Ispravno bi bilo da kaze "nisam allaha mi dragog" ja bi mu povjerovo

Koliko znam i ranije je imao incidenata u alkoholiziranom stanju
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ispravno bi bilo da kaze "nisam allaha mi dragog" ja bi mu povjerovo
Kad mu vidim sliku, meni nekako uliva povjerenje, a ti kako hoćeš.
A ne znam brate haj budi pametan.
Krmak.
Ti si stvarno jedan Brain reader,svaka ti cast.HAVANA wrote: 18 Mar 2021, 21:53On je nevin. Vidim mu na faci. Ovo mu je remzudin smjestio.Hurija wrote: 18 Mar 2021, 21:43 Nije u pitanju samo zapisnik Laseru ,radi se o više zakonom prikupljenih dokaza . Ne znam za Goraždanski kanton ali u Sarajevskom i USK-u,posjeduju i nadzorne kamere u vozilima . Ima caka na koju bi se mogao žaliti taj poslanik,ali sam na strani Policije nebih da iznosim isto.
Vjerovatno će se isti žaliti i na postupke policije i biće sprovedena i unutarnja istraga .
Jedino zamjerim policiji sto nisu
našli sinoć dotičnog gospodina i lišili ga slobode .
Imam ja jedan spisak da ti doturìm. MoRe l'Remzudin wrote: 19 Mar 2021, 06:46Ti si stvarno jedan Brain reader,svaka ti cast.
Drugi put kad mi opet iz mozga citas,pitaj me
prvo za dozvolu postavljenje jednog posta.
Ja sam mu stvarno nesto namjestio jer je on
jedno veliko govno.Prije 14 dana sam na poslu
citao nesto u vecerni list,pa mi se njegova faca
nije svidjala.Odma sam ga kletio sa serafcigerom
i zapalio novine.
Dobro sto nisam imao vremena za igle,jer bi mozda
Policajac bio sad mrtav.
neznam dali more ? zavisi od tebe sta mi stavljas u kahvuspacebound wrote: 19 Mar 2021, 06:48Imam ja jedan spisak da ti doturìm. MoRe l'Remzudin wrote: 19 Mar 2021, 06:46
Ti si stvarno jedan Brain reader,svaka ti cast.
Drugi put kad mi opet iz mozga citas,pitaj me
prvo za dozvolu postavljenje jednog posta.
Ja sam mu stvarno nesto namjestio jer je on
jedno veliko govno.Prije 14 dana sam na poslu
citao nesto u vecerni list,pa mi se njegova faca
nije svidjala.Odma sam ga kletio sa serafcigerom
i zapalio novine.
Dobro sto nisam imao vremena za igle,jer bi mozda
Policajac bio sad mrtav.![]()
![]()
Izgovori
MarlboroGold wrote: 18 Mar 2021, 20:14Ovo je inače modus operandi SDA funkcionera. Allah izlazi iz usta i dok kradu i namještaju kadrovsku politiku, tendere i ostalo. A ovo je novi level...spacebound wrote: 18 Mar 2021, 17:08 Treba podsjetit da je Ridžal sinoć slagao medije tvrdeći kako nije učestvovao u udesu, a otišao je čak toliko daleko da se zakleo i velikim bogom.
“Niko u Bosni i Hercegovini nikada ne bi učestvovao u savezu koji je prijetnja narodu Rusije i ne vidimo nijedan historijski fakat zbog kojeg NATO doživljavate kao ‘naoružanu armadu usmjerenu protiv Rusije’!? Također, ne znamo otkud vam ideja da članstvom u NATO savezu Bosna i Hercegovina preuzima obavezu da ‘šalje svoje mlade ljude u udaljene krajeve planete da ginu za tuđe geopolitičke ciljeve’? NATO savez je odbrambeni, a ne agresorski savez, u kojem svaka zemlja zadržava suverenitet u donošenju odluka u angažovanju vlastitih vojnih snaga”, piše N1.
“Ne razumijemo o kakvoj ‘ekspanziji’ NATO-a govorite kada je BiH u pitanju, zašto je to ‘neprijateljski korak prema Rusiji’ i kako to BiH može postati ‘država na ratnoj liniji’. Ruska Federacija odavno dijeli granicu sa zemljama koje su članice NATO saveza i koje se nalaze između BiH i Rusije. Bosna i Hercegovina je od tih granica udaljena hiljadama kilometara. Pitate se ‘koga se to Bosna i Hercegovina boji’ i ‘zar je NATO duševna bolnica za liječenje strahova i fobija’. Bosna i Hercegovina se ne boji nikoga, što je dokazala odbranom od višestruko jačeg agresora prije par decenija. Ali, želimo spriječiti mogućnost novih sukoba na Balkanu, jer zemlje koje su izvršile agresiju na BiH se ponovo naoružavaju. Agresiju iz nedavne prošlosti, koja je izmijenila etničku strukturu zemlje i kulminirala genocidom, zaustavila je upravo saradnja Armije RBiH i NATO saveza, i to je razlog zbog kojeg vjerujemo u trajnu saradnju i savez.