Nije me bilo ovdje već dvadeset dana.
Crko kompjuter pa nemam oko čega da se raspitujem

Krokodil Behko wrote:Čuj ja? Šta ja?
Maja wrote:Ma gif. Da vidim šta će se desiti ako jednu stavim na forum
Maja wrote:Vidi može
A na laptopu se ne miče.

Sad sam peko satelitapaparaci wrote:Krokodil Behko wrote:Čuj ja? Šta ja?
nemoj zezati?
pa preko cega si sad?
sta mu je otislo?
A to za to služi? Jbt ja sam imao taj program na compu i brisao.kod mene je irfanview
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ok, uradim ovo...paparaci wrote:to nije dugorocno rijesenje. na taj nacin ces samo jos vise ostetiti OS. pri gasenju laptopa/racunara se u pozadini zavrsavaju mnogi procesi prije nego se skroz ugasi. a ti na taj nacin silujes OS.
uradi ovo isto sto sam Dust predlozio. ako to ne upali, onda uradi sljedece:
klikni na start, kucaj cmd i onda desnom tipkom izaberi pokreni kao administrator/als administrator ausführen. u novom (crnom) prozoru kucaj sfc /SCANNOW i potvrdi (sa enter). sacekaj analizu i prati uputstvo. mozda ces trebati samo restartovati laptop.

Nemam pojma. Jedno vrijeme je bio u redu a potom opet po starom.paparaci wrote:hehehehe. irfanview je pravi. moze mnogo toga. a posebno mi je drag zato sto je kreator tog programa Bosanac. Jajcanin, sudeci po slici pod tackom "Help--->About Irfanview" u izborniku. momak zivi i radi u Becu, gdje je zavrsio i faks, ako se ne varam.
pa je l' ti za athlon samo treba hladnjak ili je vise toga stradalo?

nepodrzava gif.Maja wrote:Vidi može
A na laptopu se ne miče.

mozes ko ti braniMaja wrote:Mogu li biti na internetu dok to radim?
Ako ti se desi da nemas neki driver instalisan za tvoj hardver imas ovde moj tutorijal kako da odradis update drivera ili ako je upitnik na tom hardveru isto odradis sa cekiranjem update hardver.Maja wrote:Mogu li biti na internetu dok to radim?

Krokodil Behko wrote:Nemam pojma. Jedno vrijeme je bio u redu a potom opet po starom.
pali tek nakon nekoliko šamara po ventilatoru to jeste po onoj crnoj kutiji u kojoj
se nalazi. i na kraju, nije htio ni tako. samo škljocne par puta i ništa se ne desi.
Kako se ono skida ta skalamerija? Ima gore iznad neka rućica ali kad je povučem
samo malo olabavim i ništa se više ne desi. hoću sam da ga hebenišem pošto
se njega i ne isplati popravljati. Ipak je to samo 1DDR.

Na ventilator. dakle ventilator sa kutijom.paparaci wrote:Krokodil Behko wrote:Nemam pojma. Jedno vrijeme je bio u redu a potom opet po starom.
pali tek nakon nekoliko šamara po ventilatoru to jeste po onoj crnoj kutiji u kojoj
se nalazi. i na kraju, nije htio ni tako. samo škljocne par puta i ništa se ne desi.
Kako se ono skida ta skalamerija? Ima gore iznad neka rućica ali kad je povučem
samo malo olabavim i ništa se više ne desi. hoću sam da ga hebenišem pošto
se njega i ne isplati popravljati. Ipak je to samo 1DDR.
na sta ovdje mislis? na poklopac od kucista ili na ventilator?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest