Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma zahutalo se otprilike na Trosjedu nema rasprave ,to sestro moja Bosnjsakinjo večeras stavljam novi popis ispod a on ćeglasiti "Neka živi sestrinstvo" .
koteljubi_kadnisamtu wrote: 19 Mar 2021, 21:25
@ marlboro
Ja ne znam kako ce biti kad ti odes odavde, stvarno si glas razuma. Samo mogu reci: nama ce biti jako tesko
lilith1 wrote: 19 Mar 2021, 21:14
To lako je tebi čujem često .
Sad ono što meni lično smeta je to što ljudi vide samo površinu npr imaš dobar život dobar brak dobro ti ide, i dođe neka hamša i kaže ih ma lako je tebi. Jes vidiš sad da mi je lijepo naizgled a nemaš pojma koliko nije lako bilo doći do toga svega. I onda mnogo stvari se naizgled čini lako a nije. Onda omladini nama govore ma lako je tebi nemaš djecu lako ti je mlada si aman dosta više svakome je neki perriod težak i za mene su nekad dok sam bila mlada moji problemi bili najtezi u tom dobu. I dode neko kaze lako ti je. Ma idi da ne kazem gdje..to generalno ne volim cuti nit kome to govorim .
Kae lahko je tebi mores balahat, neas djecu u kuci da gledas svaki dinar
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
lilith1 wrote: 19 Mar 2021, 21:14
To lako je tebi čujem često .
Sad ono što meni lično smeta je to što ljudi vide samo površinu npr imaš dobar život dobar brak dobro ti ide, i dođe neka hamša i kaže ih ma lako je tebi. Jes vidiš sad da mi je lijepo naizgled a nemaš pojma koliko nije lako bilo doći do toga svega. I onda mnogo stvari se naizgled čini lako a nije. Onda omladini nama govore ma lako je tebi nemaš djecu lako ti je mlada si aman dosta više svakome je neki perriod težak i za mene su nekad dok sam bila mlada moji problemi bili najtezi u tom dobu. I dode neko kaze lako ti je. Ma idi da ne kazem gdje..to generalno ne volim cuti nit kome to govorim .
Kae lahko je tebi mores balahat, neas djecu u kuci da gledas svaki dinar
...jedne godine ja bila dole u mojoj carsiji, izadjem u grad da prosetam, neki kafic ili tako nesto, kad jedna me prepoznala i izleti da me pozdravi...i tak' mi malo u pricu kad ona meni rece, aj ba, lako je tebi tam' ...ako vjerujes, namah me huja spopala, hajmo se mijenjat, gospodjo...ja ovamo u rudniku kopam u 3 smjene, po 5-6 dana ne spavam, dva sina kod kuce, sama ...stvarno ste vi dolika dosadni s tim, lako je nama!