Ideja wrote:Prvi put u životu sam vidjela muškarca koji plete (momak u dvadesetim)...sjedi u tramvaju i plete nešto slično čarapi
Nisi ti nikada bila u Šericima ( selo kod Zenice ) tamo svi muskarci pletu
Moderator: VIP
Ideja wrote:Prvi put u životu sam vidjela muškarca koji plete (momak u dvadesetim)...sjedi u tramvaju i plete nešto slično čarapi
djes bubi nema te ko snijega u Becububica wrote:Samo da vas od A do ZSCH pozdravim.
I ja tebe...bubica wrote:Samo da vas od A do ZSCH pozdravim.
znas kako kazu: "ko nema u glavi,ima u dzepu"... moglo je biti i gore, sutimili milic wrote:Danas mi ode 100€ bezzeze,ko u vodu da sam ih bacio.Podjoh napolje,iznutra osto kljuc u bravi,zalupio vrata i hocu zakljucat drugim kljucem spolja....ne IDE!.
Nista,pozivam firmu,covjek dodje tek nakon 2 sata,ali za 15 minuta sve je sredio.
Ode "stoja" ko zlatna divljaka.I to na ruke.
mili milic wrote:Danas mi ode 100€ bezzeze,ko u vodu da sam ih bacio.Podjoh napolje,iznutra osto kljuc u bravi,zalupio vrata i hocu zakljucat drugim kljucem spolja....ne IDE!.
Nista,pozivam firmu,covjek dodje tek nakon 2 sata,ali za 15 minuta sve je sredio.
Ode "stoja" ko zlatna divljaka.I to na ruke.
Imao sam drugi kljuc i napisao sam to,ali to je takva brava da ako je neki kljuc u bravi iz unutrasnje strane onda nema sanse da otvoris,osim da razbijem vrata.silence wrote:mili milic wrote:Danas mi ode 100€ bezzeze,ko u vodu da sam ih bacio.Podjoh napolje,iznutra osto kljuc u bravi,zalupio vrata i hocu zakljucat drugim kljucem spolja....ne IDE!.
Ode "stoja" ko zlatna divljaka.I to na ruke.![]()
Mogao si proći jeftinije...samo da si jedan rezervni ključ dao nekom na čuvanje...
Users browsing this forum: uvijek_kontra and 5 guests