Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
kontraski identitet djece iz mjesanih brakova..nista drugo,evo ako grijesim halali
medju vama su 90% djeca ili osobe u mjesanim/iz mjesanih brakova...ili neki ateisti ,ali takvih je 10%
Pa bolje i izrod nego biti zatucan i nemati pojma o onome što se priča
ma samo treba lupat i govorit selam alejkum , masallah, sestro brate allah te nagradio, pec rakiju cistit organizam 30 dana pred ramazan, oslesiti se za bajram i petak obavezno dzuma
MarlboroGold wrote: 15 Mar 2021, 09:34
i et sad ja ispadoh dijete
Ili si "neki "ateista
Dijete ateista hahahaha
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
ajd jos jednom napisi da sam glup, pa cu ti jebati sve po spisku..
j... sam sebi sve po spisku,i evo ko je poceo:
animals na prosloj stranici:
Koja si ti glupaca nekulturna..
Ovo nisam vidio, pocelo je tako da ti meni napises hebo vas on, misleci na Papu..
pa hebo tebe, da znas..takvu nesnosnu..
ja nemam problem da on to uradi, nece mi pasti u ocima..
spacebound wrote: 15 Mar 2021, 09:44
A jest lijepo na ovu fino, snjezno jutro ove uvrede citat
Snezno?
Zavalio snijeg preko noci, i to onaj teski, bljutavi. Skoro struja dosla, nije je bilo oko sat i po, a dva auta u gradu ostecena kad su na njih, pod tezinom snijega pala drva.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ovo nisam vidio, pocelo je tako da ti meni napises hebo vas on, misleci na Papu..
a ti si meni napisao "ko je reis tamo seljacki"...briga me ba sto igrom slucaja vi eto pripada vatikanu,reis je moj i ne vrijedjaj mi ga cao ba.ja imam pravo ti nemas
a ti si meni napisao "ko je reis tamo seljacki"...briga me ba sto igrom slucaja vi eto pripada vatikanu,reis je moj i ne vrijedjaj mi ga cao ba.ja imam pravo ti nemas
Jesi isla ti u skolu..
ako si isla, znas da reisa ne mozes sa Papom porediti..
ali za tebe je to visa imenica..