edo_79 wrote: 09 Mar 2021, 14:32
Fuddo wrote: 09 Mar 2021, 14:27
Pa eto, sam priznajes da si isfrustriran i na osnovu toga donosis zakljucke sta je najvece zlo koje je zadesilo Bosnu.
Ko kaze da trebas ljubiti stope ikom, a kamo li sda?
A ni ti ni Beni se niste rijesili najveceg zla, jos vam uvijek puse za vratom, i ceka pogodan momenat, sda u svemu je samo slika nemoci i izgubljenosti.
Nije sda s nebesa pala, to je slika stanja drustva u kojem zivis, pa kad je zaostalo, nesposobno, ono izbaci sda.
Da je napredno, izbacilo bi nesto bolje.
Dobro, ima i i taj isfrustrina dio drustva koji je kao bolji, taj je izbacio, fucking Ivanu.
Drug ova ti je zlatna ... ja samo ne mogu da vjerujem da ljudi, čak i nakon 25 godina i dalje slijepo vjeruju tim VELIKIM VOĐAMA .... tačno k'o da su hipnotisani nacionalnim i etničkim .... nek krade ba naš je .. onaj bi nama gore, više .... a svi propadamo k'o muda kroz poderane gaće i svi se čudom čude i ibrete što ljudi odoše, što su male plate, što je natalitet ispod nivoa mora itd itd ...
Al nije bitno to ... bitno je jesil BOšnjak, Srbin ili Hrvat ..... a ako nisi nijedan od tri navedena onda si vakav nakav ovo ono ....
Ma ko slijepo vjeruje vodjama?
Bosnjaci?
Pa Bosnjaci jos nisu nacisto sa sobom jel im Alija najveci sin u istoriji postojonja, a jeste, ili je zlocinac u rangu radovana i bobana. Pola ce sad reci zlocinac, sam da im je sladja srpskohrvatska kita kad im ovi izvade da malo popuse. Vidi, vakcine.
Bosnjaci ne vjeruju nicemu, prvom komsiji, a kamo li nekom tamo lideru necega.
Dva brda iza skroz drugo poimanje svega, zivota, proslosti, buducnosti, ozenis se iz drugog sela pola tvog sela prestane pricat s tobom, doveo si nam u rod smrtne neprijatelje, tamo neki Ahmo je prije 200 godina zbo naseg Husu...i slicne papazjanije.
Izgubljeni u vremenu i prostoru.
Nemas Akademiju nauka i umjetnosti, nemas pamet da te usmjeri, i et, nako cumuras okolo bezveze isfrustrian i sam vices j.... im majku svima lopovsku treba sve pobit.
Gubljenje vremena.