Sve sam te razumila
Osim ovog ašiluka ...al kontekst pomaze
Nesto si mi previse romantican
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sve sam te razumila

Jbg.. Moram biti fin ovako javnovila wrote: 18 Mar 2021, 15:53Sve sam te razumilaDuminjo wrote: 17 Mar 2021, 21:56
Vakat kad šejtan ušunja u insana, kad mahala sa pendžera nadgleda ašiluk (da imaju o čemu na sabahu tabirit), kad je malo i dunjalučkog meraka halal i kad nam sevdah u ocima zaigra![]()
Osim ovog ašiluka ...al kontekst pomaze
Nesto si mi previse romantican
![]()

Ne valja lagiti.

MunDzi wrote: 18 Mar 2021, 16:19Ne valja lagiti.
Vas sestre nije tesko uhvatiti u lazi.
U lazi su kratke noge.![]()

ma sestro samo ignore trolcineMunDzi wrote: 18 Mar 2021, 16:19Ne valja lagiti.
Vas sestre nije tesko uhvatiti u lazi.
U lazi su kratke noge.![]()

Brate po krmetini, pusti me da se igram.

samo nemoj da kasnije placu

Ima jos koja doza astrazenece

Zvanicno jest
Pojma nemamDuminjo wrote: 18 Mar 2021, 16:43Zvanicno jestvila wrote: 18 Mar 2021, 16:36
Ima jos koja doza astrazenece
Bas se razmisljam sta cu
Sta kazu tamo
Je li obustavljeno?
A bice garant matematika. Bolje da ih 10 umre od vakcine nego 100 od virusa. Plus imunitet. Tako se bar šuška.
Ja sam mišljenja da se cekaju rezultati u Izraelu i da svi vire tamo. Eno jucer gledam neki Video, otvoreni kafici, omladina bez maski i distance pleše, skace, grle se i ljube.. Sve ko prije.
Ako to bude to, onda ce navaliti. A uskoro ce porodicni doktori moci vakcinisati. Ovo sa nekim posebnim timovima ide malo sporo. Puno papira, analiza, dokumentacija, ispitivanja.. Kad to svi doktoru podju bocat, bice ogromna razlika.

Nece ba.

Ne bih ti ništa smio reci.vila wrote: 18 Mar 2021, 16:47Pojma nemamDuminjo wrote: 18 Mar 2021, 16:43
Zvanicno jest
A bice garant matematika. Bolje da ih 10 umre od vakcine nego 100 od virusa. Plus imunitet. Tako se bar šuška.
Ja sam mišljenja da se cekaju rezultati u Izraelu i da svi vire tamo. Eno jucer gledam neki Video, otvoreni kafici, omladina bez maski i distance pleše, skace, grle se i ljube.. Sve ko prije.
Ako to bude to, onda ce navaliti. A uskoro ce porodicni doktori moci vakcinisati. Ovo sa nekim posebnim timovima ide malo sporo. Puno papira, analiza, dokumentacija, ispitivanja.. Kad to svi doktoru podju bocat, bice ogromna razlika.
Ja se davno upisala za pfizerovu ali maravno...nilad nije ni stigla
Onda rekli..vucic donirao...hocete li
Ja reko...necu
Srbinu ne vjerujem,pogotovo kad nosi darove
A sad opet imaju nesto doza astrazenece..i mozda bi i mogla jer vecina ne teli
Ali nije mi svejedno
Ne bi bez razloga obustavljali...

Ma lako meni za moreDuminjo wrote: 18 Mar 2021, 16:51Ne bih ti ništa smio reci.vila wrote: 18 Mar 2021, 16:47
Pojma nemam
Ja se davno upisala za pfizerovu ali maravno...nilad nije ni stigla
Onda rekli..vucic donirao...hocete li
Ja reko...necu
Srbinu ne vjerujem,pogotovo kad nosi darove
A sad opet imaju nesto doza astrazenece..i mozda bi i mogla jer vecina ne teli
Ali nije mi svejedno
Ne bi bez razloga obustavljali...
Da sam u tvojoj situaciji, mozda bih se probao sracunati kada si kontala na mora, kada ce doci sputnik ili Pfizer pa vidjeti preklapa li ti se.
I normalno da nije svedno ako se vec svuda prica. Sto bi ako ne moras.. Osim toga, mozes misliti kako zadnjih dana spavaju ovi sto su primili AZ![]()

Users browsing this forum: begluci and 3 guests