Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13933 times
- Been thanked: 22971 times
- Status: Offline
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Al koja je to mraka,
Ludi truNp se vakciniso, al nije ko ostali bivsi predsjednici pred kamerama, vec u tajnosti.
A vamo vice, hoce vas potrovat ne treba vam to.
Isti slucaj i sa onim mamlazom u kolicima iz texasa sto im je guverner, ili senatorom kad im je struje i vode nestajalo i vojska ih spasvala, a on u meksiko na more otiso.
A vamo vice demokrate ne zele pomoci napacenom narodu texasa.
Majku im licemjernu, i bezobraznu, to je sve za zatvora.
Ludi truNp se vakciniso, al nije ko ostali bivsi predsjednici pred kamerama, vec u tajnosti.
A vamo vice, hoce vas potrovat ne treba vam to.
Isti slucaj i sa onim mamlazom u kolicima iz texasa sto im je guverner, ili senatorom kad im je struje i vode nestajalo i vojska ih spasvala, a on u meksiko na more otiso.
A vamo vice demokrate ne zele pomoci napacenom narodu texasa.
Majku im licemjernu, i bezobraznu, to je sve za zatvora.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2704 times
- Been thanked: 8383 times
Ako je pfizer reko da vakcina djeluje 14 dana nakon druge doze i da je potrebno 75-80% stanovnistva vakcinisati, kako to da sada već govorimo o neuspjehu vakcina Ili o uspjehu. Isto pakovanje.insomnia wrote: 16 Mar 2021, 22:33Mislim da se u osnovnoj skoli iz biologije uci taj dio sa pasterom i vakcinama. Svako zna da treba proci odredjeni period da se razvije imunitet.Duminjo wrote: 16 Mar 2021, 22:25
Mislim na umrle od vakcinacije. Umiru li vakcinisani Izraelci, Srbi i arapi a da je uzrok smrti vakcina.
A ovo sto si odgovorio, neki dan sam napiso kako vakcina treba djelovati i kada. Svjesno ili nesvjesno si preskočio taj dio a par puta pises suprotno
Samo sad sa gugla mozes izvuci kamaru provakcina naslova dje strucnjaci pojasnjavaju kako se situacija drasticno mjenja vec nakon prve doze, dje ovo, dje ono
A da li umiru? Pa vjerovatno da umiru. Ko i bez vakcine.
Jbg dva izraelska advokata su ispred grupe gradjana podnijela tuzbu medjunarodnom sudu pravde optuzivsi Izrael za krsenje ninberskog koda. Vidjecemo sta ce odluciti sud. U ovakvoj situaciji u svijetu i inace njihovoj popustljivosti spram Izraela vjerovatno nista.
Uzmemo Izrael kao vodeci u vakcinisanju. Dosli su tek na 50% a gdje je jos onih 14 dana sto treba proci od druge doze..
Treba to sačekati pa vidjeti. Ko tvrdi ili jedno ili drugo, bez da saceka da se poso odradi, tvrdi u prazno i prica šuplju.
Inace, od početka pandemije, ko da se svi nesto utrkuju da dokazu nesto odjednom, da budu prvi u nekim dokazima a sve potonulo, svi u blatu.
Ne može preko noci. Eto krenulo vakcinisanje pa cemo vidjeti. Malo jos Sabura i povjerenja u ljude koji citav zivot rade s tim a malo manje Internet naucnika
- Fuddo
- Maliciozni seronja
I ja ne mogu da vjerujem da nakon ove epizode u Bosni koju prezivljavaju, neko moze doci i reci, ovo je bezveze, treba sve otvoriti, vakcine su smece.
Ljudi sta je vama, al ozbiljno?
Nemas slobodnog kreveta po bolnicama u Sarajevu, dnevno dzenaza ko u ratu, onaj smrdo izaso hoce da pusku iznese, kaze, zatvorili mi kafanu?
Pa jel to normalno, jel to, sta je to jebote?
Da je to neki domorodac, pao sa grane, pa nikad nista nije procitalo, nista mu nije jasno, pa udara bezveze, lupeta...al ozbiljni ljudi, mislim, izgledaju ozbiljno.
I sta vlast da radi?
Pa to bogotac ne moze u red dovest.
Ljudi sta je vama, al ozbiljno?
Nemas slobodnog kreveta po bolnicama u Sarajevu, dnevno dzenaza ko u ratu, onaj smrdo izaso hoce da pusku iznese, kaze, zatvorili mi kafanu?
Pa jel to normalno, jel to, sta je to jebote?
Da je to neki domorodac, pao sa grane, pa nikad nista nije procitalo, nista mu nije jasno, pa udara bezveze, lupeta...al ozbiljni ljudi, mislim, izgledaju ozbiljno.
I sta vlast da radi?
Pa to bogotac ne moze u red dovest.
Dozvolite da se obratimo
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Moze, samo neka finansijski pogura ljude i odmah sve zatvaraj. I nije poenta u kafanama, nego u donosenju odluka bez ikakvog pokrica. I vec sam i pisao o tome.
Last edited by Vrag on 16 Mar 2021, 23:38, edited 1 time in total.
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4111 times
- Been thanked: 3081 times
Kako je to samo arogantno i bezobrazno, nevjerovatno.
Jos ce nas ubijediti da su masa medicinskog osoblja u svijetu koji odbijaju eksperimentalnu vakcinu farmaceutskih kompanija (uspjesno tuzenih zbog debakla u proslosti) u stvari 'ludi psi'.

Strasno.
Jos ce nas ubijediti da su masa medicinskog osoblja u svijetu koji odbijaju eksperimentalnu vakcinu farmaceutskih kompanija (uspjesno tuzenih zbog debakla u proslosti) u stvari 'ludi psi'.

Strasno.
Last edited by Lavlje_srce on 16 Mar 2021, 23:38, edited 1 time in total.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Pa i to je legitiman zahtijev.
Mislim, moras spasavat narod. Uzmi kredit, ukradi, izmisli nesto.
Al sto bi on bio neki prioritet u odnosu na tebe i kad je finansijska pomoc u pitanju?
Mislim, za sta je bitniji gazda jebene kafane od nekog rudara?
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka
Ma nije valjda.Fuddo wrote: 16 Mar 2021, 23:18Super.
More li se ikako nastimat da ovi sto nece da se vakcinisu, sto vjeruju da ovo nije nista, ako im se nedobog sta od korone zakomplikuje, da se ne prime u bolnicu?
Sjedi brate kod kuce, pristavi sebi caj, ugrozavas nam doktore. Pa ja.

Ako je dobijem, mene ce imati ko lijeciti vjeruj mi. Brini se za sebe.

Memento Mori
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Nije to legitiman zahtijev. To je lihvarenje.Fuddo wrote: 16 Mar 2021, 23:38Pa i to je legitiman zahtijev.
Mislim, moras spasavat narod. Uzmi kredit, ukradi, izmisli nesto.
Al sto bi on bio neki prioritet u odnosu na tebe i kad je finansijska pomoc u pitanju?
Mislim, za sta je bitniji gazda jebene kafane od nekog rudara?
I stvar je u protoku novca. Novac se mora vrtiti. Vi sa strane samo vidite brojke. Kad dodjete vamo poslije pandemije bit ce vam sve jasno.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Nisi ti bona ludi pas, to je ruzno tako nekom reci.Lavlje_srce wrote: 16 Mar 2021, 23:37 Kako je to samo arogantno i bezobrazno, nevjerovatno.
Jos ce nas ubijediti da su masa medicinskog osoblja u svijetu koji odbijaju eksperimentalnu vakcinu farmaceutskih kompanija (uspjesno tuzenih zbog debakla u proslosti) u stvari 'ludi psi'.![]()
![]()
Strasno.
Al jesi problem koji mi se namece.
Ja ne znam kud glavom udaram, pokusavam da ispostujem sva moguca pravila, drzim se uputa, vjerujem nauci, jos mi je samo to ostalo, i onda mi na sve to ti dodjes sa, ja necu, jebte se svi, ja sam mlada, meni ne moze nista, hocu da zivim zivot punim plucima.
Onda se zarazis, zarazis svoju mater, i onda 15 doktora spasava tvoju mater, i onda se ti i dalje pravis pametna i vices nam svima, jebte se ja necu opet.
I sta da radim s tobom?
Et, ti reci.
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka
Pucas u prazno kao i obicno. Ja ni za koga nisam opasnost jer sam vrlo oprezna i pridrzavam se mjera, ali drugi koji nisu tako oprezni su cesto opasnost po mene. Samo sto ja nisam kao ti, da im kazem 'ako me zarazite, mozda cete me i ubiti' i posaljem ih na guilt trip. Tako je kako je, rizik postoji.Fuddo wrote: 16 Mar 2021, 23:45Nisi ti bona ludi pas, to je ruzno tako nekom reci.
Ja ne znam kud glavom udaram, pokusavam da ispostujem sva moguca pravila, drzim se uputa, vjerujem nauci, jos mi je samo to ostalo, i onda mi na sve to ti dodjes sa, ja necu, jebte se svi, ja sam mlada, meni ne moze nista, hocu da zivim zivot punim plucima.
Onda se zarazis, zarazis svoju mater, i onda 15 doktora spasava tvoju mater, i onda se ti i dalje pravis pametna i vices nam svima, jebte se ja necu opet.
I sta da radim s tobom?
Et, ti reci.
Osim toga, korona mi je bila u kuci, nisam je dobila, ali sam se brinula za oboljele. Pisala sam o tome na temi o koroni u novembru.
Sta ces ti sa mnom?

Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Naravno da odlucujem, jer sam dio jos uvijek razumne vecine koja svojim glasom bira one koji mogu da donose konkretne odluke. I ako dodje do toga da vise nemamo kud, normalno da cu pristati da te svezem za krevet dok ti zabiju vakcinu. Drugog izbora nema.Lavlje_srce wrote: 17 Mar 2021, 00:07Pucas u prazno kao i obicno. Ja ni za koga nisam opasnost jer sam vrlo oprezna i pridrzavam se mjera, ali drugi koji nisu tako oprezni su cesto opasnost po mene. Samo sto ja nisam kao ti, da im kazem 'ako me zarazite, mozda cete me i ubiti' i posaljem ih na guilt trip. Tako je kako je, rizik postoji.Fuddo wrote: 16 Mar 2021, 23:45Nisi ti bona ludi pas, to je ruzno tako nekom reci.
I sta da radim s tobom?
Et, ti reci.
Osim toga, korona mi je bila u kuci, nisam je dobila, ali sam se brinula za oboljele. Pisala sam o tome na temi o koroni u novembru.
Sta ces ti sa mnom?Ti se tripujes da ti nesto odlucujes? Neces ti sa mnom nista. Tvoj izbor je da vakcinu primis, moj je da je ne primim. Postuj tudje izbore, vrijeme je da to naucis.
Bas me briga vise za tvoje pravo na izbor koji meni direktono ugrozava zivot.
Znaci, pendrek.
Zdravo!
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma
Problem je sto se samo ugostitelji bune pa ispadoše crne ovce. Kako je vlada problem, valjda nema potrebe pisati.Vrag wrote: 16 Mar 2021, 23:35 Moze, samo neka finansijski pogura ljude i odmah sve zatvaraj. I nije poenta u kafanama, nego u donosenju odluka bez ikakvog pokrica. I vec sam i pisao o tome.
Da su ugostitelji svakakvi i da tu ima svega od ranije, znamo. Al za ovo su u pravu. Forto ih naguzio a nista ovim vikendom postici nece. Čista politika i loš potez skroz.
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Isto kao da ugostitelji privremeno ne mogu prodavati iskljucivo takeaway hranu dok se situacija malo ne sanira.
A i ko su ti ljudi koji zele sjediti u zatvorenom prostoru gdje svi kaslju i kisu u sred pandemije?
A i ko su ti ljudi koji zele sjediti u zatvorenom prostoru gdje svi kaslju i kisu u sred pandemije?

- Lavlje_srce
- Alienka
Ukoliko se tvoje izivljavanje ne ogranicava na forum (na kom tako ocigledno i cesto frapantno lijecis frustracije), cudim se kako si jos uvijek na slobodi.Fuddo wrote: 17 Mar 2021, 00:28Naravno da odlucujem, jer sam dio jos uvijek razumne vecine koja svojim glasom bira one koji mogu da donose konkretne odluke. I ako dodje do toga da vise nemamo kud, normalno da cu pristati da te svezem za krevet dok ti zabiju vakcinu. Drugog izbora nema.
Znaci, pendrek.
Zdravo!
Sweet dreams (o 'Fuddo diktaturi').
Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ma nije to fudo diktatura, frustracije i sl budalastine kojima pokusavas udariti vec toliko puta vidjen spin.Lavlje_srce wrote: 17 Mar 2021, 00:43Ukoliko se tvoje izivljavanje ne ogranicava na forum (na kom tako ocigledno i cesto frapantno lijecis frustracije), cudim se kako si jos uvijek na slobodi.Fuddo wrote: 17 Mar 2021, 00:28Naravno da odlucujem, jer sam dio jos uvijek razumne vecine koja svojim glasom bira one koji mogu da donose konkretne odluke. I ako dodje do toga da vise nemamo kud, normalno da cu pristati da te svezem za krevet dok ti zabiju vakcinu. Drugog izbora nema.
Znaci, pendrek.
Zdravo!
Sweet dreams o 'Fuddo diktaturi'.
Odosmo helac bona, halo?
Ne mozemo vise ovako izdrzati, maksimalno jos godina dana i ubijacemo se za strucu hljeba.
A da ne bi do tog doslo, fino se nastimaj, i boca.
Pa ja.
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka
Ti si spiner decenije na ovom forumu, pretpostavljam da spiner kao ti nije vidjen ni na regionalnim forumima.Fuddo wrote: 17 Mar 2021, 00:45Ma nije to fudo diktatura, frustracije i sl budalastine kojima pokusavas udariti vec toliko puta vidjen spin.
Odosmo helac bona, halo?
Ne mozemo vise ovako izdrzati, maksimalno jos godina dana i ubijacemo se za strucu hljeba.
Pa ja.
This is catch 22 situation. Ako primis vakcinu i dalje mozes dobiti koronu i siriti infekciju. Dakle mjere ostaju, dakle nebitno je hocu li je ja primiti. Nemoj mi samo sad baciti licemjernu tezu da je tebe briga za moju dobrobit. Pusti ti da se svako brine o sebi, kao sto mi tebe pustamo mada se ne slazemo s tvojim stavovima.
Treba pobijediti strah, a onda krenuti dalje. U protivnom ce uskoro biti gladi, to je jedino u cemu se slazem s tobom.
Memento Mori
- Duminjo
- Urednik foruma
Uzmimo kao pretpostavku da su vakcine loše i da se ne treba vakcinisati.
Sta dalje? Kako izaci iz pandemije? Kako ekonomski ne propasti? Kako uopste preživiti ako ovo nastavi istim tempom?
Sta je alternativa?
Sta dalje? Kako izaci iz pandemije? Kako ekonomski ne propasti? Kako uopste preživiti ako ovo nastavi istim tempom?
Sta je alternativa?
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Zahtijev se odbija.Lavlje_srce wrote: 17 Mar 2021, 00:55Ti si spiner decenije na ovom forumu, pretpostavljam da spiner kao ti nije vidjen ni na regionalnim forumima.Fuddo wrote: 17 Mar 2021, 00:45Ma nije to fudo diktatura, frustracije i sl budalastine kojima pokusavas udariti vec toliko puta vidjen spin.
Odosmo helac bona, halo?
Pa ja.
This is catch 22 situation. Ako primis vakcinu i dalje mozes dobiti koronu i siriti infekciju. Dakle mjere ostaju, dakle nebitno je hocu li je ja primiti. Nemoj mi samo sad baciti licemjernu tezu da je tebe briga za moju dobrobit. Pusti ti da se svako brine o sebi, kao sto mi tebe pustamo mada se ne slazemo s tvojim stavovima.
Treba pobijediti strah, a onda krenuti dalje. U protivnom ce uskoro biti gladi, to je jedino u cemu se slazem s tobom.
Prvo vakcina, a ostalo cemo viT.
Dozvolite da se obratimo
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma
- Has thanked: 4289 times
- Been thanked: 2111 times
Bocno me jedan prvom
sad jedva cekam drugu

sad jedva cekam drugu

Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2274 times
- Been thanked: 5454 times
- Status: Online
SeppukuDuminjo wrote: 17 Mar 2021, 01:06 Uzmimo kao pretpostavku da su vakcine loše i da se ne treba vakcinisati.
Sta je alternativa?
Fuck you a friendly note to start the day