kontraski identitet djece iz mjesanih brakova..nista drugo,evo ako grijesim halali
medju vama su 90% djeca ili osobe u mjesanim/iz mjesanih brakova...ili neki ateisti ,ali takvih je 10%
Moderator: VIP

kontraski identitet djece iz mjesanih brakova..nista drugo,evo ako grijesim halali

Pa bolje i izrod nego biti zatucan i nemati pojma o onome što se pričabosnjakinja wrote: 15 Mar 2021, 09:27kontraski identitet djece iz mjesanih brakova..nista drugo,evo ako grijesim halali![]()
medju vama su 90% djeca ili osobe u mjesanim/iz mjesanih brakova...ili neki ateisti ,ali takvih je 10%![]()

ja ja jaMarlboroGold wrote: 15 Mar 2021, 09:32Pa bolje i izrod nego biti zatucan i nemati pojma o onome što se pričabosnjakinja wrote: 15 Mar 2021, 09:27
kontraski identitet djece iz mjesanih brakova..nista drugo,evo ako grijesim halali![]()
medju vama su 90% djeca ili osobe u mjesanim/iz mjesanih brakova...ili neki ateisti ,ali takvih je 10%![]()
![]()

ma samo treba lupat i govorit selam alejkum , masallah, sestro brate allah te nagradio, pec rakiju cistit organizam 30 dana pred ramazan, oslesiti se za bajram i petak obavezno dzumaMarlboroGold wrote: 15 Mar 2021, 09:32Pa bolje i izrod nego biti zatucan i nemati pojma o onome što se pričabosnjakinja wrote: 15 Mar 2021, 09:27
kontraski identitet djece iz mjesanih brakova..nista drugo,evo ako grijesim halali![]()
![]()

Ili si "neki "ateista

Ovo nisam vidio, pocelo je tako da ti meni napises hebo vas on, misleci na Papu..bosnjakinja wrote: 15 Mar 2021, 01:01j... sam sebi sve po spisku,i evo ko je poceo:animals wrote: 15 Mar 2021, 00:34
ajd jos jednom napisi da sam glup, pa cu ti jebati sve po spisku..
animals na prosloj stranici:Koja si ti glupaca nekulturna..

Zavalio snijeg preko noci, i to onaj teski, bljutavi. Skoro struja dosla, nije je bilo oko sat i po, a dva auta u gradu ostecena kad su na njih, pod tezinom snijega pala drva.

a ti si meni napisao "ko je reis tamo seljacki"...briga me ba sto igrom slucaja vi eto pripada vatikanu,reis je moj i ne vrijedjaj mi ga cao ba.ja imam pravo ti nemasanimals wrote: 15 Mar 2021, 11:35Ovo nisam vidio, pocelo je tako da ti meni napises hebo vas on, misleci na Papu..bosnjakinja wrote: 15 Mar 2021, 01:01
j... sam sebi sve po spisku,i evo ko je poceo:
animals na prosloj stranici:
pa hebo tebe, da znas..takvu nesnosnu..
ja nemam problem da on to uradi, nece mi pasti u ocima..

Jesi isla ti u skolu..bosnjakinja wrote: 15 Mar 2021, 11:46a ti si meni napisao "ko je reis tamo seljacki"...briga me ba sto igrom slucaja vi eto pripada vatikanu,reis je moj i ne vrijedjaj mi ga cao ba.ja imam pravo ti nemasanimals wrote: 15 Mar 2021, 11:35
Ovo nisam vidio, pocelo je tako da ti meni napises hebo vas on, misleci na Papu..
pa hebo tebe, da znas..takvu nesnosnu..
ja nemam problem da on to uradi, nece mi pasti u ocima..

Joj ja jutros na posao ... kad onaj ružni snijeg.... fuj ono mokro, bljuhavo smetje od snijega

Ne treba ban, opomeni curu da ne vrijedja tudje..

I sto meni, ona vrijedja svakoga..i kad Fudo jebe mater mundzi, ne dajes upozorenja..