu državu.
"Uvjeren sam da je BiH skriveni biser u koji vrijedi ulagati. Bosanci su vrijedan, srdačan i gostoprimljiv narod, a posebno me se dojmi to što gdje god dođemo, iako me ne poznaju, pozivaju i 'svraćaju' na kafu", kazao je Alajmi.
Izvor: Klix.ba
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9574 times
- Been thanked: 11321 times
Re: Investitor iz Kuvajta u Sarajevu odlučio graditi najveći lunapark u BiH i regiji
Arap.
Da naši prave, oni bi sigurno izigravali veće mumine i od njih, pa bi u luna parku bile bar tri džamije
Da naši prave, oni bi sigurno izigravali veće mumine i od njih, pa bi u luna parku bile bar tri džamije
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 45 times
Re: Investitor iz Kuvajta u Sarajevu odlučio graditi najveći lunapark u BiH i regiji
Gdje li ce se ovo gradit
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Hvala ti covjece sto imas mogucnost da podizes zaposlenost I zabavu naseg stanovnistva. 

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
ma ja sam skeptičan prema tim zvučnim arapskim investicijama, pred izbore
đe su im elitna naselja na Bjelašnici? Buruj ozone
đe su im elitna naselja na Bjelašnici? Buruj ozone
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Duh
- Inventar foruma
- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 357 times
Sad Vucic vice Ana..Anaaaa vamo dolazi,imas metar?fino,haj vamo,vidjas onu njivu? Sta koju jbm te coravu onu velkacku tamo?ehe haj izmiri kolko kvadrata tamo ima i kolki ringispil da narucim,nece men niko u regiji imat veci,i de naskrabaj kaki nacrt nabrzaka idem nocas na pink pa da malo pokazujem na onoj tabli.