Sad ce godina kako traju te dvije sedmice

Moderator: Krokodil Behko

Sad ce godina kako traju te dvije sedmice

Sta li ce biti sljedece godine u ovo vrijeme.

sto si tako impulsivan, prije 3 mjeseca si drugu pricu imao, romane si ispisivao u hiljadama linija teksta, zato sam te prozvaoTaare wrote: 16 Mar 2021, 18:33Jebo te fufe, frljo.tuzlak1212 wrote: 16 Mar 2021, 16:09 Gdje su Fufe i Lavlje da nam kazu sto ovaj momak umre od virusa

Zato što sad izlazite iz svih ćoškova i kobejagi nešto prozivate, aa dok su brojevi bili na minimumu, nije vas bilo nigdje.tuzlak1212 wrote: 17 Mar 2021, 14:13sto si tako impulsivan, prije 3 mjeseca si drugu pricu imao, romane si ispisivao u hiljadama linija teksta, zato sam te prozvao

Sta se ima pricat ljudima koji su koronu svrstavali u nivo prosjecne gripe... normalno da cete bit ignorisani i docekani na volej prije il poslije i eto stize momenat kad se negatori grizu za jezikTaare wrote: 17 Mar 2021, 15:28Zato što sad izlazite iz svih ćoškova i kobejagi nešto prozivate, aa dok su brojevi bili na minimumu, nije vas bilo nigdje.tuzlak1212 wrote: 17 Mar 2021, 14:13
sto si tako impulsivan, prije 3 mjeseca si drugu pricu imao, romane si ispisivao u hiljadama linija teksta, zato sam te prozvao
Kasnije ću o tome tome jeste li uopšte u pravu.

Imaju snimci pluca kod ljudituzlak1212 wrote: 17 Mar 2021, 16:44 Tako je u Tuzli vlasnik jednog bas renomiranog kafica nevjerovao, pljuvao vlast i farmaciju sto plase narod. A onda oboli covjek virus, lezao 2 sedmice na respiratoru jedva ziv ostao. Sad samo suti i gleda u tacku, pluca mu za citav zivot sjebana

U fr je smrtnost kod mladih i zdravih 0,04%koteljubi_kadnisamtu wrote: 17 Mar 2021, 16:49 U Sarajevu je veliki broj pozitvnih jer je puno ljudi zarazeno al nemaju nikave simptome. Znaci ako nemas simptome, neces se testirati. Ali ovi prenose.
Statistika pokazuje da je smrtnost od korone 0.5%, a evenutalni problem sa vakcinom 1 osoba na 100.000
Ovo je informacija iz med struke u USA

Pa da.insomnia wrote: 17 Mar 2021, 16:57U fr je smrtnost kod mladih i zdravih 0,04%koteljubi_kadnisamtu wrote: 17 Mar 2021, 16:49 U Sarajevu je veliki broj pozitvnih jer je puno ljudi zarazeno al nemaju nikave simptome. Znaci ako nemas simptome, neces se testirati. Ali ovi prenose.
Statistika pokazuje da je smrtnost od korone 0.5%, a evenutalni problem sa vakcinom 1 osoba na 100.000
Ovo je informacija iz med struke u USA

vila wrote: 17 Mar 2021, 10:37Navodno su narucili sputnikKrokodil Behko wrote: 17 Mar 2021, 09:28
Ispravna računica, jer kod nas su mirni, što se vakcine tiče - neće je biti bar još pola godine.
Pola miliona doza i trebao bi brzo stici
Ali nista ne vjerujem dok ne vidim

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja vise ne znam sta da mislim o tim mjeramaKrokodil Behko wrote: 17 Mar 2021, 18:19vila wrote: 17 Mar 2021, 10:37
Navodno su narucili sputnik
Pola miliona doza i trebao bi brzo stici
Ali nista ne vjerujem dok ne vidim
Da li to znači, da smo tek sad najebali?
Tu vakcinu EU ne odobrava, nećemo dobiti ulazak u EU itd.
E zadnja vijest, Bosnalijek se kandidovao, da nabavi AstraZeneca vakcinu.
Nikakov čudo za apokalipsu u SA. Danas sam bio tamo. U autobusu i trolejbusu, jasno označena sjedišta, na koja se smije sjesti, ali toga se NIKO ne pridržava.

vila wrote: 17 Mar 2021, 18:25Ja vise ne znam sta da mislim o tim mjeramaKrokodil Behko wrote: 17 Mar 2021, 18:19
Da li to znači, da smo tek sad najebali?
Tu vakcinu EU ne odobrava, nećemo dobiti ulazak u EU itd.
E zadnja vijest, Bosnalijek se kandidovao, da nabavi AstraZeneca vakcinu.
Nikakov čudo za apokalipsu u SA. Danas sam bio tamo. U autobusu i trolejbusu, jasno označena sjedišta, na koja se smije sjesti, ali toga se NIKO ne pridržava.
Pisala sam vec ovdje
Mi smo bili spremni na ovo sto se sad dogada, tamo u prvom i drugom mjesecu
Jer je 11 i 12 bilo katastrofa pa su slijedili blagdani
Nitko se nije niceg pridrzavao (bez obzira na mjere na papiru)
Krcate crkve,plus ona tragedija (sahrane sa stotinama ljudi) ,puni kafici i restorani
I nista...sve se smirilo
A sad imamo drastican porast oboljelih...cak i intezivniji i agresivniji nagli porast u kratkom periodu
Nema nikakve logike ali eto