A ovako do neki danFuddo wrote: 20 Mar 2021, 22:25Naravno da bi pomoglo.
Toliko virus zivi.
To sto ti samo vjerujes nekim bezveznim marginalcima i hablecinama po internetu, to je vec druga prica.
Jebote, haj one cvake, al sta je tebi?![]()

Moderator: Krokodil Behko
A ovako do neki danFuddo wrote: 20 Mar 2021, 22:25Naravno da bi pomoglo.
Toliko virus zivi.
To sto ti samo vjerujes nekim bezveznim marginalcima i hablecinama po internetu, to je vec druga prica.
Jebote, haj one cvake, al sta je tebi?![]()
Ti ba nisi zdrava da Bog kaze.Lavlje_srce wrote: 20 Mar 2021, 22:31 Veca cvaka od tebe nije krocila na ovaj forum.
Neki su blizu ali ti si neprevazidjen.
...der biraj rijeci, ne strcaj meLavlje_srce wrote: 20 Mar 2021, 22:31 Veca cvaka od tebe nije krocila na ovaj forum.
Mjesec dana ponavljam i sam sam sebi dosadio kako samo treba gledati u Izrael i cekati njihove rezultate. Jos nije gotovo i ne moze se ovakav poso odraditi preko noci. Ljudi ce od Aprila početi zivjeti kao i prije.insomnia wrote: 20 Mar 2021, 21:49 Kakav imunitet? I dalje ce se moci zaraziti i zaraziti drugeNa kraju krajeva, većina koja ce se vakcinisati, trebala bi stvoriti neki imunitet na osnovu kojeg ce biti zasticeni i oni koji se ne žele vakcinisati.
Pijana sam od srece kraljice moja.Veca wrote: 20 Mar 2021, 22:37...der biraj rijeci, ne strcaj meLavlje_srce wrote: 20 Mar 2021, 22:31 Veca cvaka od tebe nije krocila na ovaj forum.
Neki su blizu ali ti si neprevazidjen.![]()
Nema imuniteta. Virus i dalje cirkuliseDuminjo wrote: 20 Mar 2021, 22:37Mjesec dana ponavljam i sam sam sebi dosadio kako samo treba gledati u Izrael i cekati njihove rezultate. Jos nije gotovo i ne moze se ovakav poso odraditi preko noci. Ljudi ce od Aprila početi zivjeti kao i prije.
Vakcinišes 75-80% populacije, sacekas 14 dana i onda imas imunitet. U tih 14 dana, nakon zavrsene vakcinacije, stvara se kolektivni imunitet, ono krdo![]()
Ne možemo o imunitetu pricati u njemackoj koja je vakcinisala 3% ili o imunitetu u bosni koja nije ni pocela.
Jer nije poso zavrsen. I sta je tu nejasno?insomnia wrote: 20 Mar 2021, 22:41Nema imuniteta. Virus i dalje cirkuliseDuminjo wrote: 20 Mar 2021, 22:37
Mjesec dana ponavljam i sam sam sebi dosadio kako samo treba gledati u Izrael i cekati njihove rezultate. Jos nije gotovo i ne moze se ovakav poso odraditi preko noci. Ljudi ce od Aprila početi zivjeti kao i prije.
Vakcinišes 75-80% populacije, sacekas 14 dana i onda imas imunitet. U tih 14 dana, nakon zavrsene vakcinacije, stvara se kolektivni imunitet, ono krdo![]()
Ne možemo o imunitetu pricati u njemackoj koja je vakcinisala 3% ili o imunitetu u bosni koja nije ni pocela.
Izlijeci me doktore.Fuddo wrote: 20 Mar 2021, 22:34Ti ba nisi zdrava da Bog kaze.Lavlje_srce wrote: 20 Mar 2021, 22:31 Veca cvaka od tebe nije krocila na ovaj forum.
Ma ima lijek za to...al
Nista nije opasno, sitnica..Mutevelija wrote: 20 Mar 2021, 22:48 Ja da sam doktor i sad npr povećaa mi se posao pa normalno da bi vršio pritiske da mogu piti kafu kad je manje pacijenata poslije 13 sati.
I sad ne mogu na godisnji odmor sto se neko zarazi.
Normalno da bi vrsio vece pritiske heej ljudi nemojte nam toliko dolaziti ne mozemo zavrsiti posao, ne mozemo uhvatiti lufta.
A niko ne voli kad ima puno posla, a pogotov u BIH svi vole lufta malo i navikli smo na taj luft.
Nije to toliko opasno koliko su se oni prepali jer vidi čuda valja raditi.
Čuj kolapsirati zdravstveni sistem.
De mi ti objasni sad zasto se takvi nasi doktori u zadnjem vremenu kandiduju za predstavnike strankiDuminjo wrote: 20 Mar 2021, 22:59Nista nije opasno, sitnica..Mutevelija wrote: 20 Mar 2021, 22:48 Ja da sam doktor i sad npr povećaa mi se posao pa normalno da bi vršio pritiske da mogu piti kafu kad je manje pacijenata poslije 13 sati.
I sad ne mogu na godisnji odmor sto se neko zarazi.
Normalno da bi vrsio vece pritiske heej ljudi nemojte nam toliko dolaziti ne mozemo zavrsiti posao, ne mozemo uhvatiti lufta.
A niko ne voli kad ima puno posla, a pogotov u BIH svi vole lufta malo i navikli smo na taj luft.
Nije to toliko opasno koliko su se oni prepali jer vidi čuda valja raditi.
Čuj kolapsirati zdravstveni sistem.
Odes doktoru a tamo naroda ispred ko stado ovaca. Pa ih pustaju onako djuture ko kad se rampa digne. Narod navali sve jedno preko drugog. Spuste rampu i ko je uso, uso.. Pa sve tako.
Odes u Sunce na Otoku i provjeris jel ovako kako sam napiso.
Tesko onome koga ovih dana ufati
Ma sta ce korona.Duminjo wrote: 20 Mar 2021, 22:59
Nista nije opasno, sitnica..
Odes doktoru a tamo naroda ispred ko stado ovaca. Pa ih pustaju onako djuture ko kad se rampa digne. Narod navali sve jedno preko drugog. Spuste rampu i ko je uso, uso.. Pa sve tako.
Odes u Sunce na Otoku i provjeris jel ovako kako sam napiso.
Tesko onome koga ovih dana ufati