Hoćete li se vakcinisati protiv korone?

Predložite ankete koje želite vidjeti na portalu

Moderator: Krokodil Behko

Hoćete li se vakcinisati protiv korone?

Ne
46
42%
Da
24
22%
Jos razmisljam
6
5%
Vec sam se vakcinisao
34
31%

Total votes: 110

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14344 times
Been thanked: 9940 times
Status: Offline

Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?

Post by Julia-Klara »

Evo citam Sputnik ce se proizvoditi i u Italiji. Europska Agencija za lijekove pregleda dokumentaciju i odlucuje o odobrenju u EU
https://www.tagesschau.de/ausland/asien ... f-117.html
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2766 times
Been thanked: 22856 times

Post by HAVANA »

Nesta sad svi hoce ovaj sputnik. Jebo lud zbunjenog. Ovaj moj ga je primio.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14344 times
Been thanked: 9940 times

Post by Julia-Klara »

Sve je to na isto dodje ba :cudi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA »

U 5 deka.
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2270 times
Been thanked: 5412 times
Status: Online

Post by Beni »

Image
Fuck you a friendly note to start the day
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA »

Najebali smo kako god. Image
picture share
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Čuj neće trajati dugo a korona virus stariji od ljudskog roda.
Svi mi se morete obratit
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

HAVANA wrote: 10 Mar 2021, 15:15 Nesta sad svi hoce ovaj sputnik. Jebo lud zbunjenog. Ovaj moj ga je primio.
Eto, hvali ga i njemačka komisija za vakcine, kažu da je sputnik odličan.
Svi mi se morete obratit
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 49545 times
Been thanked: 8807 times

Post by ElTriconi »

Pred ramazan primit oti sputnjik i nes moc pit hotio ne hotio 🤗☺️
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2270 times
Been thanked: 5412 times

Post by Beni »

ElTriconi wrote: 10 Mar 2021, 16:28 Pred ramazan primit oti sputnjik i nes moc pit hotio ne hotio 🤗☺️
MOzel se klanjat s tim sputnikom :valja
Fuck you a friendly note to start the day
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 49545 times
Been thanked: 8807 times

Post by ElTriconi »

Beni wrote: 10 Mar 2021, 16:29
ElTriconi wrote: 10 Mar 2021, 16:28 Pred ramazan primit oti sputnjik i nes moc pit hotio ne hotio 🤗☺️
MOzel se klanjat s tim sputnikom :valja
Cim ne pijes mores, sto :haha
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Image

Koliko ja znam, ovo što su uradili sa sputnikom i astrazenekom tj način na koji su napravljene jeste onaj stari, provjereni način pravljenja vakcina.
Kad bi naši stari doktori pojašnjavali šta je u vakcini, kazali bi da je to ustvari umrtvljen virus.
Virusni vektor nije ništa drugo do izmijenjen virus kojem je recimo onemogućeno da se širi.
Neka me nekoispravi ako griješim.

Što se tiče fajzera, to je već jezivo. Ipak se radi o rna tako da nemamo pojma šta će u budućnosti desiti/hoće li se desiti sa vakcinisanim osobama.
Nadamo se da neće ništa, jelte.
Svi mi se morete obratit
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce »

MarlboroGold wrote: 09 Mar 2021, 09:26 Jedan od tih "mentalnih sklopova" ti je postavio logična pitanja koja su sasvim na mjestu, a na koja nemate odgovore. Niko od vas, a pogotovo zašto bi svjesno sve zemlje svijeta sebi skakale u stomak.
Zato sto zemlje svijeta nemaju drugu opciju. Na pitanje zasto su se zakljucale Hrvatska i Grcka bih ti odgovorila, ali ne mogu od smijeha. Cuo za Davos? Cuo za Great Reset? Oni (a ne ja) kazu da 'necemo imati nista, ali cemo biti sretni'. :ples Kako se fino brinu za nas.

Detaljnije mozes pogledati tu:

I sad se ponašaš isto kao i na onoj temi o silovanju. Napravi si svoju temu i traži od moderacije da briše sve postove koji odstupaju od tvojih stavova i mišljenja, pa piši šta hoćeš i koliko hoćeš. Sve dok to nije slučaj moraš se suočavati i sa različitim stavovima, a svakako ih uvijek možeš i ignorisati. Ne vidim razlog zašto te to toliko pogađa. Nismo djeca jbt.
Mislis da bih trebala skakati od srece kad mi se nesankcionirano kaze, citiram: 'Ajde mars, debilko iskompleksirana.' Svi mi svakim upisom govorimo o sebi, medjutim ako forum dozvoljava verbalnu dijareju, ne znaci da cu je ja dozvoljavati. Moje ponasanje je savrseno pristojno, ali posto ne znam sta me tu moze docekati, ponasam se rezervirano. Razlliciti stavovi nisu problem, naskakivanje i izivljavanje jeste. Uostalom cemu ovaj spin? Ti si u prethodnom postu implicirao da oni koji se ne slazu sa eksperimentalnom, nedovoljno ispitanom injekcijom koja se zasniva na novoj biotehnologiji nenormalni (jer je tebe na neki misteriozni nacin podsjetilo na pricu o 'reptilima'), mada se i ja i Fufe drzimo iskljucivo relevantnih izvora u diskusiji.

Kad ti je Fufe odgovorio kapitalcem od posla, povukao si se s nekom besmislenom opaskom. Nas dvoje smo daleko od blesavih, a ti samo mislis da si pametniji nego sto jesi. ;)

Btw, najbolje sto je bosanska vlada ikad uradila je sto se ne srkleti pretjerano oko ovih injekcija. :ok
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21800 times
Been thanked: 19852 times

Post by Masamune »

Lavlje_srce wrote: 10 Mar 2021, 22:27
MarlboroGold wrote: 09 Mar 2021, 09:26 Jedan od tih "mentalnih sklopova" ti je postavio logična pitanja koja su sasvim na mjestu, a na koja nemate odgovore. Niko od vas, a pogotovo zašto bi svjesno sve zemlje svijeta sebi skakale u stomak.
Zato sto zemlje svijeta nemaju drugu opciju. Na pitanje zasto su se zakljucale Hrvatska i Grcka bih ti odgovorila, ali ne mogu od smijeha. Cuo za Davos? Cuo za Great Reset? Oni (a ne ja) kazu da 'necemo imati nista, ali cemo biti sretni'. :ples Kako se fino brinu za nas.

Detaljnije mozes pogledati tu:

I sad se ponašaš isto kao i na onoj temi o silovanju. Napravi si svoju temu i traži od moderacije da briše sve postove koji odstupaju od tvojih stavova i mišljenja, pa piši šta hoćeš i koliko hoćeš. Sve dok to nije slučaj moraš se suočavati i sa različitim stavovima, a svakako ih uvijek možeš i ignorisati. Ne vidim razlog zašto te to toliko pogađa. Nismo djeca jbt.
Mislis da bih trebala skakati od srece kad mi se nesankcionirano kaze, citiram: 'Ajde mars, debilko iskompleksirana.' Svi mi svakim upisom govorimo o sebi, medjutim ako forum dozvoljava verbalnu dijareju, ne znaci da cu je ja dozvoljavati. Moje ponasanje je savrseno pristojno, ali posto ne znam sta me tu moze docekati, ponasam se rezervirano. Razlliciti stavovi nisu problem, naskakivanje i izivljavanje jeste. Uostalom cemu ovaj spin? Ti si u prethodnom postu implicirao da oni koji se ne slazu sa eksperimentalnom, nedovoljno ispitanom injekcijom koja se zasniva na novoj biotehnologiji nenormalni (jer je tebe na neki misteriozni nacin podsjetilo na pricu o 'reptilima'), mada se i ja i Fufe drzimo iskljucivo relevantnih izvora u diskusiji.

Kad ti je Fufe odgovorio kapitalcem od posla, povukao si se s nekom besmislenom opaskom. Nas dvoje smo daleko od blesavih, a ti samo mislis da si pametniji nego sto jesi. ;)

Btw, najbolje sto je bosanska vlada ikad uradila je sto se ne srkleti pretjerano oko ovih injekcija. :ok
Upoznat sam sa time, a video je uistinu zanimljivo štivo samo što ništa od navedenog nije dokazano. Uostalom Great Reset od WEF-a se vrlo brzo pretvorio upravo u teorije zavjere šireći se na internetu prvo na sajtovima poput reddita (koji je leglo teoretičara zavjere), pa se onda počelo shareovati i na društvenim mrežama i tako je postalo viralno. Sve što je viralno je materijal za youtubere i ostalo da generišu klikove, lajkove i pretplate korisnika kako bi punili svoje džepove.

Teoretičarima zavjere upravo idu u korist ovakve situacije neizvjesnosti kad ljudi panično i histerično pokušavaju objasniti neke događaje koje jednostavno ne mogu, pa im kojekakvi samoprozvani eksperti pune glave raznim teorijama koje onda prihvataju zdravo za gotovo. Ljudi obično panično prihvataju takve stvari čime upadaju u zamku takvih teorija da nisu ni svjesni, a današnji internet je to samo multiplicirao.

Uostalom WEF ne može pojedinačnim državama ništa nametati. To je ipak samo forum na kojem učestvuju eksperti iz odgovarajućih oblasti.

Masa je dezinformacija. Od lažnog predstavljanja WHO u Indiji i ko fol njihovog "statementa", da vakcine sadrže tkivo fetusa i da mijenjaju DNK do raznih dokumentaraca u kojima se navode razne gluposti. Sve od navedenog je odbačeno od strane većine stručnjaka, ali ljudi to svejedno "gutaju" i nastavljaju dalje širiti.

Ne smatram vas nenormalnim, već žrtvama naprijed navedenog. Ja rekoh da mi to zvuči kao prica o reptilima, jer i za nju postoje "dokazi".

I evo nešto u vezi Bill Gatesa i Indije što pronađoh što sam čitao nekad u decembru, pa da ne prevodim...

https://www.reuters.com/article/uk-fact ... SKBN22V27F

Ima masa toga što se Fufetu na njegovo može reći, ali mi je mrsko odgovarati na 2 velika posta odjednom. Zato mu nisam ni htio odgovoriti na njegov "kapitalac" od posla. Pametniji sam od vas dvoje sigurno, jer ne gutam te gluposti. Treba vas biti sramota sto ste nakucali toliko postova na ovoj temi sa obicnim dezinformacijama, a koju citam od samog pocetka.
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce »

MarlboroGold wrote: 10 Mar 2021, 23:40Ima masa toga što se Fufetu na njegovo može reći, ali mi je mrsko odgovarati na 2 velika posta odjednom. Zato mu nisam ni htio odgovoriti na njegov "kapitalac" od posla. Pametniji sam od vas dvoje sigurno, jer ne gutam te gluposti. Treba vas biti sramota sto ste nakucali toliko postova na ovoj temi sa obicnim dezinformacijama, a koju citam od samog pocetka.
Znala sam da ti nisam trebala odgovarati, uzalud potrosenih 5 minuta zivota. :jutarnja

Fufe je podastro izuzetno relevantne izvore u vise navrata tipa New England Journal od Medicine, ali posto ti veze nemas o relevantnosti datog izvora, drzi se Reutersa. Svi se drzimo onoga sto mozemo provariti, a nije slucajno receno da je pamet najbolje rasporedjena stvar na svijetu. Isto sam i ja radila kroz temu, npr. nedavno sam stavila dokument od 15 stranica i cijelog niza relevantnih linkova o stetnim dejstvima ovih eksperimentalnih injekcija, uz diskusiju jos prije par mjeseci o ADIE i sl.

Varas se ako mislis da tu pisem sve sto mi je poznato o ovoj temi. Za to bih morala biti placena. Ne moram ni ovoliko pisati, cinim to iz cistog altruizma.

Pokusaj da mi ne odgovaras, zbilja me ne zanima bilo sta sto eventualno imas za dodati.:zjev
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

MarlboroGold wrote: 10 Mar 2021, 23:40 Ima masa toga što se Fufetu na njegovo može reći, ali mi je mrsko odgovarati na 2 velika posta odjednom. Zato mu nisam ni htio odgovoriti na njegov "kapitalac" od posla. Pametniji sam od vas dvoje sigurno, jer ne gutam te gluposti. Treba vas biti sramota sto ste nakucali toliko postova na ovoj temi sa obicnim dezinformacijama, a koju citam od samog pocetka.
Momčino, mnogo bi se ti u gepeku provozat.
tvoj izvor je rojters? Jbni rojters?
Ja kao izvore koristio indijski vrhovni sud, izvještaj indijskog parlamenta, medicinski žurnal i druge ozbiljne izvore.

95% medija je u rukama par moćnih porodica, sve haveri od bil gejtsa i svi furaju jednu agendu.
Svi mi se morete obratit
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag »

Screenshot_20210311-014256_Viber.jpg
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9796 times
Been thanked: 16469 times

Post by spacebound »

Taare wrote: 11 Mar 2021, 01:22
MarlboroGold wrote: 10 Mar 2021, 23:40 Ima masa toga što se Fufetu na njegovo može reći, ali mi je mrsko odgovarati na 2 velika posta odjednom. Zato mu nisam ni htio odgovoriti na njegov "kapitalac" od posla. Pametniji sam od vas dvoje sigurno, jer ne gutam te gluposti. Treba vas biti sramota sto ste nakucali toliko postova na ovoj temi sa obicnim dezinformacijama, a koju citam od samog pocetka.
Momčino, mnogo bi se ti u gepeku provozat.
tvoj izvor je rojters? Jbni rojters?
Ja kao izvore koristio indijski vrhovni sud, izvještaj indijskog parlamenta, medicinski žurnal i druge ozbiljne izvore.

95% medija je u rukama par moćnih porodica, sve haveri od bil gejtsa i svi furaju jednu agendu.
?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21800 times
Been thanked: 19852 times

Post by Masamune »

:oo

Al najjace je ono gore "cinim to iz altruizma". Prvo i osnovno nijedan altruista ne bi izjavio tako nesto. Cisti altruizam cak i ne postoji, vec samo u nekim situacijama npr. kad je u pitanju mati i njen odnos prema djeci.

Vi (tj. uglavnom vas dvoje) se samo naprdjujete i punite ego na ovakvoj temi dizuci sebe iznad drugih. Nista drugo.

Nastavite pisati vase pamflete. Necu vam vise smetati :oo
Last edited by Masamune on 11 Mar 2021, 07:49, edited 1 time in total.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13885 times
Been thanked: 22833 times

Post by Fuddo »

Zasto ja citam ove budalastine?
Sto ce to meni?
Cuj, altruista?
Dozvolite da se obratimo
Post Reply

Return to “Ankete”