Arizona danas

Nije realno ni da Koraci ispadne, ni Sheval, ni Mister ni Tuzlak.. Jbg.. Neko morasrculence7 wrote: 08 Mar 2021, 00:58 Jeste, najlakše krivicu svaliti na srculence![]()
Sve što je trebalo da se uradi je da se pobedi u zadnjem kolu![]()
I kakvi omiljeni igrači, ovde smo svi ljuti protivnici![]()
Sheval zna da bih mu bubreg dala ako zatreba, po meni i nije realno da on ispadne, ali neću obrazlagati propuste s početka takmičenja po pitanju bodovanja![]()
slazem se za prvi dio.Tokmak wrote: 08 Mar 2021, 13:37 Moj prijedlog,kao jednog od članova UO jeste da iz lige ispadne posljednjeplasirani i Marlboro (od prije se zna),a u prvu ligu ulaze dvoje prvoplasiranih iz druge lige.
Ukoliko pobjednik kupa bude posljednjeplasirani iz prve lige,on ostaje ,a u prvu ligu ulazi samo pobjednik/ca druge lige.
pizarro wrote: 08 Mar 2021, 14:30slazem se za prvi dio.Tokmak wrote: 08 Mar 2021, 13:37 Moj prijedlog,kao jednog od članova UO jeste da iz lige ispadne posljednjeplasirani i Marlboro (od prije se zna),a u prvu ligu ulaze dvoje prvoplasiranih iz druge lige.
Ukoliko pobjednik kupa bude posljednjeplasirani iz prve lige,on ostaje ,a u prvu ligu ulazi samo pobjednik/ca druge lige.
ne slazem za drugi.
dva prvoplasirana iz druge lige moraju uci u prvu ligu, tako je na pocetku receno i nije fer da sad na kraju nesto mijenjamo.
ako pobjednik kupa bude 10. ili neko iz druge lige koji nije na prva dva mjesta zavrsio onda ispada onaj sto je na 9. mjestu.
Ne sekiraj se. Ti si zasticenFuddo wrote: 08 Mar 2021, 15:01 Sta je sad
Nemoj da bi ko takmicenje proglasio neregularnim
Sijevace klizeci, baklje i letve!
e samo nam jos to fali da u prvom kolu nesto nije bilo po pravilimaDuminjo wrote: 08 Mar 2021, 13:06Nije realno ni da Koraci ispadne, ni Sheval, ni Mister ni Tuzlak.. Jbg.. Neko morasrculence7 wrote: 08 Mar 2021, 00:58 Jeste, najlakše krivicu svaliti na srculence![]()
Sheval zna da bih mu bubreg dala ako zatreba, po meni i nije realno da on ispadne, ali neću obrazlagati propuste s početka takmičenja po pitanju bodovanja![]()
![]()
Koji su propusti sto se tice bodovanja?
Duminjo je krivsrculence7 wrote: 08 Mar 2021, 00:58 Jeste, najlakše krivicu svaliti na srculence![]()