Ukratko
lik je hebozovan

A pomfrit ne deblja

Stalo smo kod njene izjave da se nikad nije mecala na forum u bikiniju, mislim da je sad malo sramota.arzuhal wrote: 08 Mar 2021, 10:40 Ako ste završili o Zlatanu, vratimo se na meritum stvari. Ljubinka, Fudo, bujrum!![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Tako je, dotle se došlo. Hvala!

Nema na cemu
Ma meni je krivo što Ivana nije u SDA, da se na razapinjem na dva fronta hpmu...

Od mene tebibagra wrote: 08 Mar 2021, 11:16 i fuade brate... mogo bi malo sjahat setri veneri
s kostiju bar na ovaj svecarski dan, ako ti i zena
ne slavite ne moras bas i njoj uporopastavat dan![]()
jasnoj meni sto ti nikad nijesi mako s bosanskog![]()
na neki drugi alternativni forum ovde mos laprdat
nevezano za temu povazdan, majin si pored duske
omiljen kucni mjezimac, kod brata Thora nema te
zajebancije. opomena, infrakcija. infrakcija, ban.
garaza.![]()

PeDza

Riki Martin je lijep i fasiva ga u dupe. Lijepi muskarci su zauzeti sa drugim muskarcima. Zlatan je faca i muskarcina i da te pogleda spale bi ti gace nego znas da on to nece uraditi i zato ga ne podnosis ...Venera wrote: 08 Mar 2021, 09:55a ti se hvalis svojom ljepotomgreeneyes wrote: 08 Mar 2021, 09:53 Realno Zlatan nije lijep, ali sto jaranika Carobni kaze-muskarac i ne treba biti lijep. A Zlatan ima sve ostalo visok, zgodan, muzevan. I nosat heeh![]()
![]()
Bolje je biti lijep muskarac, a ti to znas iz iskustva![]()

Zelenooki je gej jer je lijepOdraz wrote: 08 Mar 2021, 12:33Riki Martin je lijep i fasiva ga u dupe. Lijepi muskarci su zauzeti sa drugim muskarcima. Zlatan je faca i muskarcina i da te pogleda spale bi ti gace nego znas da on to nece uraditi i zato ga ne podnosis ...Venera wrote: 08 Mar 2021, 09:55
a ti se hvalis svojom ljepotom![]()
Bolje je biti lijep muskarac, a ti to znas iz iskustva![]()
![]()

A nemojte ga. Zaplakace
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest