Zanimljivo
Hvala Beni
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Poslao sam ti link pa procitaj

Veze nemam vidjet cu sta ce bit hocel zvat slat mail a i pitat cu ovog kad se vrati sta kako.HAVANA wrote: 10 Mar 2021, 14:08 I koji je sad to qrac, kako to da vakcinisu ljude iz druge drzave? Nista ja ovo ne kontam. Jel placas il sta, kako, zasto?

Pa to je normalno moj punac se preko ovoga prijavio ima jesec kako je drugu dozu primio isto regulara drzavljanin srbije a ima i bosansko.Julia-Klara wrote: 10 Mar 2021, 14:19 MOja komsinica se vacinisala u Sremskoj Mitrovici , ali ona je inace iz Srbije , i kao njihova drzavljanka nije bilo problema

Samo ako si beljgijanac-musliman

Vucic prijatelj Bosne i HercegovineMunDzi wrote: 10 Mar 2021, 14:49 Pa fino od njih sto nude vakcinaviju i komsijama.
Pohvalno.
Vlast u BiH treba da bude stid.

evo taare je danas ovaj link postavioJulia-Klara wrote: 10 Mar 2021, 15:00 Pa ne bih bas rekla da je smece, ali vrijeme ce pokazati.
Jutros gledam, Amerika bas nagarila na vakcinaciju stanovnistva. Svaka cast!

Prijatelj sigurno nije.
Pa vakcinisu svoj narod, cime ce?Fuddo wrote: 10 Mar 2021, 15:04 Naravno da je smece.
Da nije, vakcinisali bi svoj narod.
Bagra divljacka, na sta je to spremno,
Napravi virus, zarazi svijet, i onda ga jos truj svojim vakcinama.
I imas kretena to primaju i vicu, dobra.
![]()

Pa ne vakcinisuJulia-Klara wrote: 10 Mar 2021, 15:06Pa vakcinisu svoj narod, cime ce?Fuddo wrote: 10 Mar 2021, 15:04 Naravno da je smece.
Da nije, vakcinisali bi svoj narod.
Bagra divljacka, na sta je to spremno,
Napravi virus, zarazi svijet, i onda ga jos truj svojim vakcinama.
I imas kretena to primaju i vicu, dobra.
![]()