Biste li se snasli na selu
Moderator: spacebound
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14436 times
- Been thanked: 24311 times
- Status: Offline
Re: Biste li se snasli na selu
A majke mi bih platio, samo da vidim lavlje kako iz dubine nekog egzoticnog djubreluka, tovari organic djubrivo u traktorcic. 
Dozvolite da se obratimo
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2328 times
- Been thanked: 5771 times
Danas me takav traktoric na cesti u ilijasu jebavoFuddo wrote: 14 Mar 2021, 16:14 A majke mi bih platio, samo da vidim lavlje kako iz dubine nekog egzoticnog djubreluka, tovari organic djubrivo u traktorcic.![]()
Fuck you a friendly note to start the day
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Iz nekog cudnog razloga, svaki put kad natrapas na to, lola ga vozi po sredini ceste. Ne znam kakva im je to furka.
Dzaba sviras, ne cuje te, zvrci mu
Dozvolite da se obratimo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55346 times
- Been thanked: 9873 times
Ljudi na selu nemaju luksuza zato sto nemaju slobodnog vremena. Ne mores na selu igrat igrica osam sati svaki dan, visit na internetu 16 sati, gledat maraton filmova, s kafe na kafu i slicnoVrag wrote: 14 Mar 2021, 16:11 Pa otprilike tako. Onu prirodu samo mi sa strane vidimo. Ljudi na selu nemaju kad. To nije samo ustati i pomusti kravu
Nije dzaba seoski zivot izumro
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4133 times
- Been thanked: 3098 times
Mozda i platis.Fuddo wrote: 14 Mar 2021, 16:14 A majke mi bih platio, samo da vidim lavlje kako iz dubine nekog egzoticnog djubreluka, tovari organic djubrivo u traktorcic.
S obzirom da sam procitala cijelu temu, ti si na par mjesta rekao kako dolaze teska vremena i kako treba svasta znati, uz to kako bi se najradije preselio u Lukomir. Znam da ti je memorija tanka i tvoje izjave se mogu (i hoce) promijeniti u slijedecem trenutku, I'm just sayin'.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Najgori je onaj put ka Tuzli. Rocko moj, onih traktorista pun q
Samo sabura
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Naravno da dolaze teska vremena, nezaposlenost, kriza, ratovi, glad...Lavlje_srce wrote: 14 Mar 2021, 16:23Mozda i platis.Fuddo wrote: 14 Mar 2021, 16:14 A majke mi bih platio, samo da vidim lavlje kako iz dubine nekog egzoticnog djubreluka, tovari organic djubrivo u traktorcic.
S obzirom da sam procitala cijelu temu, ti si na par mjesta rekao kako dolaze teska vremena i kako treba svasta znati, uz to kako bi se najradije preselio u Lukomir. Znam da ti je memorija tanka i tvoje izjave se mogu (i hoce) promijeniti u slijedecem trenutku, I'm just sayin'.![]()
Bijeg u Lukomir je za tebe isto meni popet se na monteverest.
Mission Impossible
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka

Ovo je ono kad imas bully profesora koji ti kaze 'nije to za tebe' i onda mu ti dokazes da on zna - nista. Kiss&hug.
Memento Mori
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Mog didu tjerali da ide raditi u zeljezaru. Ka'e stari to prije dodje milicija i tjera te da ides s njive 
Samo sabura
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Kad napravis prvu lijehu luka u zivotu, i uberes plodove svog rada, javi se da te unaprijedimo u survivor girl prvog reda sa zlatnim macevima. 
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka

Naravno. Bacicu koji organic proizvod na Atribute da i tebe zelja mine.
Memento Mori
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10003 times
- Been thanked: 11893 times
Imaš neđe u reonu Srednjeg, na piku oglas. Pitao ja žensku rodom odatle, kaže da je to ono baš priroda i zabačeno. Cijeni oko 50K kuću i nekoliko duluma zemlje, možda i deset. Ima voćnjak održavan, livada, sve. To bi se dalo uzeti za 40K, vjerovatno ima oglas još uvijek, ako nije prodato
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55346 times
- Been thanked: 9873 times
U mene dido foliro da ne more radit, da ima povredu. Radio u rudniku i dosadilo mu, htio se odmoritgreeneyes wrote: 14 Mar 2021, 16:31 Mog didu tjerali da ide raditi u zeljezaru. Ka'e stari to prije dodje milicija i tjera te da ides s njive![]()
Malo falilo da zatvora zaglavi
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2919 times
- Been thanked: 24197 times
- Status: Online
Imo ja vikendicu, i to u semizovcu, 19km od kuce. Priroda, suma, rijeka... Ma divno. Istom kisa, poplava, nidje nista nije ostalo....A reko, moramo obalu napravit, zastitit se, dok sam to gledo zmija se stvori odnekud, zena vristi do kladnja je cuju. Kazu zapali gume, nadjem gume, palim gume, umal i sebe i sve ne zapali. E reko sad obala, zovi firmu. 32 metra obale, kamena ko na principovom... Divno. E kaze treba ogradu napravit, divno, 76m dug plac nakav a uzak. Naravno mi pravimo tih 76m.Divna,ko sa slike, stubovi od stare cigle a izmedju drveni paneli....Ni mjesec, oluja naka, povuce prvi stub, pade prvi, drugi, treci, ode sve u 3pm.Pravi i to. Namjesti, opremi, ma milina. Radim ja, bolje da sam u rudnik breza otiso radit. Ona djeca trce, divno kad bi ti sliko. A vako, zena ih ganja i jebe majku, upasces u rijekuuuu, ne idi u sumu, eno poreza se... Sve smo mi to namjestili i uzivali ponekad jer zovnemo raje i pojedemo 100 cevapa i popijemo gajbu pive i onda svi odu kuci. A mi to sve fino spremimo, pocistimo...Fuddo wrote: 14 Mar 2021, 16:07 Ne zna ona bolan cvijece u saksiju posadit,
A da se igra robinzona krusa po nekoj nedodjiji u trnovu.
Cim bi pojela sve konzerve sto je ponijela, eto nje nazad u sarajevo.
Jednom u 3 mjeseca neko obije, odnese sta ima al nema veze, kupim ja to. Milina ba, priroda. Dodje zima ne ides. Osim kad smrzne voda. Onda jebes od do. I eto proljeca, cvjeta, zivot se budi. Proslo 2 godine, ma lijepa je ona sve smo zavrsili, po par puta doduse al dobro je. Nikad nismo prespavali. Hajmo reko spavat tamo, sta sam se ovoliko jebavo. Potkrovlje, grede, romantika, reko bice i seksa finog... Dosli, dok je pobrisala, usisala, haj jos samo gore da usisa gdje cemo spavat. Joj kaze nake paucine i buba, ose, sta je ovo? De usisaj gore po gredama. Daj reko ljubicice moja. I usisavo ja, tamo, ga, vamo ga, paucina, osa i hop. Ubodem u nakav osinjak. Tito je jebo mrtvi. Izadje ona azbaha i pravo u celo. Pljus. Isto ko da me neko bejzbol palicom opalio.vice zena jooj sta je ovo, jel ovo osa, strsljen... Otkud ba ja znam na 11 spratu se rodio jebo mi vikendica mater. I suma i priroda. Elem prodje 10 minuta ja ko edhem bicakcic doso. Prespavali smo al u qrcu. U hitnoj zavrsio, boca i kuci. Prodaje se... I prodam. Evo me ko onaj mujo u kanadi.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3941 times
- Been thanked: 2968 times
jesi baksuz ....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Vide ba ljudi po magazinima divne brvnare u divljini gdje gori vatrica u kaminu, romantika, ljepota, cist zrak, potok pored,......
I onda te opali realnost kad sve to probas.
I skontas da si romatizirao zivot u divljini.
Last edited by MunDzi on 14 Mar 2021, 16:55, edited 1 time in total.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

HAVANA wrote: 14 Mar 2021, 16:50Imo ja vikendicu, i to u semizovcu, 19km od kuce. Priroda, suma, rijeka... Ma divno. Istom kisa, poplava, nidje nista nije ostalo....A reko, moramo obalu napravit, zastitit se, dok sam to gledo zmija se stvori odnekud, zena vristi do kladnja je cuju. Kazu zapali gume, nadjem gume, palim gume, umal i sebe i sve ne zapali. E reko sad obala, zovi firmu. 32 metra obale, kamena ko na principovom... Divno. E kaze treba ogradu napravit, divno, 76m dug plac nakav a uzak. Naravno mi pravimo tih 76m.Divna,ko sa slike, stubovi od stare cigle a izmedju drveni paneli....Ni mjesec, oluja naka, povuce prvi stub, pade prvi, drugi, treci, ode sve u 3pm.Pravi i to. Namjesti, opremi, ma milina. Radim ja, bolje da sam u rudnik breza otiso radit. Ona djeca trce, divno kad bi ti sliko. A vako, zena ih ganja i jebe majku, upasces u rijekuuuu, ne idi u sumu, eno poreza se... Sve smo mi to namjestili i uzivali ponekad jer zovnemo raje i pojedemo 100 cevapa i popijemo gajbu pive i onda svi odu kuci. A mi to sve fino spremimo, pocistimo...Fuddo wrote: 14 Mar 2021, 16:07 Ne zna ona bolan cvijece u saksiju posadit,
A da se igra robinzona krusa po nekoj nedodjiji u trnovu.
Cim bi pojela sve konzerve sto je ponijela, eto nje nazad u sarajevo.
Jednom u 3 mjeseca neko obije, odnese sta ima al nema veze, kupim ja to. Milina ba, priroda. Dodje zima ne ides. Osim kad smrzne voda. Onda jebes od do. I eto proljeca, cvjeta, zivot se budi. Proslo 2 godine, ma lijepa je ona sve smo zavrsili, po par puta doduse al dobro je. Nikad nismo prespavali. Hajmo reko spavat tamo, sta sam se ovoliko jebavo. Potkrovlje, grede, romantika, reko bice i seksa finog... Dosli, dok je pobrisala, usisala, haj jos samo gore da usisa gdje cemo spavat. Joj kaze nake paucine i buba, ose, sta je ovo? De usisaj gore po gredama. Daj reko ljubicice moja. I usisavo ja, tamo, ga, vamo ga, paucina, osa i hop. Ubodem u nakav osinjak. Tito je jebo mrtvi. Izadje ona azbaha i pravo u celo. Pljus. Isto ko da me neko bejzbol palicom opalio.vice zena jooj sta je ovo, jel ovo osa, strsljen... Otkud ba ja znam na 11 spratu se rodio jebo mi vikendica mater. I suma i priroda. Elem prodje 10 minuta ja ko edhem bicakcic doso. Prespavali smo al u qrcu. U hitnoj zavrsio, boca i kuci. Prodaje se... I prodam. Evo me ko onaj mujo u kanadi.Iduca epizoda je prodo vikendicu i uzeo apartman na planini. Reko lakse je. Tu sam se stopio s lopatom bio. Postali ko jedno...
A jesi se i nasekso u prirodi, svaka ti cast
Dozvolite da se obratimo
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Joj havana al se ismijah
Ma to je vazda tako s tim..
Al ovo daj ljubice sad cu hahahha joj
Ma to je vazda tako s tim..