Ama kakvu nekriticku odbranu? Jesi li uopste kriticki procitao ono sto sam napisao i jesi li uporedio Novalicev rad sa radom svih ostalih premijera prije njega, ili si samo, onako, dogmatski zaAHAHAisao? Ne mozes da ulijeces sa takvim nekim intelektom u diskusiju a onda taj isti intelekt da prisivas oponentu i da jos usput i vrijedjas. Opalio si salvu ureda na osnovu nicega i vidjecemo hoce li to biti sankcionisano. A trebalo bi te malo ohladiti, mozda nesto korisnoga i naucis.arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:41Pa samo sam lijepo uklopio svoj odgovor na tvoju nekritičku odbranu grandiozne nesposobnosti FBiH vlade koju vodi Fadil Novalić, sa onim upoućenim meni - "arzu hala" - koje si uputio iz ljubavi i lijepog ahlaka.Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:35
Ove sam ti uvrede prijavio. Moras da se naucis neke stvari. Ako neko drugi misli drugacije od tebe on onda nije automatski idiot analno-botovski odan necemu vec jednostavno ima svoje misljenje. Ili si mozda bas htio da vrijedjas? Ako jesi, onda cemo da vidimo rezultat toga uskoro. Uglavnom, ispadas prilicno neotesan sa svim ovim. Ispoljavas nekakvu slijepu mrznju i prezir prema SDA, ja to ne radim. Ja vidim i pozitivno i negativno kod njih a ti ih samo i iskljucivo mrzis i ne podnosis. Zasto - sigurno tu ima neki tvoj privatni razlog![]()
I ja vidim pozitivno i kod SDA, spomenuo sam Tihićevu politiku kao pametniji i bolji put SDA, ali je prevagnula ova begovatska, bilesi lopovska... A pošto se temelji na priči o zaštiti BiH, Bošnjaka i naših vrijednosti - treba je rušit dok pacovi ne pobjegnu pa od nje ostane nešto što i valja. Isti mi je ukus i za tzv. ljevičasrke i građanske stranke, samo što one nisu u tolikoj mjeri na vlasti pa njih nemam puno razloga hvalit...
Ivana Marić
Moderator: Krokodil Behko
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4175 times
- Been thanked: 3087 times
- Status: Offline
Re: Ivana Marić na udaru javnosti zbog videosnimka u kojem kaže da su Bošnjaci izmislili ime
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter
Re: Ivana Marić na udaru javnosti zbog videosnimka u kojem kaže da su Bošnjaci izmislili ime
Ma kakva glupaca, puno je to gore od glupace. Sta gore treba i kakve gore posljedice to moze da proizvede od globalne poruke cijelom svijetu da smo sami sebi izmislili ime? To je cisti akt UZP-a, to je zlocin. Za to glasaju azur hale i slicni, jer im je Bake de mode.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13449 times
- Been thanked: 22063 times
Evo vidis ti,
MoreL time out braco,
IzgiNcemo jebote
MoreL time out braco,
IzgiNcemo jebote
Dozvolite da se obratimo
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1103 times
Jes, nema govora, baš sam nekulturan i treba me kazniti za moje dobro, a za pouku nekim drugima da se ne bi iskvarili, recimo tebi, pa da na nečije "ahahahaha" koje nije uvreda, odgovaraš sa: "azur hala"Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:46Ama kakvu nekriticku odbranu? Jesi li uopste kriticki procitao ono sto sam napisao i jesi li uporedio Novalicev rad sa radom svih ostalih premijera prije njega, ili si samo, onako, dogmatski zaAHAHAisao? Ne mozes da ulijeces sa takvim nekim intelektom u diskusiju a onda taj isti intelekt da prisivas oponentu i da jos usput i vrijedjas. Opalio si salvu ureda na osnovu nicega i vidjecemo hoce li to biti sankcionisano. A trebalo bi te malo ohladiti, mozda nesto korisnoga i naucis.arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:41
Pa samo sam lijepo uklopio svoj odgovor na tvoju nekritičku odbranu grandiozne nesposobnosti FBiH vlade koju vodi Fadil Novalić, sa onim upoućenim meni - "arzu hala" - koje si uputio iz ljubavi i lijepog ahlaka.
I ja vidim pozitivno i kod SDA, spomenuo sam Tihićevu politiku kao pametniji i bolji put SDA, ali je prevagnula ova begovatska, bilesi lopovska... A pošto se temelji na priči o zaštiti BiH, Bošnjaka i naših vrijednosti - treba je rušit dok pacovi ne pobjegnu pa od nje ostane nešto što i valja. Isti mi je ukus i za tzv. ljevičasrke i građanske stranke, samo što one nisu u tolikoj mjeri na vlasti pa njih nemam puno razloga hvalit...
De, još šta reci, ne bih li još šta naučio i usvojio od tvog prefinjenog ahlaka

Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Melek
- Deer Hunter
Jasta si neg azur hala.arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:50Jes, nema govora, baš sam nekulturan i treba me kazniti za moje dobro, a za pouku nekim drugima da se ne bi iskvarili, recimo tebi, pa da na nečije "ahahahaha" koje nije uvreda, odgovaraš sa: "azur hala"Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:46
Ama kakvu nekriticku odbranu? Jesi li uopste kriticki procitao ono sto sam napisao i jesi li uporedio Novalicev rad sa radom svih ostalih premijera prije njega, ili si samo, onako, dogmatski zaAHAHAisao? Ne mozes da ulijeces sa takvim nekim intelektom u diskusiju a onda taj isti intelekt da prisivas oponentu i da jos usput i vrijedjas. Opalio si salvu ureda na osnovu nicega i vidjecemo hoce li to biti sankcionisano. A trebalo bi te malo ohladiti, mozda nesto korisnoga i naucis.
De, još šta reci, ne bih li još šta naučio i usvojio od tvog prefinjenog ahlaka![]()
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Kako samo umiješ lijepo rijet, rastopim se do aminokiselina pa driblig po fildžanu...Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:49Ma kakva glupaca, puno je to gore od glupace. Sta gore treba i kakve gore posljedice to moze da proizvede od globalne poruke cijelom svijetu da smo sami sebi izmislili ime? To je cisti akt UZP-a, to je zlocin. Za to glasaju azur hale i slicni, jer im je Bake de mode.

- arzuhal
- Forum [Bot]
E pa to. Ti reče da si me prijavio? I neka si!Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:52Jasta si neg azur hala.arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:50
Jes, nema govora, baš sam nekulturan i treba me kazniti za moje dobro, a za pouku nekim drugima da se ne bi iskvarili, recimo tebi, pa da na nečije "ahahahaha" koje nije uvreda, odgovaraš sa: "azur hala"
De, još šta reci, ne bih li još šta naučio i usvojio od tvog prefinjenog ahlaka![]()

- Melek
- Deer Hunter
Ako tako nastavis, pomislicu da si ozbiljno ostecenarzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:53Kako samo umiješ lijepo rijet, rastopim se do aminokiselina pa driblig po fildžanu...Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:49
Ma kakva glupaca, puno je to gore od glupace. Sta gore treba i kakve gore posljedice to moze da proizvede od globalne poruke cijelom svijetu da smo sami sebi izmislili ime? To je cisti akt UZP-a, to je zlocin. Za to glasaju azur hale i slicni, jer im je Bake de mode.![]()

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3064 times
Ma daj ne budi smijesan. Koga brine njeno misljenje. Who is she?Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:49Ma kakva glupaca, puno je to gore od glupace. Sta gore treba i kakve gore posljedice to moze da proizvede od globalne poruke cijelom svijetu da smo sami sebi izmislili ime? To je cisti akt UZP-a, to je zlocin. Za to glasaju azur hale i slicni, jer im je Bake de mode.

Nemam pojma o @arzuhalovim stavovima, ali ja sam dragi moj Melek - 100% protiv SDA - zbog jel'te njihovih upitnih rezultata 'politike' u BiH.

Tako da o tome necemo. Ugodan vam dan.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- arzuhal
- Forum [Bot]
Ja, jebote, šta će bit s dunjalukom kad ti počmeš da pomišljaš...
- Melek
- Deer Hunter
Nista. Samo cu stvoriti percepciju da nisi bas mentalno naciso s nekim stvarima. To i ispoljavas.
Zasto, to samo ti znas. Mozda te je SDA ofurila u stvarnom zivotu ili nesto trece. Ne znam sta
je iza kulisa ali ove su ti reakcije ovdje fakat za brigu. Ispadi ko u nekakvog pacijenta, gluho bilo,
ti jarca.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20961 times
- Been thanked: 18916 times
Jačate poziciju nas četnika tom vašom svađom 

- Melek
- Deer Hunter
Ma ok, a.h. glaso za sta nije nit trebo nit smijo i sad kataklizma

Idem na arbajt.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Prvo da pomlatimo ove subverzivne, pa se vi kasnije jebTe tamo kraj kakve garaze i makljajte, da vas niko ne vidi. 

Dozvolite da se obratimo
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 269 times
- Been thanked: 266 times
Pa SDA je ofurila mnoge, evo da ih nabrojim:Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:58 Nista. Samo cu stvoriti percepciju da nisi bas mentalno naciso s nekim stvarima. To i ispoljavas.
Zasto, to samo ti znas. Mozda te je SDA ofurila u stvarnom zivotu ili nesto trece. Ne znam sta
je iza kulisa ali ove su ti reakcije ovdje fakat za brigu. Ispadi ko u nekakvog pacijenta, gluho bilo,
ti jarca.
Sve gradjane bosnjake koji nisu u familijarnoj ili dupeljubnoj podanickoj vezi sa bakirovom krezubom sa sela dovedenom linijom.
Zato me i ne cudi sto mnogi glasaju za bilo koga osim za SDA, i ja sa njima.

- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 1415 times
Jel se ti to zajebavaš za Novalića ....Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:09Kakav to nerad i javasluk? Uporedi Novalica sa bilo kojim drugim premijeron FBiH, gdje je tu nerad?Fuddo wrote: 08 Mar 2021, 08:05
Baketov nerad, javasluk, i bilmezluk dobro su pomogli da danas imas svakojake frikove koji se namecu kao alternativa.
Vracaj Hareta, ovaj ce sve sjebat.

"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Hajmo svi u glas #niko#nece#pobjediti#nas

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
jebote opet valja mjenjat dokumente 

- Fuddo
- Maliciozni seronja
Lipi Juka
Sta je tebi?
Sta je tebi?

Dozvolite da se obratimo
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 1415 times
Navedi prijatelju jednu... ali SAMO JEDNU jebenu pozitivnu stvar koji je Fadil Gaf Provalić uradio za građane FBiH .... Osim ove da je ''PAPIRNATO'' dobio potvrdu of WHO .... to se ne računaMelek wrote: 08 Mar 2021, 08:46Ama kakvu nekriticku odbranu? Jesi li uopste kriticki procitao ono sto sam napisao i jesi li uporedio Novalicev rad sa radom svih ostalih premijera prije njega, ili si samo, onako, dogmatski zaAHAHAisao? Ne mozes da ulijeces sa takvim nekim intelektom u diskusiju a onda taj isti intelekt da prisivas oponentu i da jos usput i vrijedjas. Opalio si salvu ureda na osnovu nicega i vidjecemo hoce li to biti sankcionisano. A trebalo bi te malo ohladiti, mozda nesto korisnoga i naucis.arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 08:41
Pa samo sam lijepo uklopio svoj odgovor na tvoju nekritičku odbranu grandiozne nesposobnosti FBiH vlade koju vodi Fadil Novalić, sa onim upoućenim meni - "arzu hala" - koje si uputio iz ljubavi i lijepog ahlaka.

edit....
“Građani FBiH žive dobro. Šta više, rasipaju se”, rekao je Novalić. ... Halali (što bi rekli ovi Fadilovi puleni) .... mor'o sam

Last edited by edo_79 on 08 Mar 2021, 09:16, edited 2 times in total.
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."