Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Fuddo wrote: 16 Mar 2021, 08:14
Imas ti svakakvih insana,
To nece s drugim ljudima, a ne zna bolan ni ono sto nece, nego to je tako, sam kontra.
Nece hodzarinu da placa, nece tv pretplatu da placa, a hoce dzenazu i da sve kanale ima.
Ev danas ih imas, nece vakcinu, ko biva oni su pametniji od predsjednika drzave, imaju oni svoje kanale, saznali su nesta...
To je tako nasadjeno, sam da bude kontra, nemre, jace je to od cojeka.
Hos da budes gospodin jakako das platit. Svak bi da ga glade ko da je car a da ni marke ne da, eee
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Hodza upoznao drugu zenu,i odluci da istjera hodzinicu i 2 djece na ulicu.
jest da je defter hefte dno dna,ali ovo me je nekako potreslo,,kako IZ na ovo moze da ostane-neutralna? nije hodza bilo kakav posao pa da mozemo reci-njegova privatna stvar,hodza je covjek koji je primjer zajednici !
Efendija je u ovom slucaju karakterno djubre.
IZ je pogresno postupila
Nisu smjeli zenu i djecu delozirati sve dok je zakonski njegova supruga.
Nakon razvoda se moze diskutovati, ali prije razvoda je IZ samo podrzala karakterno djubre od efendije koje je vlastitoj djeci zavrnuo plin i struju. I time samu sebe svrstala na losu stranu.