Ako ti je zapalo za oko to za cionističke medije pretpostavljam da si pročitao i ostatak mog komentara gdje sam napisao da ima itekako i ismijavanja jevreja ali to dolazi od jevreja lično poput Larry Davida, Seinfelda, glumca Borata i jedan od kreatora South Parka je jevrej, gdje samo oni to smiju raditi i niko drugi gdje se to i ne gleda kao klasično ismijavanje (velika je razlika da li Johm Cleese ismijava kršćanstvo ili neki Indijac ili Arap) dok sa druge strane oni smiju svakog drugog ismijavati.MarlboroGold wrote: 26 Feb 2021, 19:34 Charlie Hebdo je ismijavao i Jevreje i to ne malo... kakvi bolan cionistički mediji. U pitanju je sloboda medija, a i satira ima mjesto u tome. Francuzi se generalno satirom tom vrste koriste još od 1800-tih... postoje i crteži o Napoleonu, papama itd.
Međutim jedino su se muslimani digli protestvovati, praviti nerede, paliti itd. na šta su oni još žešće reagovali sa novim karikaturama. Nisam vidio da su u BiH palili i pravili nerede... Bošnjaci su ipak civilizovani spram mnogih naroda sa istoka.
Tačno bi jedna legenda poput John Cleese-a danas bio ubijen prvom prilikom.
Da pojednostavim, ja mogu svog oca kritikovati i ismijavati i to mi se čak prašta jer ako ko smije mog oca pomenuti to sam ja a ne ti, međutim ja uzimam sebi za pravo da ismijavam i tvog oca jer ako se šalim na račun svog oca ja sam poznat da zezam očeve pa mogu i tvog.
Dok ti ako pratiš istu logiku počet ćeš i mog oca ismijavati e onda će te svi napasti kako možeš vrijeđati tuđe očeve.
E to je sva dvoličnost cionističkih medija
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)