pa de,iznesi svoja zapazanja ...komentar
mozda pomogne ....
Moderator: Krokodil Behko
pa de,iznesi svoja zapazanja ...komentar
Ama insomnia ako je to istina i ako je tromboza od vakcine onda vakcina nije okej.
Ma dobro. Platforma je nebitna.Fuddo wrote: 20 Mar 2021, 20:06 Al gledaj ti platforme
Brandnewtube
Kad su pristojni ljudi posutali truNpovce sa svojih socijalnih medija da vise ne smaraju, oni se dosjetili napraviti novi tube,
Ko Srbi, napravicemo jos stariji Dubrovnik.
Sve to treba hapsit i slat u Gulag.
Vrijeme curi, problemi se gomilaju.
Opet bi ovaj logore otvarao za postene ljude koji kontrolisu iste drzave kojima ti posteni, vrijedni ljudi placaju poreze. Nije problem cenzure i nemanja mogucnosti da se iskaze misljenje koje je drugacije od jednog (brojem 1) narativa, problem je sto postoji alternativna platforma, jel'da?Fuddo wrote: 20 Mar 2021, 20:06 Al gledaj ti platforme
Brandnewtube
Kad su pristojni ljudi posutali truNpovce sa svojih socijalnih medija da vise ne smaraju, oni se dosjetili napraviti novi tube,
PusCaj kerove nek to rasCeraju.insomnia wrote: 20 Mar 2021, 20:10Ma dobro. Platforma je nebitna.Fuddo wrote: 20 Mar 2021, 20:06 Al gledaj ti platforme
Brandnewtube
Cinjenica je da je protest danas odrzan u Parizu o da ih uopste nije bilo tako malo
Ima strucnjaka viśe koji su istu i napravili .Pasaga wrote: 20 Mar 2021, 20:07pa de,iznesi svoja zapazanja ...komentarlilith1 wrote: 20 Mar 2021, 20:05
Ma joj znaš šta je meni ovdje zanimljivo slušati ovako ova mišljenja
Evo ja se skolovala za to pa opet u ovakvim situacijama svo to znanje ne mozes bas primjeniti a ovi su 100% ubjedeni u nesto j
mozda pomogne ....
Znamo li da je bas od vakcine?
Hej momci u " bijelom" imam losu vest
Pa eto lijepo brinete se za sebePasaga wrote: 20 Mar 2021, 20:19 hvala na osvrtu...
nemam neko posebno misljenje,niti stav
jedino poksavam,i ukucani,zastiti se koliko mozemo
uzimamo mnogo C vitamina ...
i dosad,fb ... ni prehlade,ni gripe
a svi se krecemo mnogo,sretamo mnogo ljudi
ko zna ....
inace imam jak imunitet,dok zena malo slabiji ...
A jbg jedino za ove umrle od kovida znamo da su umrli bas i jedino kovida.MunDzi wrote: 20 Mar 2021, 20:15Znamo li da je bas od vakcine?insomnia wrote: 20 Mar 2021, 20:02
Da. Eno postavljo sam ovdje vijest sa belgijskog tv dnevnika. Medicinska sestra u lijezu. Osim sto je razvila trombozu ostave trajno slijepa na jedno oko. Ima jos slucajeva po evropi
Moja je prijateljica godinama ignorisala mali problem sa okom, nije bila ni svjesna sta se valja iza brda.
Sve dok se nije desila sreca u nesreci, udarila se u sljepocnicu pa rutinski otisla da provjeri.
Tamo, ne vezano za sljepocnicu, hitno je na op. sto za oko.
U zadnjem trenutku joj spase oko, jer bi joj se bukvalno to desilo u nekoj skorijoj buducnosti.
Legla bi sa vidom, a probudila se bez vida na to oko.
Pa jel to znaci po tebi da je covid19 obicna gripa?insomnia wrote: 20 Mar 2021, 20:22A jbg jedino za ove umrle od kovida znamo da su umrli bas i jedino kovida.MunDzi wrote: 20 Mar 2021, 20:15
Znamo li da je bas od vakcine?
Moja je prijateljica godinama ignorisala mali problem sa okom, nije bila ni svjesna sta se valja iza brda.
Sve dok se nije desila sreca u nesreci, udarila se u sljepocnicu pa rutinski otisla da provjeri.
Tamo, ne vezano za sljepocnicu, hitno je na op. sto za oko.
U zadnjem trenutku joj spase oko, jer bi joj se bukvalno to desilo u nekoj skorijoj buducnosti.
Legla bi sa vidom, a probudila se bez vida na to oko.
Baba 207 godina i sest rakova umre kae kovid. Mogla je jos.
Pa majku mu niko ni od ceg drugog nije umro. Francuzi neki dan racunali kaze ono sto je u 2020-oj pomrlo od kovida svakako bi malo ko prebacio do 2021. Oni bolan stavili 13000 ljudi koji su po svim parametrima odsvirali svoje. Debelo presisali prosjecni zivotni vijek plus bolesti i slicno. Pa onda ostali sa tumorima, srcanim oboljenjima i slicno.
Ja necu. Da umrem. Ni da mi mater, otac, sestra... umre. Sto ce umirat?Lavlje_srce wrote: 20 Mar 2021, 20:02 Od necega se mora umrijeti HAVANA. Ako zelis da zivis u ovakvom svijetu dok se to ne desi, zivi:
https://brandnewtube.com/watch/generati ... JsJNn.html
Ja necu.
Kako do toga dodjeMunDzi wrote: 20 Mar 2021, 20:24Pa jel to znaci po tebi da je covid19 obicna gripa?insomnia wrote: 20 Mar 2021, 20:22
A jbg jedino za ove umrle od kovida znamo da su umrli bas i jedino kovida.
Baba 207 godina i sest rakova umre kae kovid. Mogla je jos.
Pa majku mu niko ni od ceg drugog nije umro. Francuzi neki dan racunali kaze ono sto je u 2020-oj pomrlo od kovida svakako bi malo ko prebacio do 2021. Oni bolan stavili 13000 ljudi koji su po svim parametrima odsvirali svoje. Debelo presisali prosjecni zivotni vijek plus bolesti i slicno. Pa onda ostali sa tumorima, srcanim oboljenjima i slicno.
ja,bogme nemislim umirat ...HAVANA wrote: 20 Mar 2021, 20:24Ja necu. Da umrem. Ni da mi mater, otac, sestra... umre. Sto ce umirat?Lavlje_srce wrote: 20 Mar 2021, 20:02 Od necega se mora umrijeti HAVANA. Ako zelis da zivis u ovakvom svijetu dok se to ne desi, zivi:
https://brandnewtube.com/watch/generati ... JsJNn.html
Ja necu.
Zivilo mi se kad sam cuco na zuci u rovu na minus 13 gladan i jeban u svakom pogledu. Cuj od neceg se mora umrijeti. Sto cu umirat ako ne moram? Taman mi sad sve potaman. Sem korone.Doktor sto mi je zivot spasio primio vakcinu. Meni dosta. Hocu i ja.
Sta predstavlja ovaj video? Jel tvoje rjesenje svedski model kako ti napisa? Sta je to kod njih bolje? Sace fufe napisat eno ga kuka, p.... sam sto ne bi da umrem.
![]()