sad da biram..ove mlade nit znaju znaju kuhat..nit se je*****
ova bar jos "hapu" sprema....

Moderators: spacebound, Duminjo
brate, ovu od 92 trpim..pa sad gledaj kako mi je
brate da je to tako jednostavno..Taare wrote: 20 Mar 2021, 04:28 Brt, imaš kuharicu. Samo ti fali za krevet. Nađeš samo za krevet.
imaš žena kojima fali to isto tako da ti neće biti problem dogovoriti se.
da sam na tvom mjestu, rekao bih joj.
Ne sviđa joj se? Nek ide materi.
Ma cuvaj to, to je najvrijednije. Ako je izgubila zelju za seksom - kupi Dove sapun i brze ga sapunjaj nema druge ...nuber7 wrote: 20 Mar 2021, 04:33 eeeee brate da je to tako jednostavno..
kad mi je bilo natjeze, uvijek tu pored mene, sekunde me nije ostavila, pola svijeta bi pobila, ne zaboravlja se to
malo se ja zaje*** ali sutra bi pogino za nju, bez rijeci, sekunde razmisljanja
jos dvoje djece![]()
![]()
nisu djeca sa nama odavnoOdraz wrote: 20 Mar 2021, 04:44Ma cuvaj to, to je najvrijednije. Ako je izgubila zelju za seksom - kupi Dove sapun i brze ga sapunjaj nema druge ...nuber7 wrote: 20 Mar 2021, 04:33 eeeee brate da je to tako jednostavno..
kad mi je bilo natjeze, uvijek tu pored mene, sekunde me nije ostavila, pola svijeta bi pobila, ne zaboravlja se to
jos dvoje djece![]()
![]()
![]()
... ili je odmori malo, otidjite na odmor bez djece, neka romantika ...
... ako to ne pomogne napravi joj puru sa slanim sirom za veceru, to uvijek pali.![]()
Nakon sto vecerate i legnete, stavis joj casu vode na nocni ormaric.![]()
... i kad se nagne da uzme casu ...![]()
E jbga onda, nema ti pomoćinuber7 wrote: 20 Mar 2021, 04:33brate da je to tako jednostavno..Taare wrote: 20 Mar 2021, 04:28 Brt, imaš kuharicu. Samo ti fali za krevet. Nađeš samo za krevet.
jos dvoje djece![]()
unuka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima se, moze seTaare wrote: 20 Mar 2021, 04:49E jbga onda, nema ti pomoćinuber7 wrote: 20 Mar 2021, 04:33
brate da je to tako jednostavno..
jos dvoje djece![]()
unuka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šuti i trpi.
Da sam u sličnoj situaciji, našao bih neku za ses.
pa...kakav si sa ojrima ....
Kako je ovo lijepo procitatinuber7 wrote: 20 Mar 2021, 04:33brate da je to tako jednostavno..Taare wrote: 20 Mar 2021, 04:28 Brt, imaš kuharicu. Samo ti fali za krevet. Nađeš samo za krevet.
jos dvoje djece![]()
unuka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima to godište, al nisu za staračkog
nego su za obdanista?
Brt, vjeruj da sam razmišljao znam li neku koja ispunjava kriterije.nuber7 wrote: 21 Mar 2021, 03:58nego su za obdanista?Taare wrote: 21 Mar 2021, 03:41
Ima to godište, al nisu za staračkog
Ali, što ne spustiš malo ljestvicu pa kreneš tražit od 45?
jedino da vode unucad![]()
da kazu kako sam pedofil(55+ do one "sa krunom na glavi") mjera buraz.. te ne mogu ni bjezat, gdje ih ostavis tu ih i nadjes![]()
nema druge..nahvali me brate, ko da sam ti rod rodjeni..pripazicu i ja tebe nekadTaare wrote: 21 Mar 2021, 04:02Brt, vjeruj da sam razmišljao znam li neku koja ispunjava kriterije.nuber7 wrote: 21 Mar 2021, 03:58
nego su za obdanista?
jedino da vode unucad![]()
da kazu kako sam pedofil(55+ do one "sa krunom na glavi") mjera buraz.. te ne mogu ni bjezat, gdje ih ostavis tu ih i nadjes![]()
Ne znam nijednu![]()
Jedino da damo oglas.
nek on fino napravi listu,minimum 10 kriterija koja bi morala ispunjavat
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests