E ne znam
Nije moje podrucje
Moderator: Krokodil Behko
E ne znam
Sad bas trazis svadju. Uspjela si mi dici pritisak iz cista mira, bravo. Sta bi ovo trebalo znaciti?
A ti znas sta cu ja raditi u svom zivotu, je li? Na koji nacin si dosla do tih saznanja? Imas neke nadnaravne sposobnosti?
Javi kad se smjestis u bilo koji ruralni dioLavlje_srce wrote: 13 Mar 2021, 20:58A ti znas sta cu ja raditi u svom zivotu, je li? Na koji nacin si dosla do tih saznanja? Imas neke nadnaravne sposobnosti?![]()
Hocu, javicu ti. Usput cemo porazgovarati o tome sta je cije podrucje.vila wrote: 13 Mar 2021, 21:00Javi kad se smjestis u bilo koji ruralni dio
Rado cu te posjetiti
A do tad...de bona odvadi malo
Necemo bona filozofiratLavlje_srce wrote: 13 Mar 2021, 21:03Hocu, javicu ti. Usput cemo porazgovarati o tome sta je cije podrucje.vila wrote: 13 Mar 2021, 21:00Javi kad se smjestis u bilo koji ruralni dio
Rado cu te posjetiti
A do tad...de bona odvadi malo![]()
Do tad me mozes zaobici, a ja te idem skinuti s liste prijatelja na kojoj si (ocito sasvim nezasluzeno) stajala godinama.
Ne mozes ti mene nauciti nista sto vec ne znam, ne laskaj si.vila wrote: 13 Mar 2021, 21:06Necemo bona filozofirat
Bolje da te naucim okopat krompir
A za listu...evo bas sam se nasekirala
Kako znas?Lavlje_srce wrote: 13 Mar 2021, 21:07Ne mozes ti mene nauciti nista sto vec ne znam, ne laskaj si.vila wrote: 13 Mar 2021, 21:06Necemo bona filozofirat
Bolje da te naucim okopat krompir
A za listu...evo bas sam se nasekirala
Pa znam koliko mozes dobaciti. Level jeftine provokacije iz cista mira, podskupina Fuddo i Mundzi.
Cuj to?Lavlje_srce wrote: 13 Mar 2021, 21:13Pa znam koliko mozes dobaciti. Level jeftine provokacije iz cista mira, podskupina Fuddo i Mundzi.![]()
Top3 najjacih u HercegoviniMelek wrote: 13 Mar 2021, 21:19 Ja koliko znam, Vila je jedino na forbesovoj listi, tamo negdje trideseto mjesto![]()