Kažu da je januar pravo vrijeme za to.
Kanim započeti s nekakvom detoksikacijom,ali većina načina mi je prilično drastična promjena,što opet nije dobro za organizam.
Radite li vi detoks,na koji način,koja pića,jela,koliko dana?

Moderator: Krokodil Behko
dacina_curica wrote:Povecaj malo unos Omege3, mozes npr. u pahuljice za dorucak dodati kasiku sjemenki lana i malo badema. Onda kad pravis sokove slobodno ubaci mladog spinata, kelja, brokule u sokovnik, ukus ne osjetis a vitamina tona.
On hoce zato sto je zamaskirano. Jede i on slatkise ali ja pazim da kupujem kvalitetnije i da ne jede bezveze. Npr. Ove sokove u tetrapaku i to kupujem samo ako su mjesavina povrca i voca i bez secera. On i ne zna za drugo, kasnije ce biti belaj kad vidi kako djeca donose Coca-Colu u skolu a on nosi sok od spinata.
Ili "dan limuna" ...jedeš i piješ samo limun.Još gore nego grožđeMaja wrote:Kažu da je dobro povremeno imati "dan grožđa". Znači 24 sata jedeš samo grožđe.
Jeste, posto je bogata proteinima ali isto tako cisti jetruJCR wrote:Trening pa tuširanjeSirutka je za dobijanje mišićne mase
Dobra za jetruElfudin wrote:Jeste, posto je bogata proteinima ali isto tako cisti jetruJCR wrote:Trening pa tuširanjeSirutka je za dobijanje mišićne mase
Hajde sa hajromJulia-Klara wrote:Zagi, jos uvijek nisam probala,ali evo opet fatam zalet![]()
danas sam gledala neke sokovnike,valja mi kupiti jedan pa oplest
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests