Kod nas nema cijepljenja nikakvog jos
Ali je bilo mirno jedno dva mjeseca i sad opet porast novooboljelih
Kakve ce im biti klinicke slike za tjedan dana...vidjet cemo
Moderator: Krokodil Behko
Kod nas nema cijepljenja nikakvog jos
Manje od 2%HAVANA wrote: 12 Mar 2021, 15:00Od moje raje i poznanika jedno 50%prilicno lako, 30 do 35% napate se kuci poprilicno a ostali bolnica. Tako nekako sad. Al je cudno taj neki 7,8 dan... Cujemo se, eto guram, boli, kasljem al dobro je, bice ok... Istom odjednom belaj, samo nestanu, ne javljaju se i onda cujem kisik, bolnica blabla... Nekako u trenu naka oluja. Pljus. Evo sad ganjam troje gdje su. Samo nestadose i iz poruka i grupa. Ne javljaju se.Taare wrote: 12 Mar 2021, 14:53
A šta će se desiti nakon sedam dana?
Koliko će ih završiti u bolnici?
I dalje odahni I udahni, bit ce bolje, zasigurno bit ce bolje brz oporavak I dalje budite samo tu to joj je I njoj I vama sada trenutno dovoljnoHAVANA wrote: 12 Mar 2021, 15:09 8. dan,covid pozitivna,progledah konacno malo...Osjecam se kao papagaj u vicu kad skine povez sa ociju , gleda brod kako tone,gleda oko sebe i kaze..."Ja zajebane igre"
Raja,pazite na sebe,mislite na druge oko vas,nekom je ovo obicna prehlada a nekom zivotno fatalni...
Evo vako drugarica... I nestade prije par dana.Valjda je ok, zadevero se oko djeteta nista ne znam.![]()
A jesi dosadan da bog dragi sacuvaTaare wrote: 12 Mar 2021, 15:27Manje od 2%HAVANA wrote: 12 Mar 2021, 15:00
Od moje raje i poznanika jedno 50%prilicno lako, 30 do 35% napate se kuci poprilicno a ostali bolnica. Tako nekako sad. Al je cudno taj neki 7,8 dan... Cujemo se, eto guram, boli, kasljem al dobro je, bice ok... Istom odjednom belaj, samo nestanu, ne javljaju se i onda cujem kisik, bolnica blabla... Nekako u trenu naka oluja. Pljus. Evo sad ganjam troje gdje su. Samo nestadose i iz poruka i grupa. Ne javljaju se.
Tako barem kaže statistika.
Zar ne moras bit u karantinu?HAVANA wrote: 12 Mar 2021, 12:56 Opet vi isto. Sta treba i kako? Ovde divlja. Sad sam seto, kolona na punktu za testiranje kilometar. Sa kim god se cujem neko mu zarazen. Sta da radimo?
Ne, nego ste vi pokvareni egomanijaci kojima je bitna isključivo vlastita guzica.vila wrote: 12 Mar 2021, 15:32A jesi dosadan da bog dragi sacuva
Znamo bolan da je malo teskih i smrtnih slucajeva
Ne tribas se vise trudit da to dokazes
Znaci od 100(npr) dvoje umre i tebi je to zanemariv broj jer tko ih jebe
Al ako od 1000 (npr) cijepljenih dvoje umre pisat ces traktate ovdje do iznemoglosti
Nije mi jasno fakat
Zasto je ok umrit od korone a od cijepiva ni temp.ne smis dobit ?
Bar bi trebao imat jednaku dozu empatije prema umrlima
Nisu to nebuloze, nego ti takav polupismen nisi u stanju da shvatiš napisano.Fuddo wrote: 12 Mar 2021, 15:48 Majke mi se bas trude da skroz nebuloznim pitanjama smisljenjo smaraju i ubijaju svaki smisao ove teme.
A jel ih na nosilima unose?
A zar nisi u izolaciji, kako znas?
A sta ako primis vakcinu pa ti bubreg otkaze?
Boze ti sacuvaj
Aha...i ti se neces cijepiti ali ti nisi egomanijak jer upravo necjepljenjem pomazes da se ovo stanje nastavi?Taare wrote: 12 Mar 2021, 15:58Ne, nego ste vi pokvareni egomanijaci kojima je bitna isključivo vlastita guzica.vila wrote: 12 Mar 2021, 15:32
A jesi dosadan da bog dragi sacuva
Znamo bolan da je malo teskih i smrtnih slucajeva
Ne tribas se vise trudit da to dokazes
Znaci od 100(npr) dvoje umre i tebi je to zanemariv broj jer tko ih jebe
Al ako od 1000 (npr) cijepljenih dvoje umre pisat ces traktate ovdje do iznemoglosti
Nije mi jasno fakat
Zasto je ok umrit od korone a od cijepiva ni temp.ne smis dobit ?
Bar bi trebao imat jednaku dozu empatije prema umrlima
Ono, nemoj da slučajno fasujem koronu, bolje je podržati umobolne mjere zbog kojih umire daleko više pacijenata kojima je uskraćena madicinska njega. Recimo ljudi sa srčanim oboljenjima, ili ljudi oboljeli od karcinoma.
Također je otkazano bezbroj operacija.
Ali, eto, vama egomanijacima je bitno da sačuvate vlastite guzice od korone koja je, gledajući statistike,
zanemariva u odnosu na druge bolesti koje rezultiraju smrtnim ishodom.
Eto,pelcujte se, radite šta god hoćete, ali nemojte nas ostale bombardovati glupostima koje su nivo osnovne škole.
Ne moram, negativan. A malu vodim u ponedeljak na retestiranje. Al bice i to, nema temp vec 5 dana.spacebound wrote: 12 Mar 2021, 15:41Zar ne moras bit u karantinu?HAVANA wrote: 12 Mar 2021, 12:56 Opet vi isto. Sta treba i kako? Ovde divlja. Sad sam seto, kolona na punktu za testiranje kilometar. Sa kim god se cujem neko mu zarazen. Sta da radimo?
E j... ga jarane. Ti lako prebolio i imas antitjela pa bi sad sve otvorio?Taare wrote: 12 Mar 2021, 16:42 Ne, neću se pelcovati zato što nikoga, ama baš nikoga, ne ugrožavam.
Prebolio i imam antitijela.
A tema je javna, baš kao i sadržaj iste, tako da imam pravo da se osvrnem na bilo koji upis ostavljen na istoj.
I uvijek ću se osvrnuti, tj kad budem osjetio potrebu.
Istu osjetim kad vidim da neko piše nebuloze, prepada narod, ili kad smatram da je nešto smiješno.
Činjenice, jadan ne bio, činjenice.