Ivana Marić

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times
Status: Offline

Re: Ivana Marić na udaru javnosti zbog videosnimka u kojem kaže da su Bošnjaci izmislili ime

Post by insomnia » 08 Mar 2021, 09:14

Fuddo wrote: 08 Mar 2021, 09:11 Lipi Juka
Sta je tebi? :D.
Zakacili se onomad. Ceko je na zicer
Image
Nu ga sto slaze rime 😁
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20959 times
Been thanked: 18913 times

Re: Ivana Marić na udaru javnosti zbog videosnimka u kojem kaže da su Bošnjaci izmislili ime

Post by Masamune » 08 Mar 2021, 09:17

SDA i SDP zajedno treba poslati na smetljište... jedina razlika je što u SDP-u ima par ljudi (mogu se nabrojati na prste jedne ruke) koji vrijede. Za SDA se ni to ne može reći - pogotovo ovu Bakirovu struju koja je nakon bolesti i smrti Tihića preuzela kormilo, a puhala mu je za vratom i dok je bio zdrav i aktivan u politici. Kao što Arzo reče Tihić je ipak bio par levela iznad trenutnih SDA političara, a bio je i gospodin.

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 465 times
Been thanked: 1415 times

Post by edo_79 » 08 Mar 2021, 09:19

MarlboroGold wrote: 08 Mar 2021, 09:17 SDA i SDP zajedno treba poslati na smetljište... jedina razlika je što u SDP-u ima par ljudi (mogu se nabrojati na prste jedne ruke) koji vrijede. Za SDA se ni to ne može reći - pogotovo ovu Bakirovu struju koja je nakon bolesti i smrti Tihića preuzela kormilo, a puhala mu je za vratom i dok je bio zdrav i aktivan u politici.
I jedne i druge poslati, ma šta poslati.... baciti na smetljište i zagrnuti govnima i sranjima koje su napravili za sve ove godine .... sve je to u 10 dkg moj prijatelju .... svima je njima draga samo fotelja i guzovača .... ja još nisam vidio ni čuo nijednog kandidata koji je čovjek od djela a ne da šupljira po cijeli dan .....
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by edo_79 » 08 Mar 2021, 09:20

MarlboroGold wrote: 08 Mar 2021, 08:59 Jačate poziciju nas četnika tom vašom svađom :zubi
Nemoj zaboravit nas ''OSTALE'' :D. :D. :D. :D. :D.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 08 Mar 2021, 09:23

edo_79 wrote: 08 Mar 2021, 09:19
MarlboroGold wrote: 08 Mar 2021, 09:17 SDA i SDP zajedno treba poslati na smetljište... jedina razlika je što u SDP-u ima par ljudi (mogu se nabrojati na prste jedne ruke) koji vrijede. Za SDA se ni to ne može reći - pogotovo ovu Bakirovu struju koja je nakon bolesti i smrti Tihića preuzela kormilo, a puhala mu je za vratom i dok je bio zdrav i aktivan u politici.
I jedne i druge poslati, ma šta poslati.... baciti na smetljište i zagrnuti govnima i sranjima koje su napravili za sve ove godine .... sve je to u 10 dkg moj prijatelju .... svima je njima draga samo fotelja i guzovača .... ja još nisam vidio ni čuo nijednog kandidata koji je čovjek od djela a ne da šupljira po cijeli dan .....
Ja druze njihov kriminal gledam godinama u Tuzli, a ima ih koji vise nisu u tim strankama, ali zato i dalje sjede zajedno, piju, krkaju i sve dogovaraju kao da su i dalje iz iste stranke (recimo Enver Bijedic). Sve to treba nogom u guzicu.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 08 Mar 2021, 09:24

edo_79 wrote: 08 Mar 2021, 09:20
MarlboroGold wrote: 08 Mar 2021, 08:59 Jačate poziciju nas četnika tom vašom svađom :zubi
To je isto

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by edo_79 » 08 Mar 2021, 09:25

MarlboroGold wrote: 08 Mar 2021, 09:23
edo_79 wrote: 08 Mar 2021, 09:19

Ja druze njihov kriminal gledam godinama u Tuzli, a ima ih koji vise nisu u tim strankama, ali zato i dalje sjede zajedno, piju, krkaju i sve dogovaraju kao da su i dalje iz iste stranke (recimo Enver Bijedic). Sve to treba nogom u guzicu.
Jarane gledam i ja to svaki dan po Maglaju ... svima puna usta nekih aman zaman projekata, poteza, inicijativa ..... a ovamo .... stara dobra IMT ( IMAL' MENE TU) šema

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by edo_79 » 08 Mar 2021, 09:26

insomnia wrote: 08 Mar 2021, 09:24
edo_79 wrote: 08 Mar 2021, 09:20

To je isto
vidiš kako ti rezonuješ dobro.... k'o pravi Bošnjak :cool

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 08 Mar 2021, 09:26

Zato je tu PeDza the Boy
Image

arzuhal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
Has thanked: 549 times
Been thanked: 1098 times

Post by arzuhal » 08 Mar 2021, 09:28

Svaku stranku, a posebne one koje pretenduju da su "za BiH" - dakle tu ne računam nijednu srpsku i skoro nijednu hrvatsku partiju u BiH - pa bilo da su desne ili lijeve, treba a priori i preventivno mlatiti maljem uglavu, a posebno pojačat na ovakve slučajeve kao s uvaženom analitičarkomi kandidatkinjom za mjesto dogradonačelnice Sarajeva. Jer ljudi su generalno kvarljiva roba, a unutar našeg balkanskog bazena sklonost kvarnosti je multiplicirana. Zbog toga nam treba zdravije društvo, svjesnije.

Dakle, samo mlatiti, sve i uvijek, kao preduvjet za neku buduću, istinsku profilaciju bh. političke scene, odnosno suštinsku reformu postojećih i stasavanje neki novih, zrelijih političkih organizacija.

Nema svetih stranaka, nema svetih pojedinaca, statuta, naziva, ideologija, političkih programa i sl. I nema nesmjenjivih i nezamjenjivih.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4175 times
Been thanked: 3083 times

Post by Melek » 08 Mar 2021, 09:32

Odraz wrote: 08 Mar 2021, 09:05
Melek wrote: 08 Mar 2021, 08:58 Nista. Samo cu stvoriti percepciju da nisi bas mentalno naciso s nekim stvarima. To i ispoljavas.
Zasto, to samo ti znas. Mozda te je SDA ofurila u stvarnom zivotu ili nesto trece. Ne znam sta
je iza kulisa ali ove su ti reakcije ovdje fakat za brigu. Ispadi ko u nekakvog pacijenta, gluho bilo,
ti jarca.
Pa SDA je ofurila mnoge, evo da ih nabrojim:
Sve gradjane bosnjake koji nisu u familijarnoj ili dupeljubnoj podanickoj vezi sa bakirovom krezubom sa sela dovedenom linijom.
Zato me i ne cudi sto mnogi glasaju za bilo koga osim za SDA, i ja sa njima. :cudi
Budimo objektivni. Kojeg sela, kako se zove to selo? I de nabroj tu mu seosku rodbinu poimenice. A ako usput još priložiš slike dje nemaju zuba onda ću i ja zaahahaisati. De..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9503 times
Been thanked: 15947 times

Post by spacebound » 08 Mar 2021, 09:34

Melek i arzuhal, de to malo uctivije, bez uvreda. Nista se nece brisat, ni melek ne ostaje duzan. Ubuduce hoce obojici.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Totem
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Post by Totem » 08 Mar 2021, 09:36

Ivana zakopala sebi karijeru....
Jedna lasta....men'scini prolijece

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 08 Mar 2021, 09:36

arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 09:28 Svaku stranku, a posebne one koje pretenduju da su "za BiH" - dakle tu ne računam nijednu srpsku i skoro nijednu hrvatsku partiju u BiH - pa bilo da su desne ili lijeve, treba a priori i preventivno mlatiti maljem uglavu, a posebno pojačat na ovakve slučajeve kao s uvaženom analitičarkomi kandidatkinjom za mjesto dogradonačelnice Sarajeva. Jer ljudi su generalno kvarljiva roba, a unutar našeg balkanskog bazena sklonost kvarnosti je multiplicirana. Zbog toga nam treba zdravije društvo, svjesnije.

Dakle, samo mlatiti, sve i uvijek, kao preduvjet za neku buduću, istinsku profilaciju bh. političke scene, odnosno suštinsku reformu postojećih i stasavanje neki novih, zrelijih političkih organizacija.

Nema svetih stranaka, nema svetih pojedinaca, statuta, naziva, ideologija, političkih programa i sl. I nema nesmjenjivih i nezamjenjivih.
Prvo treba poraditi na obrazovanju i opismenjavanju. Prioritet svih prioriteta. Manjak naprijed navedenog je glavni razlog zasto je status quo godinama.

Totalno je pogresno dopustiti ideologiji da misli za tebe i da ti govori ko si i sta si. To je za covjeka kao pojedinca izuzetno stetno.
Last edited by Masamune on 08 Mar 2021, 09:37, edited 2 times in total.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 08 Mar 2021, 09:36

arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 09:28 Svaku stranku, a posebne one koje pretenduju da su "za BiH" - dakle tu ne računam nijednu srpsku i skoro nijednu hrvatsku partiju u BiH - pa bilo da su desne ili lijeve, treba a priori i preventivno mlatiti maljem uglavu, a posebno pojačat na ovakve slučajeve kao s uvaženom analitičarkomi kandidatkinjom za mjesto dogradonačelnice Sarajeva. Jer ljudi su generalno kvarljiva roba, a unutar našeg balkanskog bazena sklonost kvarnosti je multiplicirana. Zbog toga nam treba zdravije društvo, svjesnije.

Nikoga ne treba mlatiti maljem u glavu a naročito ne sve to javno zagovarati jer je to ispod srednjeg vijeka i kažnjivo. Dobro, mnogi ste se zaebali i zglasali ovaj KOS, UZP i šta ti ja znam, u smislu - kad Bake ne da nafake daće ovi i sad vidimo kako sve to izgleda. Ovo nije ništa drugo do jedna poskupa lekcija. A ako se ponovi, onda i dijagnoza.
Weak people revenge.
Strong people forgive.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 08 Mar 2021, 09:41

insomnia wrote: 08 Mar 2021, 08:41 Joj al brat Nurkic se iz daleke USA svadja s ovom na tviteru 😁
Zahaterio joj od onda sa vjecnicom samo je ceko
Ne do Bog da zaglave u liftu negdje zajedno ..
Weak people revenge.
Strong people forgive.

arzuhal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
Has thanked: 549 times
Been thanked: 1098 times

Post by arzuhal » 08 Mar 2021, 09:43

Melek wrote: 08 Mar 2021, 09:36

Nikoga ne treba mlatiti maljem u glavu a naročito ne sve to javno zagovarati jer je to ispod srednjeg vijeka i kažnjivo. Dobro, mnogi ste se zaebali i zglasali ovaj KOS, UZP i šta ti ja znam, u smislu - kad Bake ne da nafake daće ovi i sad vidimo kako sve to izgleda. Ovo nije ništa drugo do jedna poskupa lekcija. A ako se ponovi, onda i dijagnoza.
"Udaranje maljem" je metafora, nije stvarno udaranje. Misli se na stalni monitoring, prozivanje, kritiku i sl. A bezveze pretpostavljaš, ja sam u životu najviše puta glasao za SDA na svim nivoima, po jednom za Harisa i Mirsada za Predsjedništvo BiH, par puta za BPS, za DF i SDP na lokalnom nivou... Nikad nisam glasao za Našu stranku dosad.

A ti uspostavljaj dijagnozu, kosaj, uzapuj, štaš... I slavi i veličaj Baketa i tu vašu religiju...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.

Totem
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Post by Totem » 08 Mar 2021, 09:51

arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 09:43
Melek wrote: 08 Mar 2021, 09:36

"Udaranje maljem" je metafora, nije stvarno udaranje. Misli se na stalni monitoring, prozivanje, kritiku i sl. A bezveze pretpostavljaš, ja sam u životu najviše puta glasao za SDA na svim nivoima, po jednom za Harisa i Mirsada za Predsjedništvo BiH, par puta za BPS, za DF i SDP na lokalnom nivou... Nikad nisam glasao za Našu stranku dosad.

A ti uspostavljaj dijagnozu, kosaj, uzapuj, štaš... I slavi i veličaj Baketa i tu vašu religiju...

Jarane, ti jos za Mirnesa nisi glasao😁
Jedna lasta....men'scini prolijece

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 08 Mar 2021, 09:52

Kakvu religiju? Ja uopšte nisam nikakav SDA fanatik i znam šta kod njih valja a šta ne. Ali glasati za upakovane UZP-ovce i četnike, to je nešto novo. SDA dodje ko antifašizam na kvadrat u usporedbi s ovim. I čestitam FGR-u, Čovke vam je sad gradonačelnik ne samo u Mostaru već i u Sarajevu! IQ, šta li je :hm
Weak people revenge.
Strong people forgive.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9142 times
Been thanked: 10858 times

Post by Krokodil Behko » 08 Mar 2021, 09:54

Nije ona nikakva analitičarka, nikad nije ni bila.
Kakva je to analitičarka, ako ja unaprijed znam šta će ona i o čemu reći?

Što se tiče datuma nastanka raznih nacija, taman i da je to bilo 1993. godine, ona je NASTALA i postoji.
Ne vidim kakvu ulogu tu igra datum nastanka neke nacije, kako bošnjačke, tako i bilo koje druge.
Nacija je pojam, opipljiv jednako kao i windows, ili android. S druge strane, mi tu govorimo o zemlji, a ona je itekako opipljiva i držim da bi trebalo primjeniti Ciklon B terapiju, za svakog lika koji tvrdi da neka nacija polaže neko historijsko pravo, na neku zemljiu.

Post Reply

Return to “Mediji”